Klepetalnica

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 25. Mar. 2014 17:29

Haha, ja itak, men se tud ne bi dal enmu tezaku o svojem spolnem zivljenju razlagat, pa ce sem mela 1 al pa 100. Bi blo tud men bedno in bi z ocmi zavijala :D
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 25. Mar. 2014 17:51

^ne da se ti ne bi dal, ampak ne bi hotla. ženske so začele švicat, ko so bile take stvari vprašane.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 25. Mar. 2014 17:57

Jaz ti tudi ne bi povedala in bi vstala in šla - pa nimam kaj za skrivat. Nehaj spamat in rajši mi odgovori na post v klepetalnici v podforumu o moških. Ampak seveda te ni toliko v hlačah, da bi pogledal resnici v obraz. Lažje je zracionalizirat da so ženske kurbe in prasice, kot da si ti en gnoj.

EDIT: v tej temi, eno stran nazaj. In še vedno si gnoj.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 25. Mar. 2014 19:56

Se oproščam, ja ne bi hotela. Ker ni to stvar kr enga folka, lol. Itak si pa ti njihovo slabo voljo nad tem vprašanjem razlagaj po svoje.
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 25. Mar. 2014 20:48

TLDR napisal/-a:bemti ejga, spet smo se skor skregal. jst pa gobčen kolega vs 5 punc, za mizo, debata. sva jih prašala če hočmo odpret kakšno bolj zanimivo temo, ker nama je govor o politiki in vladi alenke bratovšek po eni uri dojadil do daske. pa nabije kolega "Ej, dejmo rečt eno na število seksualnih partnerjev". Jst si mislem "fak tastar, pa ne tolk hitr teme zamenat, pa še alkič jih ni perev..". Takoj ko je to izustil, so nasmeški punc izginili z obrazov v 0.5 sekunde, čutiti je bilo eno j.beno nelagodje in pa vzdušje slabše kot na sedmini. Pol pa nabije: "ajde špela, dej reč, ti k si absolventka...če se greš po 2 na leto, je to v 5 letih 10 tipov, s tem da smo tle dost šparovni..A je res?Al ni?"Ženska zafarba, takoj zanika in rata kr jezna. Njena kolegica vstane in gre na WC. LOL. Ostale se nekaj pritožujejo, če lahko temo zamenjamo itd, med tem se pa ena punca samo reži...btw, ta je že od 18. leta v zvezi, očitno ima razlog zakaj ji je vse skupaj smešno. Kolega še kr vrta v ženske in gre korak naprej. Pravi "Madona ej, baje ste slovenke zlo lahke...sem potoval naokol pa sm se moral clo podrudit da sem kaj dobil, tle pr nas doma, se mi ni treba...." in pa "Tudi srbi se strinjajo s tem. Je šla ena slovenka dol in jim je rekla da je pol slovenka in pol srbkinja. Potem so je pa prašal kera polovica je slovenska, da vejo kam jo j.bat.." lol.
Jst mu pa cel cajt maham pod mizo, da naj prekine preden se usuje šitstorm in bojo vse šle domov. Šitstorma ni bilo, so pa zato use šle domov.

Cool starry bra.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 25. Mar. 2014 21:09

Sodeč po tem kar si napisal, ste vi taka družba..enih..kmetičev. :D Zbežala bi takoj ob prvem "ženske blebleble". MRŠ. :D sploh pa so te ženske tud ene lame babe, god dammit kaj te ma za bit sram, sram naj bo tistega, ki ga zanima samo zato, da lahko poteši željo po bodisi potrjevanju svojega stereotipnega razmišljanja, čudenju nad nizko cifro ali zaničevanju. V vseh primerih je on douchebag.
It was forever..but it didnt last long..
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 25. Mar. 2014 21:14

^^ :biggthumpup:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 25. Mar. 2014 23:23

^^ :top: všečkam tvoj komentar :D
Še mojega fanta nima kaj brigati število mojih spolnih partnerjev, kaj šele neke random tipe, ki se imajo za ne vem kaj, v resnici pa so eni navadni loleki.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 26. Mar. 2014 9:05

^^ ja, ne. pa veš kaki frajerji so to? namesto zabavnega večera se zaradi svojih kompleksov znašajo nad puncami in pol so celi cari ko se zgodi nekaj pametnega - odidejo.

dajte no, priznajte, da vsakemu štefanu takoj naštejete vse svoje alfe.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 26. Mar. 2014 9:49

..Evelyn.. napisal/-a:Sodeč po tem kar si napisal, ste vi taka družba..enih..kmetičev. :D Zbežala bi takoj ob prvem "ženske blebleble". MRŠ. :D sploh pa so te ženske tud ene lame babe, god dammit kaj te ma za bit sram, sram naj bo tistega, ki ga zanima samo zato, da lahko poteši željo po bodisi potrjevanju svojega stereotipnega razmišljanja, čudenju nad nizko cifro ali zaničevanju. V vseh primerih je on douchebag.

A smo kmetiči?Mogoče.A smo douchebagi?Najbrž, ampak bit douchebag zna bit kul, med tem ko c.pa je pa še zmerej c.pa.

emanuela napisal/-a:^^ :top: všečkam tvoj komentar :D
Še mojega fanta nima kaj brigati število mojih spolnih partnerjev, kaj šele neke random tipe, ki se imajo za ne vem kaj, v resnici pa so eni navadni loleki.

To pa zato ker je beta. Če bi bil dec z vsaj malo možnosti izbire, bi se prej pozanimal v kaj se spušča. Ti si tista v katero bo vlagal cajt, denar, živce, ..itd in valjda da je pomembno, ali bo vzel eno, ki je bila potolčena večkrat kot vsi žeblji v njeni bajti, ali pa kaj bolj normalnega. Če kdo pravi, da število ex-sex partnerjev ni pomembno je to
a) ženska z n sex partnerji
b) beta copatarski tip, ki ima žensko z n sex partnerji in se tolaži, da omenjeno ni pomembno

Torej, to da še tvojega fanta nima kaj brigati število spolnih partnerjev je en nice try.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 26. Mar. 2014 10:11

Najbolj smešno (al pa žalostno) je pa to, da tip dejansko misli, da so ženske odšle, ker jim je bedno/sram zaradi svojega števila spolnih partnerjev... Ne lole, odšle so, ker so skapirale s kakima douchebagoma so na pijači. :rolleyes:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 26. Mar. 2014 10:25

Ženske so odšle, ker so skapirale, da jih zaslišuje tip, ki ne seksa, je pa sam sebi smešen, ko ženske kao provocira. In ženskam se ni zdelo vredno zgubljati časa s takimi otročjimi forami, raje so šle iskat kakšne modele, ki vedo, kako ravnati z ženskami.

Pol bo pa spet jok, da vam "alfe" vse po.fukajo. Jah, če pa skoz iste bedarije delate.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Mar. 2014 10:41

Pa res, samo to mi je še manjkalo, da ti analiziraš in podajaš mnenje o meni in o mojem fantu na podlagi enega stavka.
Sem pa vesela, da je moj toliko odrasel , da me niti vprašal ni podobne bedarije- pa me je daleč od sram svoje številke.
Vidiš, so razlike med enimi, ki dejansko dobijo punco ali pa tabo, ki samo jezik opletaš in živiš v svetu "cip, alfa, beta in douchebag tipov".
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 26. Mar. 2014 11:22

Kake flance si mente uh uh.
No gospodič TLDR, kolk bab si pa ti izvolu pof* :D me res zanima, ko se skos neki vn mečeš. ajde, da te vidmo.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 26. Mar. 2014 11:35

Itak ve ne boste napisale, če pa boste, bo pa to realnost deljeno z dva.

Bom pa zato jaz napisal, evo karte na mizo... imam jih 11 za seboj. V to spada nekaj zvez, kar nekako ne bi štel, ostalo sem pa nabral v svinger klubu rožna dolina in pa na mednarodni izmenjavi. BJev ne štejem, samo vaginalci pa analci. Kresnil sem jih 1x več kot 80% tipov, enako kot povprečna ženska in pa n-krat manj kot alfe.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov