Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
sirova štručka napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:in ker je samo ta cilj, rabim najt punco s katero se bom dobro ujel. in raje počakam da se najde prava kot pa da skačem od ene do druge in preizkušam.
pa kako se bosta potem našla, če ti ne boš do nobene stopil in poskusil?
Evo...tocno to sem tut jaz takoj pomislila, ko sem prebrala tole tvoje slovenc...
A lahko odgovor prosim?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
slovenc, ti moraš nujno stopiti ven iz tega mindseta da vse ženske hočejo fukače in ONSje.
Vse ženske hočejo moške ki jih PRIVLAČIJO. Ni ne ONSja, nti FF niti resne zveze ni če ženske ne privlačiš.
Da te imajo ženske lahko rade, si te morajo želeti posexati.
Ti lahko sanjaš in čakaš svojo pravo punco, samo če ne boš šel ven in šel v interakcijo z dekleti se ne bo popolnoma nič zgodilo, še posebej če boš kaki blebetal kakšne neumnosti kako je ona posebna ostale so pa k****.
In ja...nekje imaš prav, sex za osebo ki jo imaš rad je najboljši. Še posebno če je pokvarjen, in lahko uresničiš vse fantazije. Tukaj imam pa jaz srečo .
Vse ženske hočejo moške ki jih PRIVLAČIJO. Ni ne ONSja, nti FF niti resne zveze ni če ženske ne privlačiš.
Da te imajo ženske lahko rade, si te morajo želeti posexati.
Ti lahko sanjaš in čakaš svojo pravo punco, samo če ne boš šel ven in šel v interakcijo z dekleti se ne bo popolnoma nič zgodilo, še posebej če boš kaki blebetal kakšne neumnosti kako je ona posebna ostale so pa k****.
In ja...nekje imaš prav, sex za osebo ki jo imaš rad je najboljši. Še posebno če je pokvarjen, in lahko uresničiš vse fantazije. Tukaj imam pa jaz srečo .
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 20. Sep. 2012 12:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:06, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Raje se s slovencem ukvarjajmo, zato ker sva oba gor ni treba nobene panike zganjat.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
sirova štručka napisal/-a:joj lz, ja kr blog o vajini zvezi začneš pisat?
pravzaprav ga lahko tudi jaz. vse vem(o).
LZ, ja, saj je pa vse kul, če sta pa itak oba gor, je pa (priznaj) malček vseeno preveč podrobnosti kdaj. vsaj za moj okus.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
^^to so samo osnove
Drugače pa...vem za forum, kjer bi se vama zmešalo ob podrobnostih. In njihovi tipi bi umrli od sramu, če bi jih brali. Tako pa se res nimam za kaj sekirati-mogoče niste navajene, da tip piše? Ker ženske že v osnovi vse napišejo?
Drugače pa...vem za forum, kjer bi se vama zmešalo ob podrobnostih. In njihovi tipi bi umrli od sramu, če bi jih brali. Tako pa se res nimam za kaj sekirati-mogoče niste navajene, da tip piše? Ker ženske že v osnovi vse napišejo?
The world is as you are.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ ni se ti treba branit.
no meni nebi pasalo, da cel forum ve kdaj točno se on pripelje na ptuj, kdaj so si roko dali vajini starši ( - totalni fail), kje točno se nahajata, do kdaj kater spi, kdaj on rata tečen (+tega se ti kar tule kao opraviči), like, res WTF is going on with LZ?
ne, nisem navajena, da bi tip pisal na babji forum takšne reči. :S
no meni nebi pasalo, da cel forum ve kdaj točno se on pripelje na ptuj, kdaj so si roko dali vajini starši ( - totalni fail), kje točno se nahajata, do kdaj kater spi, kdaj on rata tečen (+tega se ti kar tule kao opraviči), like, res WTF is going on with LZ?
ne, nisem navajena, da bi tip pisal na babji forum takšne reči. :S
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Claire, če njemu paše napisat, naj. Če bo meni kdaj preveč, bo pač izbrisal, na mojo željo. V osnovi pa ga ne bom omejevala glede foruma, ker je samo forum
in jih večina sploh ne ve kdo sva.
No, tudi če me (naju) kdaj srečate, se ne bom sekirala. So hujše stvari na svetu kot to, da ste prebrale, da sva bila na branju grozdja in da skupaj počneva stvari itd
in jih večina sploh ne ve kdo sva.
No, tudi če me (naju) kdaj srečate, se ne bom sekirala. So hujše stvari na svetu kot to, da ste prebrale, da sva bila na branju grozdja in da skupaj počneva stvari itd
The world is as you are.
-
mah mene boli k., sto let ne napišem nič na forum, a ko napišem nekaj je cela štala.
V nos vam gre, ker sem tip..same pišete iste zadeve, a ko pišete o vibričih in razhodih v zvezi pa ni isto?
Pa ko je horus pisal o tanandi, ali pa alwadeed pa ni bilo preosebno. Če napišem jaz, ali ona je isti k.
Očitno če mi je dolgčas in če ničesar ne napišem 3 tedne je cel problem.
Če pa naju srečate, lahko pozdravite in vam ne bo nič neprijetno ker boste vedle da sem rezal grozdje, in da sva šla v Bohinj na počitnice, meni bo pa vseeno kaj se dogaja v tvojem življenju.
V nos vam gre, ker sem tip..same pišete iste zadeve, a ko pišete o vibričih in razhodih v zvezi pa ni isto?
Pa ko je horus pisal o tanandi, ali pa alwadeed pa ni bilo preosebno. Če napišem jaz, ali ona je isti k.
Očitno če mi je dolgčas in če ničesar ne napišem 3 tedne je cel problem.
Če pa naju srečate, lahko pozdravite in vam ne bo nič neprijetno ker boste vedle da sem rezal grozdje, in da sva šla v Bohinj na počitnice, meni bo pa vseeno kaj se dogaja v tvojem življenju.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
meni je pa simpatično to brat
če bi tako nadaljevala bi bil en tak fletn ljubezenski roman, tak ko je vsako poglavje iz drugega zornega kota.
če bi tako nadaljevala bi bil en tak fletn ljubezenski roman, tak ko je vsako poglavje iz drugega zornega kota.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Jaz tudi ne vidim problema, saj večina folka tukaj gor piše še preceeej bolj osebne stvari in našteva vse do podrobnosti, kakšna je njihova zveza, kje so prejšnji dan bili, kaj so počeli in kaj vse jih še čaka na urniku (še posebej v temi o priznavanju ). Kje je razlika, a zgolj to, da sta oba člana foruma? To pa res ni nič takega, mogoče še kvečjemu bolje, kot če bi le eden pisal o drugem 'za hrbtom'. Itak ne poznamo osebno ne enega ne drugega (vsaj večina), pa tudi če bi ju, saj ni nič grdega napisano.. sploh fino za spremembo, ker večina osebnih izpovedi in poročanj na forumu je bolj o problemih No, ali pa mogoče nisem dovolj pozorno brala, jaz nisem zasledila še ničesar kočljivega nikjer..
- maniac
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
claire napisal/-a:^^ to je pa 1x1.
ja lubi bok kera bo pa poslušala cele dneve o kurbicah, ki si upajo pri 19ih žurat in tipih, ki si drznejo se it neovezen sex, če so to ja smrtni grehi.
res, da mi je enkrat videt eno punčaro, ki bo s solovenceljnem zdržala vsaj 2 mesca, evo dam jurja evrov.
slovenc si mora poiskat eno ultra katolibanko, to bo ženska njegovih sanj. samo na fetiš pa lahko potem kar pozabi.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
v-e-s-n-a napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:in ker je samo ta cilj, rabim najt punco s katero se bom dobro ujel. in raje počakam da se najde prava kot pa da skačem od ene do druge in preizkušam.
pa kako se bosta potem našla, če ti ne boš do nobene stopil in poskusil?
ja, prek neta al pa če mi bo kakšna res všeč, jo bom večkrat videl in vedel kej o njej.. upam da se na faksu kakšna fajn pojavi
hej norci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov