Klepetalnica

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 04. Sep. 2014 18:51

Sarkazem much?
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 13. Dec. 2014 17:27

mene zanima, kakšen odnos imate do žensk, ki so spale z nekom v zameno za usluge (npr. zastonj prevoz, napisana seminarska, prenova hiše, čiščenje avta,...) ?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 13. Dec. 2014 17:36

Evo jaz priznam, da ne bi imela dobrega mnenja o taki osebi. Še posebej tale primer, ki si ga dala, napisana seminarska. To mora biti vsak sam sposoben napisat, ne pa da seksaš z nekom, da ti jo napiše. Se mi zdi prov ogabno...
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 13. Dec. 2014 22:07

Al pa čiščenje avta :D Fak no :D
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 13. Dec. 2014 22:31

In kar naenkrat bo 100 novih cistilnic odprtih :lol:

Menim, da je to cisto stvar posameznika/ce.. Ce nekomu seks ne predstavlja velikega bavbava oz mu ne pripisuje nekega 'svetega' pomena, potem naj se pac da dol za kantico bencina, who are we to judge. Vsak naj sam presodi, kaj bo delal s svojim telesom in komu ga bo ponujal.

Drugace bi bilo, ce bi se nekomu to res gabilo (in meni osebno bi se) ampak bi bil vseeno tako prekleto len, da bi zrtvoval tistih 10min in pustil, da si nekdo - pardon my french - izprazni jajca, namesto da si vzame urco in sam mal posesa svoj avto.

... Ne resno? Avto? :D

Sploh pa - ljudje govorijo, in mislim, da bi se taksne cence kar hitro razsirile.. Osebno ne bi hotela bit na taksnem glasu, ampak again, komur je vredno... :)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 13. Dec. 2014 22:34

okej, globinsko čiščenje avta* haha
sem vidla, da je ful drago, ker ponujajo te kupone za polovično ceno, al neki...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 13. Dec. 2014 23:29

Ko Mishela kaj tak nasplošno sprašuje, mam vedno filing, da sprašuje za sebe :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 14. Dec. 2014 0:01

oprosti, ker me zanimajo vse možne stvari :D
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 14. Dec. 2014 3:45

Mishela napisal/-a:mene zanima, kakšen odnos imate do žensk, ki so spale z nekom v zameno za usluge (npr. zastonj prevoz, napisana seminarska, prenova hiše, čiščenje avta,...)?

Istega kot do žensk, ki niso.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 14. Dec. 2014 9:03

Jaz, osebno ne bi imel nobenega spoštovanja do takih žensk. Obnašal bi se isto, to je njihova odločitev.

Vem, da ženske uporabljajo soj videz in privlačnost, že da manipulirajo z moškimi in s tem dosežejo določene zadeve, samo če pa ženska uporabi sex da doseže položaj ali usluge, pa se popolnoma razvrednoti v mojih očeh.

Ko ženska uporabi svojo najbolj močno stvar nad moškimi, sex. Izgubi vso svojo moč.

Bom odgovoril z vprašanjem: Če bi moški uporabil fizično moč in grožnje, da bi mu sosed počistil avto, in punca napisala seminarsko...kaj bi si mislila o njemu?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 14. Dec. 2014 15:01

kako lahko sploh primerjaš nasilje s sexom?
pri nasilju je eden oškodovan, medtem ko med sexom ni nihče..je bila povsem prostovoljna odločitev.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 14. Dec. 2014 16:00

Ženske imajo sex, moški imajo pesti.

Obe stvari sta orožji.
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 14. Dec. 2014 16:19

Ženske imajo sex? Resno?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 14. Dec. 2014 16:28

Lej, ženska, če hoče lahko uporabi sex da se stvari zgodijo, lahko reče partnerju da se ne bo nič dogajalo, če ne bo naredil tega.

Ženska lahko obljubi sex za nagrado.

Ženska lahko zamenja sex za druge dobrine, denar, položaj.

In reci mi, da še nisi slišala da sex ni naredil nobene škode.

In v principu te razumem, sex je prostovoljna odločitev, nasilje po večini ni.

Zdaj mi pa reci, da večina tipov kupuje dobre avtomobile, hodi v fitness zaradi sebe ?

Ne, to je da dobijo sex, in če takšnemu butlju ponudiš kar hoče, bo zaklal svojega najboljšega kolega zato.

To je moje mnenje, če imaš drugačno, ga povej ;).
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 14. Dec. 2014 16:53

hmm, pomoje je nasilje bolj odraz človekove strahopetnosti, ki jo skuša prikrit na tak način, da ustrahuje druge in se počuti bolje.
pri psihičnem nasilju pa izkoriščanje ljudi, pri katerih veš, da bo tvoje metoda zalegla, in s tem podpiranje svoje lenobe.

sicer pa kar se tiče mojega vprašanja, jah.. ne vem kakšno mnenje bi imela, ker po eni strani se res trudim, da ne bi nobenega obsojala, po drugi strani pa ti podzavestno takoj v glavo pride ''o wau, kaj za vraga?''..
ampak opažam, da je zelo odvisno kdo je ta oseba, če ti je kolegica, pol je prvi vtis, da se je lepo znašla in ji zavidaš, da je prišla tako lepo skozi, če pa je to neka naključna ženska, pa takoj pomisliš kje ima vrednote, samospoštovanje? se mi zdi, da seks izgubi svojo vrednost, čim ga začneš uporabljat za usluge, plačilo, zbiranje trofej al kakorkoli že.
se mi zdi, da če z nekom seksaš za uslugo, mu ne plačaš samo s tem, ampak tud s svojim samospoštovanjem, dostojanstvom, delčkom sebe, kar je pa dost več vredno kot si mu dolžen oz. si zasluži.
situacija je malo drugačnejša, če se gre za znanca, prijatelja, nekoga ki ti je všeč, kot pa nekega tujca, ki ga prvič vidiš, seveda.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]