slovenc79 napisal/-a:White_Widow napisal/-a:prepiri morjo bit, treba se je včasih tut zdret in skregat.
TOLE je čist mimo

ampak, velik ljudi tok razmišlja. kao da se jeza kopiči v tebi in če je ne sprostiš enkrat udari ven in je zelo hudo.. ne, to ne drži.
če si umirjen in znaš kontrolirati živce, pozabiš na jezo in prepire. je pa odvisno od značaja.
WW ima prav.
Včasih sem imel podobno mišljenje kot ti, zakaj bi se sploh kdo kregal, saj je vse razumno in vse preprosto. In potem sem to prakticiral, nisem bil prepriljiv, a vedno sem imel občutek da sem tisto kar sem povedal razumno in mirno, prepakiral v drek ki sploh ni bilo tisto kar sem hotel dati ven iz sebe in z tem sem bil neiskren do sebe in do drugih, samo zavoljo tega da bi poskušal biti drugačen od drugih z mišjlenjem da sem boljši ker rešujem prepire, nasilje, vpitje z mirnostjo.
In zaradi tega nisem postal Dalaj faking lama, postal sem jezen (nisem nobenega ubil, spoiler alert, ali se spremenil v Hulka, spoiler alert), niti nisem nikogar udaril.
In ja, nič ni narobe če poveš nekaj bolj direktno, sarkazem je itak tisto kar ti misliš tam, in brez zadržkov.
To je pravi način, povej kaj te moti, kaj te teži in muči, kaj ne moreš skrivati, kaj ti najeda živce...se sprazniš, zadeva se reši akoj in potem je še 10x boljše, ker si povedal 1000% kar si mislil, drugi je to poslušal in še tebi povedal kar ti gre, in potem sta še bolj kul kot prej ker sta si iskrena.
Jaz se tudi kregam s punco, ona pa tudi z mano ko je treba.
Potem ko daš dol rožnata očala in stopiš v realnost je dejstvo da se boš kdaj skregal s partnerico, včasih bodo to majhne in površinske zadeve, včasih pa se boš skregal do takšnega nivoja kjer se lahko zveza praktično konča, ampak tukaj je catch, dokler vsak pove to kar misli četudi je ton bolj visok in dokler je obema cilj "ok rešiva tole, povejva kar misliva, ampak na koncu dneva naj bo vse OK" , je na koncu dneva le še boljše ker si bil iskren in ker veš da vse to počneš le da je še boljše.
Kregaj se z ljudmi ki jih imaš rad, pa boš videl da bo samo še boljše vse.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.