Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
slovenc79 napisal/-a:najbolj zdravi so ljudje, ki sami z zdravim življenjem razvijejo in ohranjajo močan imunski sistem.
na žalost se to vedno bolj zanemarja odgovornost za lastno zdravje in zateka h kemiji. za vsak kašelj filanje z antibiotiki, za vsako malenkost aspirini, lekadoli in whatever. brez tega pa z navadnim prehladom obležijo za cel teden. res uspeh
Aha. Najbolj zdravi ljudje sploh ne koristijo rednih zdravstvenih uslug, če jih, pa nikakor ne poslušajo zdravnikov, ampak poskrbijo, da jih ne bodo ubile ošpice, otroška paraliza, oslovski kašelj, davica, pljučnica, tetanus, rotavirus, policistični jajčniki in tako dalje že samo s prehrano in telovadbo. Ko zdravnik predlaga antibiotik za blag kašelj, pa zavijejo z očmi, ker vedo, da se smrtno nevarna bakterijska obolenja kot je oslovski kašelj nikoli ne začnejo samo z blagim kašljem.
slovenc79 napisal/-a:nisem proti cepljenju (zanimivo kako glup sarkazem neke primitvne uporabnice dojamete kot dejstvo). tudi nisem proti narkozi, kirurškim posegom, presaditvi organov, itd. ker to so pač nujni ukrepi za zavarovanje zdravja in življenja.
Tudi veliko drugih zdravniških postopkov in snovi je lahko nujnih za zavarovanje psihičnega in fizičnega zdravja in življenja, vključno s kontracepcijskimi tabletkami, ki jih v sosednji temi omenjaš brez, da bi bil seznanjen z njihovo sestavo ter možnimi vplivi na reproduktivni sistem.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
emanuela, sploh nisem tega napisal.. zakaj ne bereš? pogledaš neki, vidiš besede in jih skupaj daš tako da čimbolj primitivno zveni in zdaj mi to očitaš.. še enkrat preberi, ampak poskusi dojemati vmes kot da se pogovarjava, ne prepirava.
Lani, s tvojim primitivnim in sovražnim idiozitmom se ne bom več ukvarjal, komentiral bom samo zadnji odstavek - še enkrat, govoril sem o KT kot o kontracepciji, ne o KT kot zdravilu za zdravljenje težav.
Lani, s tvojim primitivnim in sovražnim idiozitmom se ne bom več ukvarjal, komentiral bom samo zadnji odstavek - še enkrat, govoril sem o KT kot o kontracepciji, ne o KT kot zdravilu za zdravljenje težav.
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 14. Jan. 2016 19:04, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
[code][/code]
A bo tudi ti izgovor sarkazem? Več pa se mi res ne da lepiti in razglabljati o stvareh, ki jih sam pišeš.
slovenc79 napisal/-a:naslednja stopnja pa je drogiranje, ki ga vedno več ljudi tolerira, ker je pač "fajn" in se "živi za danes". kako napredna družba
A bo tudi ti izgovor sarkazem? Več pa se mi res ne da lepiti in razglabljati o stvareh, ki jih sam pišeš.
The world is as you are.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
večina ljudi gre na stopnjo da zanemarja zdravje, ker skrb za zdravje pomeni neko odgovornost in skrb. NASLEDNJA STOPNJA pa je zavestno uničevanje zdravja zaradi užitkov - drogiranje ipd.
v ta namen alkoholiki in drugi odvisniki nikoli nimajo prednosti pri presajanju jeter. ker je pač bolj pošteno in moralno, da jih dobi nekdo, ki za svoje zdravje skrbi, kot pa nekdo ki si jih bo z namernim samouničevanjem spet uničil.
upam da zdaj bolj razumeš če pa ne, pa ne.
v ta namen alkoholiki in drugi odvisniki nikoli nimajo prednosti pri presajanju jeter. ker je pač bolj pošteno in moralno, da jih dobi nekdo, ki za svoje zdravje skrbi, kot pa nekdo ki si jih bo z namernim samouničevanjem spet uničil.
upam da zdaj bolj razumeš če pa ne, pa ne.
hej norci
- *Lani*
- Debatorica
slovenc79 napisal/-a:komentiral bom samo zadnji odstavek - še enkrat, govoril sem o KT kot o kontracepciji, ne o KT kot zdravilu za zdravljenje težav.
Ne glede na to, če si o kontracepcijskih tabletkah govoril v taki ali drugačni luči, je iz sosednje teme očitno, da nisi seznanjen s njihovo sestavo in možnimi vplivi na človeka, ampak si se oprijel za to, da so človeško ustvarjene in torej kaj več kemija kot katerakoli druga snov, kar naj bi po tvojem pomenilo, da so škodljive. Kar je tudi očitno, a za namen te izmenjave nekoliko postransko, je to, da kontracepcijske tabletke lahko skrbijo za zdravje brez, da bi zdravile težave.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
sem že povedal razloge, zakaj KT ne zaupam. ne zaupajo jim tudi mnoge ženske, ki poznajo sestave, delovanje, so jih že jemale. konec koncev tudi to nikoli ne bo moj problem, ker pač nisem ženska, drugih pa tako al tako ne morem silit kaj naj si mislijo. jaz imam dovolj izkušenj iz druge roke, da kemiji ne zaupam. ne samo kemiji, ampak tudi ne ljudem, kadar je v ozadju biznis. in če temu ne zaupam, tudi ne morem zaupat vsem podatkom, ki jih pišejo o teh zdravilih. na koncu je vse na tem komu boš verjel in komu ne. razen če si sam narediš zdravilo.
hej norci
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Slovenc, brez smisla.
Ne zato ker mislim da imaš ti prav, one itak govorijo z lastnih izkušenj.
Ampak, ker itak imate tako različna mnenja, da je isti k***c če nehaš, ali pa pišeš 100 postov.
Time is money .
Ne zato ker mislim da imaš ti prav, one itak govorijo z lastnih izkušenj.
Ampak, ker itak imate tako različna mnenja, da je isti k***c če nehaš, ali pa pišeš 100 postov.
Time is money .
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- *Lani*
- Debatorica
slovenc79 napisal/-a:Lani, s tvojim primitivnim in sovražnim idiozitmom se ne bom več ukvarjal
Ajej, za primitivno, sovražno osebo me je označil uporabnik, ki je šel spreminjat svoj zadnji komentar samo zato, da me je lahko dvakrat na dveh straneh označil kot primitivno, poleg pa še sovražno, glupo in idiotsko, pardon, idiozitsko. Ah, ta forum nikoli ne razočara.
slovenc79 napisal/-a:sem že povedal razloge, zakaj KT ne zaupam. ne zaupajo jim tudi mnoge ženske, ki poznajo sestave, delovanje, so jih že jemale. ... jaz imam dovolj izkušenj iz druge roke, da kemiji ne zaupam. ne samo kemiji, ampak tudi ne ljudem, kadar je v ozadju biznis.
Jaz pa sem napisala, da tvoji razlogi niso tehtni, kot tudi niso razlogi kogarkoli drugega, ženske ali ne, z osebnimi izkušnjami ali ne, ki se osredotoča na to, da so kontracepcijske tabletke kaj več kemija kot katerakoli druga snov in da je vsa kemija vedno in vsakemu škodljiva. Zdaj, ko sva si ponovila kar sva napisala, pa se mi zdi, da si napisal tudi, da se ne nameravaš več ukvarjati z mojim primitivnim, sovražnim idiotizmom , tako da lahko tukaj kar zaključiva, da ne boš trpel zvišanega pritiska in dobil še kakšnega zdravila zanj ob vsem tem sovražnem pisanju, ki očitno kar veje iz mene.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
za tako sem te označil, ker se samo norca delaš (zatipkal sem se, res višek zabave) in se boš iz vsake stvari ki jo bom napisal. ker pač si taka kot si. ne odgovarjam zato, da bi tebe prepričeval, ampak da drugi razumejo kaj hočem povedat, ne to kako ti obračaš (ne da se potem ena emanuela zgraža da hočem na novo razširit ošpice itd.)
tako je, noben nima tehtnih razlogov. gre se za mnenja, ki jih imamo različna tukaj smo vsi mladi, v glavnem zdravi. kdor hoče dejanske izkušnje slišat, kakšne so posledice jemanja zdravil na dolgi rok, naj o tem vpraša ljudi ki so stari 50+. če vam je sploh mar kakšno bo vaše zdravje pri teh letih, seveda meni je.
tako je, noben nima tehtnih razlogov. gre se za mnenja, ki jih imamo različna tukaj smo vsi mladi, v glavnem zdravi. kdor hoče dejanske izkušnje slišat, kakšne so posledice jemanja zdravil na dolgi rok, naj o tem vpraša ljudi ki so stari 50+. če vam je sploh mar kakšno bo vaše zdravje pri teh letih, seveda meni je.
hej norci
- *Lani*
- Debatorica
slovenc79 napisal/-a:za tako sem te označil, ker se samo norca delaš in se boš iz vsake stvari ki jo bom napisal. ker pač si taka kot si.
Si me podučil. Zdaj vem, da so sovražni, primitivni, glupi in idiotski ljudje torej taki, ki se norčujejo iz vztrajnih izjav, ki niso osnovane v znanstveno dokazanih dejstvih, in nikakor ne taki, ki norčevanju odgovorijo z zmerjanjem.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
vsako norčevanje je primitivno sploh, če noter vmešaš neke izmišljotine, samo da bi še bolj skušala ponižat nekoga. naslajanje nad tipkarskimi napakami je pa sploh na nivoju 10 let starega otroka.
če se ne strinjaš in imaš svoje mnenje, ki je na podlagi "znanstveno dokazanih dejstev", lahko še vedno na nivoju odraslega človeka debatiraš.
če se ne strinjaš in imaš svoje mnenje, ki je na podlagi "znanstveno dokazanih dejstev", lahko še vedno na nivoju odraslega človeka debatiraš.
hej norci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov