Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^ na faksu bojo, sam ali znaš pristopiti do njih?
Ali jih boš prek neta kliknil?
Ali jih boš prek neta kliknil?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
no sej, po prvem brucovanju boš znal takoj ločit 'zrnje od plevela'
- floribunda
- Cosmopsiho
sej na tisto prvo brucovaje gre navadno ful ljudi. al spoznavni žur al kaj so že te zadeve.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Sej sem že napisal, pa bom še enkrat:
Slovenc, to da ne upaš do žensk in si vedno v ozadju, ne pomeni, da si "priden". To pomeni, da si nesamozavesten. Opažam namreč, da "pridni" sami sebi pravite taki, ki ne upate do žensk. In to svojo pasivnost označujete z "jaz sem priden".
In ker je treba svojo pasivnost še bolj opravičiti, so seveda posledično ženske označene za "neresne", vsi ki jim karkoli uspe z ženskam, so itak "jebachi", ti pa si "resen in priden".
Slovenc, tudi živiš v zmoti, da so vsi tipi na eni strani jebachi, ali pa taki kot si ti. Nočeš namreč, tudi to sem nekoč že napisal, opaziti cele palete normalnih tipov, ki daleč od tega da ga "namočijo v vsako", so pa normalno, že imeli, ali imajo, žensko.
Za začetek nehaj glorificirat svojo pasivnost in jo označevat za "pridnost", ter se samotolažit, da si "dober", večina drugih pa "barabe in fukachi".
Slovenc, to da ne upaš do žensk in si vedno v ozadju, ne pomeni, da si "priden". To pomeni, da si nesamozavesten. Opažam namreč, da "pridni" sami sebi pravite taki, ki ne upate do žensk. In to svojo pasivnost označujete z "jaz sem priden".
In ker je treba svojo pasivnost še bolj opravičiti, so seveda posledično ženske označene za "neresne", vsi ki jim karkoli uspe z ženskam, so itak "jebachi", ti pa si "resen in priden".
Slovenc, tudi živiš v zmoti, da so vsi tipi na eni strani jebachi, ali pa taki kot si ti. Nočeš namreč, tudi to sem nekoč že napisal, opaziti cele palete normalnih tipov, ki daleč od tega da ga "namočijo v vsako", so pa normalno, že imeli, ali imajo, žensko.
Za začetek nehaj glorificirat svojo pasivnost in jo označevat za "pridnost", ter se samotolažit, da si "dober", večina drugih pa "barabe in fukachi".
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
Džeki napisal/-a:Slovenc, to da ne upaš do žensk in si vedno v ozadju, ne pomeni, da si "priden". To pomeni, da si nesamozavesten. Opažam namreč, da "pridni" sami sebi pravite taki, ki ne upate do žensk. In to svojo pasivnost označujete z "jaz sem priden".
čeprav težko umestim sebe v tole kategorije med pridne na eni strani in barabe na drugi. sploh ker eno je mindset, drugo pa dejanje. tudi 'priden' je lahko baraba, ampak tega ne more izrazit ker sploh nima jajc do ženske stopit. baraba je tukaj za moje pojme oseba, ki izkorišča oz zavaja osebo nasprotnega spola, da doseže kar hoče. priden je pa nekdo, ki osebo nasprotnega spola spoštuje in ima z njo lep, tudi odkrit odnos. količina seksa mi s to oznako nima absolutno nobene zveze. razen če gledamo s puritanskega vidika.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
Džeki napisal/-a:Sej sem že napisal, pa bom še enkrat:
čak čak čak..
to da se težko puncam približam niti slučajno nisem reku da je bit "priden"
niti nisem nikjer rekel da tip ki mu rata punco dobit je jebač. nevem od kje ti to, amapk očitno maš precej zmotno razmišlanje o men.
imaš tipe jebače, ki dajo sex na prvo mesto, punco posexajo in grejo iskat naslednjo. imaš tipe ki bi radi resno zvezo in jim več pomen da imajo nekoga ob seb ki mu zaupajo. in imaš tretje tipe ki ne vejo a naj bojo resni ali jebači oz. jim paše enkrat eno enkrat drugo. ampak niso resni. in takih je pomoje največ, in tipov in punc.
hej norci
- floribunda
- Cosmopsiho
Džeki napisal/-a:floribunda napisal/-a:sej cene kuhinj niso tak misterij.
Ne gre za to, gre za to, da mora v primeru razhoda, tisti, ki trdi, da je vlagal v stanovanje, katerega lastnik je drugi partner, te stvoje trditve dokazati. Sej dokler se razumeta, ni problema. V primeru razhoda pa naenkrat je problem.
samo pol more tudi drugi partner dokazovat, da je sam celo bajto zgradil.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Ja, točno tako, kot piše Džeki.
Plus: Nihče ne gre živet z nekom, za katerega predvideva, da je pošastno nerazumna oseba, ki ga/jo bo tožarila na sodišču, če gre kaj narobe, samo zato, da bi dokazala, da je dizajnerska wc školjka njegova/njena.
Ampak to se dogaja v večini primerov. Ljudje se ne dogovorijo vsega lepo mirno in kultivirano in ne vem kdo bi dejansko požrl celo opremo za stanovanje in jo pustil partnerju, ko bi se ločevala. Saj to ni samo ena omara in postelja - celo stanovanje opremit stane mnogo, mnogo denarja, še posebej, če ne kupuješ v Dipo, ceneje ne gre!
Tako da si na koncu res lahko na tem, da si na cesti s kreditom za opremo stanovanja, ki nikakor ni tvoje in si brez doma, zakreditiran. In če se ti to zgodi pri 30. okej, pa če se ti pri 40? In nimaš denarja, da si najameš nekaj, seveda ti ni za živet z 20-in-nekaj cimri, po tvojem bivšem ti pa ''nič ne pripada'', oz. samo polovica od tega, kar si dal za opremo?
Plus: Nihče ne gre živet z nekom, za katerega predvideva, da je pošastno nerazumna oseba, ki ga/jo bo tožarila na sodišču, če gre kaj narobe, samo zato, da bi dokazala, da je dizajnerska wc školjka njegova/njena.
Ampak to se dogaja v večini primerov. Ljudje se ne dogovorijo vsega lepo mirno in kultivirano in ne vem kdo bi dejansko požrl celo opremo za stanovanje in jo pustil partnerju, ko bi se ločevala. Saj to ni samo ena omara in postelja - celo stanovanje opremit stane mnogo, mnogo denarja, še posebej, če ne kupuješ v Dipo, ceneje ne gre!
Tako da si na koncu res lahko na tem, da si na cesti s kreditom za opremo stanovanja, ki nikakor ni tvoje in si brez doma, zakreditiran. In če se ti to zgodi pri 30. okej, pa če se ti pri 40? In nimaš denarja, da si najameš nekaj, seveda ti ni za živet z 20-in-nekaj cimri, po tvojem bivšem ti pa ''nič ne pripada'', oz. samo polovica od tega, kar si dal za opremo?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov