Klepetalnica

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 12. Dec. 2013 21:54

Ma ja, ti ne izkoristiš nekih šans...predstavljaj si da bi živel nekje v hosti, kjer ti lisica nosi pošto...

Moj nasvet bi bil, da se druži z moškimi, ki so dobri z ženskami...pa ga glej, kako dela...
Ni nobenega sramu v temu.

Internet ni za spoznavanje žensk, zajebeš se ko se začneš na dolgo pogovarjati in neke dolge debate.

Čimprej jo povabi ven.

Zabavna mi je zgodba mojega kolega, ga vprašam kako je spoznal svojo punco.
Reče, prijavil sem se na Ona-on...kliknem, starost 18-20, rjavi lasje, območje primorska...vrže ven nekaj rezultatov, ta ni lepa, ta ni lepa...ok, tale je kr. Odprem profil, pogledam interese...aha, šport, psi.

Napišem ZS, hej...vrglo mi je ven tebe, kdaj greva ven. In to je to... :) Velika romantična zgodba za vnuke.

Ga vprašam: Ja Blaž, zakaj pa nisi razširil iskanja še čez Slovenijo...on pa po Vipavsko, kaj si ti nor...da bom plačeval za bencin. :lol:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 12. Dec. 2013 22:23

hvala obema za fajn nasvete :) je res, splača se vsaj razširt obzorja če ne drugega.. čeprav je tko, na netu iščem po istem principu - pridem tja kjer je velik punc. zato pa sem tukaj :D v raznih straneh za zmenke se pa res ne najde nič.

tudi oddaljenost je velik problem, kar sem že sam spoznal.

me pa zanima kako izvest kakšen čimbolj nevsiljiv pristop. se mi vedn večkrat dogaja npr. na busu opazim kakšno simpatično punco, pa ne vem kako bi jo ogovoril brez da bi bilo takoj očitno da jo pecam (že dejstvo da ne vem popolnoma nič o njej mi dost ubije motivacijo)
hej norci :)
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 17. Dec. 2013 17:43

In zdaj pride tu ena punca v temo, da deli svoje skromno mnenje. :D LZ in oni tadrugi mata sicer prav, ja jebač nas more znat 'pobrat' in 'zadovoljit' ampak za fanta s katerim si pa predstavljamo nekaj več kot samo seks pa tak ne bo nikoli vzdržal...nobena noče za dolgoročno stvar nekoga, ki se lahko pohvali samo z LZ-jevo tako imenovano 'seksualno samozavesto'. In pri puncah je enako.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 17. Dec. 2013 18:11

^^itak. V teoriji pa so tako ali tako vsi glasni :wink: In prosim, tipi, ne hodit na neke plesne, če nimate najmanjšega občutka za ritem. Ko srečam takšne, mi je prej smešen in neroden, kot pa ql- kot mladiči večjih, nerodnih pasem :P
The world is as you are.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Dec. 2013 23:08

katy. napisal/-a:ja jebač nas more znat 'pobrat' in 'zadovoljit' ampak za fanta s katerim si pa predstavljamo nekaj več kot samo seks pa tak ne bo nikoli vzdržal....

in so vsi trije skupaj najboljši par :D
hej norci :)
Uporabniški avatar
FlyingGazebo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 1. 2014
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a FlyingGazebo » 15. Jan. 2014 11:21

emanuela napisal/-a:^^itak. V teoriji pa so tako ali tako vsi glasni :wink: In prosim, tipi, ne hodit na neke plesne, če nimate najmanjšega občutka za ritem. Ko srečam takšne, mi je prej smešen in neroden, kot pa ql- kot mladiči večjih, nerodnih pasem :P

nekje morajo začet, da bojo pol razturali :D

Tbh sicer na plesnih (plešem swing) še nisem srečala nobenega posebej zanimivega fanta, razen pač v smislu plesa. Še vedno pa mislim, da je to en boljših načinov spoznavanja novih ljudi v splošnem, ker si pri redkih dejavnostih tako spontano v tako tesnem stiku s toliko ljudmi :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 15. Jan. 2014 20:49

ulala, blog69.si je objavil mojo erotično zgodbico :) no, če je primerna za blog69, potem je primerna tud za tu, tak da si jo lahko tam preberete. Barbi me je zapeljala je naslov.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 15. Jan. 2014 21:51

in to je dosežek za pohvalit? :mrgreen:
Beya_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Beya_ » 15. Jan. 2014 22:02

In zakaj se nebi smatral kot dosežek?
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 15. Jan. 2014 22:05

blog69 je po moje daleč najbolj kvalitetni blog te vrste v sloveniji in, da objavijo tvojo zgodbo, ki si se jo potrudo napisat, je zame kr dosežek...pač v tej kategoriji. Ni pa zaj to nekaj na čem bom življenje gradil, seveda :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 16. Jan. 2014 9:32

ne samo vprašam, ker po navadi na takih straneh kr nekaj objavljajo in lahko praktično vsak sodeluje, pa še nisem slišala za to blog :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 16. Jan. 2014 13:31

Si pa zdaj. Lahko malo prečekiraš njegovo vsebino. :)
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 16. Jan. 2014 15:11

Jaz sem šla mal prebrat, ker tudi še nisem slišala prej za to :)
Lušna zadevica za pred današnjim zmenkom, sam ko mi je pa zdej zmenek odpovedal :lach:
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 16. Jan. 2014 15:21

_patchouli_ napisal/-a:Jaz sem šla mal prebrat, ker tudi še nisem slišala prej za to :)
Lušna zadevica za pred današnjim zmenkom, sam ko mi je pa zdej zmenek odpovedal :lach:

saj veš kaj sedaj sledi...

...playeeeeeeeeeeeeer :)

Tipični last minute date cancel, ki ga ponavadi izvajajo ženske, ga pa tudi playerski tipi.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 16. Jan. 2014 15:52

haha, neeee :)
dečka poznam že nekaj časa in ni noben player, daaaleč od tega. he's bangladeshi, for fuck's sake :D
ampak hvala za skrb.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]