Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
TLDR napisal/-a:
Če ima pestro seksualno življenje, predvsem v kvantitativnem smislu, potem je alfa. Pa ni važno al je karakterno p.čka, šalabajzer, teški introvert z zj.banimi osnovnimi komunikacijskimi sposobnostmi, lahko tudi z IQ-jem vreče krompirja. Sam poznam enega tazga...s kolegi punce zabavamo on jih pa f.ka.
Verjetno bi tudi vi kako pofukali, če ne bi do nezavesti trajbali alfa in beta teorij in bi raje kaj naredili na sebi.
Malo mi deluješ en, ki se je sprijaznil, da ženskam ni seksualno zanimiv, zato pa imaš tako veselje s to alfa teorijo.
Če bi ti imel punco, s katero bi bil zadovoljen in bi imela en normalen odnos, bi ti bilo čist vseeno za te alfe in namišljenje alfe, pa kolk podrejo, kolk ne podrejo..
Pa še enkrat, ne jim verjet vsega, kar ti naložijo te "alfe", no..
Ko vidijo, kako hvaležen poslušalec si, ti še malo naložijo.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ampak kaj ko se normale ženske ne marajo pečat s takimi zbojenimi hejterskimi tipi. in potem rata začaran krog.
-
TLDR - Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2014
Džeki napisal/-a:TLDR napisal/-a:
Če ima pestro seksualno življenje, predvsem v kvantitativnem smislu, potem je alfa. Pa ni važno al je karakterno p.čka, šalabajzer, teški introvert z zj.banimi osnovnimi komunikacijskimi sposobnostmi, lahko tudi z IQ-jem vreče krompirja. Sam poznam enega tazga...s kolegi punce zabavamo on jih pa f.ka.
Verjetno bi tudi vi kako pofukali, če ne bi do nezavesti trajbali alfa in beta teorij in bi raje kaj naredili na sebi.
Malo mi deluješ en, ki se je sprijaznil, da ženskam ni seksualno zanimiv, zato pa imaš tako veselje s to alfa teorijo.
Če bi ti imel punco, s katero bi bil zadovoljen in bi imela en normalen odnos, bi ti bilo čist vseeno za te alfe in namišljenje alfe, pa kolk podrejo, kolk ne podrejo..Pa še enkrat, ne jim verjet vsega, kar ti naložijo te "alfe", no..
Ko vidijo, kako hvaležen poslušalec si, ti še malo naložijo.
1. tudi če je polovica vsega kar povejo laž se celotna slika nič ne spremeni
2. vse govoričenje alf preventivno vzamem z rezervo
3. zakaj bi konc koncev lagali?laže ponavadi samo wanna be beta fegot, ki ga srečaš za šankom. alfi so ženske nekaj samoumevnega in ima druge stvari v lajfu, ki so mu neprimerljivo pomembnejše, tako da je vsakršno laganje o samoumevnih stvareh (ženskah) zanj brezveze in s tem tudi nič ne bi profitiral
4. folk hoče verjet, da je vse kar alfe povedo laganje, ker to je pač obramba za ženske (ker dobr vejo kaj počnejo s takimi tipi, nočejo pa da bi toprišlo v javnost) in pa zatiskanje oči pred grenko resnico za moške
5. ne rabiš nobenega poslušat, da preveriš alfa-beta teorijo. dovolj je zgolj opazovanje obnašanja žensk
6. če imaš kaj znanja o biologiji, evoluciji in naravni selekciji, potem ti je celotna slika jasna in pričakovana.
7. pomoje da ti poslušaš ženske in sva zato na nasprotnih bregovih. Ne poslušat žensk, ker se jih ne posluša ampak opazuje njihova dejanja.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Džeki napisal/-a:[
Kak lahko napises kaj takega? Nisi nikoli bral kak on zavraca vse punce ki padejo pod njegov sarm? )
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
TLDR - Debatorica
Dioniz napisal/-a:Džeki napisal/-a:[
Kak lahko napises kaj takega? Nisi nikoli bral kak on zavraca vse punce ki padejo pod njegov sarm? )
Vidim, da ste tist pripetljaj preveč resno vzeli in posplošili. Takrat sem zavrnil 2 grdi punci in pa izjemoma eno lepšo,sexy, iz sladkega maščevanja, bildanje ega, ter samozavesti. Ženske to nostop delajo, si bom pa še jaz privoščil...Sarm ja, to bo, če maš šarm potem so lepe šanse da si alfa.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
- floribunda
- Cosmopsiho
[quote="TLDR"
Vidim, da ste tist pripetljaj preveč resno vzeli in posplošili. Takrat sem zavrnil 2 grdi punci in pa izjemoma eno lepšo,sexy, iz sladkega maščevanja, bildanje ega, ter samozavesti. Ženske to nostop delajo, si bom pa še jaz privoščil...Sarm ja, to bo, če maš šarm potem so lepe šanse da si alfa.[/quote]
povej mi s kom se družiš in povem ti, kdo si.
resno? kje za božjo voljo ti pecaš te ženske in vice versa.
flirtat z nekom in ga potem odjebat iz sladkega maščevanja? prvič slišim. al pa sem js resno prestara in ne štekam več, kako te stvari grejo.
Vidim, da ste tist pripetljaj preveč resno vzeli in posplošili. Takrat sem zavrnil 2 grdi punci in pa izjemoma eno lepšo,sexy, iz sladkega maščevanja, bildanje ega, ter samozavesti. Ženske to nostop delajo, si bom pa še jaz privoščil...Sarm ja, to bo, če maš šarm potem so lepe šanse da si alfa.[/quote]
povej mi s kom se družiš in povem ti, kdo si.
resno? kje za božjo voljo ti pecaš te ženske in vice versa.
flirtat z nekom in ga potem odjebat iz sladkega maščevanja? prvič slišim. al pa sem js resno prestara in ne štekam več, kako te stvari grejo.
- floribunda
- Cosmopsiho
po mojem bi bilo bolj pametno, če najprej poskusiš kako stvari funkcionirajo v resnici. dokler je tvoje ljubezensko/ spolno življenje omejeno na kvazi pecanje sošolk, ki niti legalne niso, težko govoriš o pravilnosti oz. nepravilnosti alfa in omega teorij.
sploh pa, že sototič, ženske ne marajo hejterjev. zagrenjeni in razočarani deci niso samo beda, so tam nekje zeta material.
mej rad ženske in ženske bodo mele rade tebe.
sploh pa, že sototič, ženske ne marajo hejterjev. zagrenjeni in razočarani deci niso samo beda, so tam nekje zeta material.
mej rad ženske in ženske bodo mele rade tebe.
-
TLDR - Debatorica
Po pijanem seksu z bivšim se je obesila
http://vizita.si/clanek/novice/po-pijan ... esila.html
lol.
če bi to naše punce počele, bi najbrž ostali brez ženske populacije.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
floribunda napisal/-a: govoriš o pravilnosti oz. nepravilnosti alfa in omega teorij.
To je keč. Nobena ženska ne mara woman hejterjev, ne finoča iz Cirkusa, ne navadna skulirana.
Zato si hejterji sami drgnejo zanko okoli vratu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov