Klepetalnica

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 20. Feb. 2014 0:03

Sem edina, ki ji je to alfa/beta pisarjenje malo bedno? Ker ste ga vtaknili že v čisto vsako temo. Pa da bi vsaj kaj pametnega potegnili iz tega (s tem ciljam na nekaj več kot število osvojenih vaG-G's).
The world is as you are.
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 20. Feb. 2014 1:15

Bedno je za popizdit.

Lol, kaj baba rata vsa mokra in zmesana, ko jo en normalen model po IMju ogovori. Pofukajta se ze in daj mir s tem.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 20. Feb. 2014 1:55

Zakaj so določeni ljudje tako promiskuitetni? Kaj me je prislilo v to razmišljanje (totalno neproduktivno in se ne bo rezultiralo v ničemer pametnem. žal), in v zanemarjanje šolskih obveznosti?
Ali je "normalno" (pod narekovaji zato, ker ima vsak posameznik svojo definicijo normalnosti, čeprav bi bila v tem primeru bolj smisleno implicirati družbeno definicijo normalnosti, ki predvideva, da je nekaj normalno v kolikor je v večini zastopano - zdej pa ne vem, koliko je povprečno število spolnih partnerjev moških v Sloveniji), imeti pri rosnih 23ih letih 48 spolnih partnerjev?

Iz mojega razmišljanja o podani tematiki, bi lahk izpostavla predvsem dva vidika:
def. se da opazovat promiskuiteta iz evolucionističnega vidika... če se zdej osredotočim na moški vidik - ima takšen genetski program, v katerem moški, ki proizvede veliko število semenčic, išče več voljnih samic, da bi se lahko razmoževal. in mogoče bi lahko samo promiskuitetno vedenje opazovali kot nekakšen ostanek tega razmnoževanje, živalskega instinkta.
Ampak kaj ko živimo v postmoderni družbi, v kateri se predvideva, da so posamezniki sposobni racionalnega razmišlanja - a sovpada to "parjenje" vsepoprek, z nekim racionalnim vedenjem? Da/ne? nismo več v taki situaciji, kjer je naš primarni življenjski cilj nadaljevanje lastne vrste.
In s tega vidika, bi lahk sklepala, da ne, promiskuitetno vedenje ni (ne najdem primernega izraza) primerno.
Evo en čist drug vidik, totalni kontrast: hedonistični vidik, s katerga je pa promiskuitetni posameznik car.

čemu bi se nagibala?
mogoče mešanica obojega, pri kateri se povečana promiskuiteta kaže kot pomanjkanje racionalnega mišljenja pa osredotočenost na trenutni užitek

ah. nočni bluzitis. ignore, ne me neki skritizirat, kr so to take flance, da boig pomagi, ampak sem morala ubesedit.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 20. Feb. 2014 1:56

Lol, kaj baba rata vsa mokra in zmesana, ko jo en normalen model po IMju ogovori. Pofukajta se ze in daj mir s tem.

hja sori kr mam moralne zadržke. ka naj. pač prašam za mnenje, ni se treba takoj razkajfat.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 20. Feb. 2014 5:24

Exit napisal/-a:fakmater kak mi je kr slabo postal :D ALFA ALFAAAAAAAAA ALFA ALFA ALFA. tip je spal z 50imi ženskami. tak mi je vroč, hitela pisat ta na novo pridobljeni podatkev na forum. fak :D

Vidiš, TLDR se ne moti :). Sem pa slutil, da je cifra nekje med 40-50 in to samo na podlagi tvojega obnašanja.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 20. Feb. 2014 10:29

A ni kao tako, da je treba število, ki ti ga pove tip delit z 2? :D
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 20. Feb. 2014 10:49

Hja sam ma pr men veliko število spolnih partnerjev ful negativen prizvok, in bom to lepo skenslala :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 20. Feb. 2014 11:32

Čaki, zakaj? Sej bi ga imela samo za zabavo, kaj se sekiraš.
In malo hinavsko je nekoga obsojat, ker seksa z naključnim folkom (tako se pač pride do številke 50), glede na to, da ti sanjariš o tem, kako boš z njim počela točno isto.
Ampak vsakemu svoje.

Jaz sem tudi poznala tipa, ki je takrat (sredi dvajsetih) imel za sabo številko, ki se mi je zdela kar malo previsoka in me je šokiralo, ko mi je povedal. Mimogrede, sam mi je povedal, brez da bi ga vprašala, ker tega načeloma ne sprašujem. Samo se mi racionalno gledano ni zdelo pomembno in me ni več motilo. Nisem pa bila nikoli v ekskluzivni zvezi z modelom. Ampak dvomim, da bi me tudi v primeru zveze motilo...
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 20. Feb. 2014 12:13

No. sej glih zato :D ker nisem taka :D nisem tak tip za casual sex, oz. da se dobim z osebno z zgolj tem namenom, da se dama dol. uf. kr stisne me :D tk fooling around, ni panike. ampak it do konca... hm.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 20. Feb. 2014 12:42

Aja, no potem pa bolje, da se ne dobiš z njim, ne glede na to, s kolikimi je bil. Sem mislila, da je obema jasno, kaj bi se dogajalo. Tip sigurno pričakuje kar lepo zaključno akcijo. Če ti ni, res raje pusti.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 20. Feb. 2014 14:30

@Exit: kup nekega random govoričenja zakaj ne, kljub temu se bosta na koncu podrla. Stvar je zelo enostavna in predvidljiva:

Slika
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 20. Feb. 2014 15:20

Nope, nič ne bo :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 20. Feb. 2014 15:40

tud če je najbolši seks pa najbolši orgazem.. čez eno uro, kaj je od tega? ena cifra več, pa višnja stopnja nezadovoljstva pri povprečnem sexu.
hej norci :)
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 20. Feb. 2014 16:21

+1

...vendar, če je res tako dober je šansa da se še kdaj vrne nazaj, ker najboljši je pač najboljši :D
lollypop-@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a lollypop-@ » 20. Feb. 2014 21:05

Če bi oba doživela najboljši sex, potem nebi samo 1x :D bi se kar ponavljal se mi zdi :P

Drugače pa tudi jaz mislim da on pričakuje akcijo na koncu in če ti nisi za, je boljše da ne greš v to :)

TLDR: smo dojeli tvoje mišlenje :) samo neglede na to, koliko si ti prepričan, ne velja to za vse ženske. In niti za večino ne. Očitno imaš drugačne kroge družbe... :)
Never explain yourself to anyone.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov