Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ma ja, ti ne izkoristiš nekih šans...predstavljaj si da bi živel nekje v hosti, kjer ti lisica nosi pošto...
Moj nasvet bi bil, da se druži z moškimi, ki so dobri z ženskami...pa ga glej, kako dela...
Ni nobenega sramu v temu.
Internet ni za spoznavanje žensk, zajebeš se ko se začneš na dolgo pogovarjati in neke dolge debate.
Čimprej jo povabi ven.
Zabavna mi je zgodba mojega kolega, ga vprašam kako je spoznal svojo punco.
Reče, prijavil sem se na Ona-on...kliknem, starost 18-20, rjavi lasje, območje primorska...vrže ven nekaj rezultatov, ta ni lepa, ta ni lepa...ok, tale je kr. Odprem profil, pogledam interese...aha, šport, psi.
Napišem ZS, hej...vrglo mi je ven tebe, kdaj greva ven. In to je to... Velika romantična zgodba za vnuke.
Ga vprašam: Ja Blaž, zakaj pa nisi razširil iskanja še čez Slovenijo...on pa po Vipavsko, kaj si ti nor...da bom plačeval za bencin.
Moj nasvet bi bil, da se druži z moškimi, ki so dobri z ženskami...pa ga glej, kako dela...
Ni nobenega sramu v temu.
Internet ni za spoznavanje žensk, zajebeš se ko se začneš na dolgo pogovarjati in neke dolge debate.
Čimprej jo povabi ven.
Zabavna mi je zgodba mojega kolega, ga vprašam kako je spoznal svojo punco.
Reče, prijavil sem se na Ona-on...kliknem, starost 18-20, rjavi lasje, območje primorska...vrže ven nekaj rezultatov, ta ni lepa, ta ni lepa...ok, tale je kr. Odprem profil, pogledam interese...aha, šport, psi.
Napišem ZS, hej...vrglo mi je ven tebe, kdaj greva ven. In to je to... Velika romantična zgodba za vnuke.
Ga vprašam: Ja Blaž, zakaj pa nisi razširil iskanja še čez Slovenijo...on pa po Vipavsko, kaj si ti nor...da bom plačeval za bencin.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
hvala obema za fajn nasvete je res, splača se vsaj razširt obzorja če ne drugega.. čeprav je tko, na netu iščem po istem principu - pridem tja kjer je velik punc. zato pa sem tukaj v raznih straneh za zmenke se pa res ne najde nič.
tudi oddaljenost je velik problem, kar sem že sam spoznal.
me pa zanima kako izvest kakšen čimbolj nevsiljiv pristop. se mi vedn večkrat dogaja npr. na busu opazim kakšno simpatično punco, pa ne vem kako bi jo ogovoril brez da bi bilo takoj očitno da jo pecam (že dejstvo da ne vem popolnoma nič o njej mi dost ubije motivacijo)
tudi oddaljenost je velik problem, kar sem že sam spoznal.
me pa zanima kako izvest kakšen čimbolj nevsiljiv pristop. se mi vedn večkrat dogaja npr. na busu opazim kakšno simpatično punco, pa ne vem kako bi jo ogovoril brez da bi bilo takoj očitno da jo pecam (že dejstvo da ne vem popolnoma nič o njej mi dost ubije motivacijo)
hej norci
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
In zdaj pride tu ena punca v temo, da deli svoje skromno mnenje. LZ in oni tadrugi mata sicer prav, ja jebač nas more znat 'pobrat' in 'zadovoljit' ampak za fanta s katerim si pa predstavljamo nekaj več kot samo seks pa tak ne bo nikoli vzdržal...nobena noče za dolgoročno stvar nekoga, ki se lahko pohvali samo z LZ-jevo tako imenovano 'seksualno samozavesto'. In pri puncah je enako.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
^^itak. V teoriji pa so tako ali tako vsi glasni In prosim, tipi, ne hodit na neke plesne, če nimate najmanjšega občutka za ritem. Ko srečam takšne, mi je prej smešen in neroden, kot pa ql- kot mladiči večjih, nerodnih pasem
The world is as you are.
-
FlyingGazebo - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 1. 2014
- Kraj: ljubljana
emanuela napisal/-a:^^itak. V teoriji pa so tako ali tako vsi glasni In prosim, tipi, ne hodit na neke plesne, če nimate najmanjšega občutka za ritem. Ko srečam takšne, mi je prej smešen in neroden, kot pa ql- kot mladiči večjih, nerodnih pasem
nekje morajo začet, da bojo pol razturali
Tbh sicer na plesnih (plešem swing) še nisem srečala nobenega posebej zanimivega fanta, razen pač v smislu plesa. Še vedno pa mislim, da je to en boljših načinov spoznavanja novih ljudi v splošnem, ker si pri redkih dejavnostih tako spontano v tako tesnem stiku s toliko ljudmi
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
ulala, blog69.si je objavil mojo erotično zgodbico no, če je primerna za blog69, potem je primerna tud za tu, tak da si jo lahko tam preberete. Barbi me je zapeljala je naslov.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
blog69 je po moje daleč najbolj kvalitetni blog te vrste v sloveniji in, da objavijo tvojo zgodbo, ki si se jo potrudo napisat, je zame kr dosežek...pač v tej kategoriji. Ni pa zaj to nekaj na čem bom življenje gradil, seveda
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz sem šla mal prebrat, ker tudi še nisem slišala prej za to
Lušna zadevica za pred današnjim zmenkom, sam ko mi je pa zdej zmenek odpovedal
-
TLDR - Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2014
_patchouli_ napisal/-a:Jaz sem šla mal prebrat, ker tudi še nisem slišala prej za to
saj veš kaj sedaj sledi...
...playeeeeeeeeeeeeer
Tipični last minute date cancel, ki ga ponavadi izvajajo ženske, ga pa tudi playerski tipi.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
haha, neeee
dečka poznam že nekaj časa in ni noben player, daaaleč od tega. he's bangladeshi, for fuck's sake
ampak hvala za skrb.
dečka poznam že nekaj časa in ni noben player, daaaleč od tega. he's bangladeshi, for fuck's sake
ampak hvala za skrb.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]