Klepetalnica

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

žveplenka
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 314
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 15. Avg. 2021 17:17

ja možno da je res tako, men osebno mi ful sede oralc sploh če je tak nepričakovan na nepričakovanem kraju :D
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 15. Avg. 2021 20:51

žveplenka napisal/-a:Najbrž jim ni všeč ker ga ne znajo izvajat njihovi tipi? :mrgreen: no ja možno tudi da jim pač res ne sede ampak kakšni res ne znajo, se spomim ta prvega sam konico je uporabljal pritiskal skos na isto točko in se za povrh še ful slinil da se itak pol ni več nič čutilo...ja če bi bla še kar z njim bi verjetno tudi jaz rajši odklonila ali ga pa probala naučit


Lahko ima pa tudi vezo, da ne znajo, od ene kolegice, ki ne mara oralnega, ne prej, ne z možem, ko je to na zadnje razlagala, je rekla tudi, da njen ni sploh hotel nobeni pred njo delat oralnega, zdaj kao bi, ma njej niti ni všeč.

Glede tizga, da ne znajo ... kaj pa vem, jaz sem edino imela izkušnje, da kakšni ful premalo pritisnejo, da sploh ni čutit nič čez nekaj časa, kakšni pa preveč, da se ti pol začnejo noge trest, ker je nekaj preveč intenzivno, neprijetno..

Jaz mislim, da sem imela še vedno najboljše izkušnje glede oralca kar z mojim bivšim oz tistim, s katerim sem bila v zvezi. Zdaj ali je samo njegova tehnika, ali neka povezanost, sproščenost, ker sva bila skupaj in ne samo neko dobivanje, seks, ne vem. Se pa ne spomnim, da bi ga kdaj jaz kaj posebi učila.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 15. Avg. 2021 21:22

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 16:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 15. Avg. 2021 21:59

Hmm.. zanimivo. Jaz v bistvu sploh nisem nikoli gledala, kot da je oralni seks, moški ženski, dober ali slab, ampak so mi vsi dobri. :D Fora je edino, da mi večinoma hitro pride samo pri tistem, s katerim sem res si domača in sproščena, pri stalnem partnerju. Pri ostalih, s katerimi smo bili krajši čas skupaj, sem pa še malo živčna in nesproščena včasih in sem kdaj pod pritiskom, al mi bo prišlo, ali bo trajalo preveč časa in podobno.. :D
Mislim, da če si sproščen, gredo stvari same od sebe in mimogrede kaj poveš, kaj je boljše in kaj ni, brez, da bi to jemal kot neko posebno učenje. ..Ok, mogoče je učenje, kam dat, kaj delat z rokami, prsti, ob tem. Kar se jezika tiče pa po moje ženske samo čutimo, da je nekaj 'drugače' čutit od neke druge stvari, ne razločimo pa točno, kaj tip počne z jezikom včasih .. no razen, če želimo zraven razlago, kaj je bila tista 'tadobra' stvar.. možno da se te stvari malo razlikujejo tudi od ženske do ženske. Damn, o tehnikah oralnega seksa, se pa nikoli nisem s frendicami pogovarjala.
Verjetno je najboljše videt, da je moškemu zelo všeč to delat in da v tem uživa. (isto tudi moški rečejo za ženske).

Se pa s tistim, da samo pedofili hočejo, da je ženska čisto obrita, ne strinjam. Meni je boljše, če sem čisto. In tudi je boljše, če sta oba čist obrita, ker se boljše čuti kožo na kožo. Imam pa takšno preferenco/ navado šele nekje zadnji 2 leti. Pred tem tudi, če nisem bila čist, ni mojega bivšega nikoli motilo (ali koga pred njim).

(ojoj, je videt, da sem sama danes.. :D )
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
žveplenka
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 314
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 16. Avg. 2021 10:19

uhhh zbrisal mi je vse kar sem napisala :!: kok me to živcira direct za rubriko kaj vam gre na živce :D

uff hayley je velika razlika med dobrim pa slabim oralcem :D sej sem že napisala svojo slabo izkušnjo dobro da je več dobrih kot slabih..si pa mislim da more bit tud razpoloženje ta pravo, pač pri sebi vidim kdaj mi lahko takoj pride, kdaj bi se lahko matral pa izvajal vse živo par ur pa mi ne bi, pač normalno kdaj je človek bolj občutljiv kdaj pa manj. Tudi pri sebi vidim da moram bit v pravem razpoloženju da dam dobrega oralca, čeprav ga redno pa rada dajem, ampak kdaj to s posebej velikim veseljem delam in vem da se občuti razlika in si mislim da je pač pri tipih isto.

Razumem zdej tud tebe mmm, po prebranem si bolj mislim da ni bilo prilike kot da tega ne bi rad počel, ker ti pač bivša tud ni dala priložnosti, tebi pa zgleda se morajo vse puzle skupi sestavit da si v pravem razpoloženju za kaj takega... je pa tudi res da velikokrat opazim da moški zelo slabo prenašajo kritiko kar se tega tiče, sej po eni strani razumem rajši pač človek ne izvaja tega ker mora potem samo gledat eno razočarano faco :mrgreen: in tipi namesto da bi skušali izboljšati vse skupaj rajši kar opustijo, si mislim da zato ker vsak zase itak misli da je oh in sploh in te kar rani če vidiš da pa ni vse tako kot si morda sam predstavljaš pa je lažje potem nekaj opustit kot pa popravit.

Jaz sicer nisem še nikol nobenega učila kako pa kaj naj počne, vem pa da če bi bilo tako pri rednem partnerju, da bi se slab oralc na primer ponavljav vem da bi se kar hitro pritožila, sem pa jaz glede tega ful eksplozivna, priznam ful mi pomeni seks, v partnerstvu se mi zdi pač to ena najbolj pomembnih stvari, in ko mi kaj ni všeč direktno povem in včasih tudi mogoče malo preveč grobo, kar je moja napaka ..znam bit tud kar precej nesramna in ja verjamem da bi marsikoga do te mere užalila da sploh ne bi na koncu nič hotel več z mano met ampak rajši sem brez seksa, kot pa da je slab :mrgreen: ampak tu se moram jaz poboljšat da bom bolj taktična kadar mi kaj ni všeč, ne paše...

kar se tiče britja, ne vem če se je kdaj kdo pritožil če nisem bla čisto gladka, zdajšnji celo vztraja da med britji malo dlje počakam, pravi da je potem zmeraj malo drugače, isto njemu ni všeč npr za oralca da sem takoj iz pod tuša, baje obožuje moj naravni vonj in okus in mu ni všeč da je pač vse sterilno, rajši vidi da sem bolj umazana k pa v nulo čista :mrgreen: in men je to ful všeč, ker je nekako znak da se najine telesne kemije ujemajo, ker men on tud tako diši ko ima tisti svoj naravni vonj, ni boljšega parfuma
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Avg. 2021 12:19

Dobro, ne vem čist kaj bi bil slab oralc, če tip karkoli preveč pritiska, ga pač opozorim, da je premalo cutit, se je lahko zgodilo 1x, ko smo bili že utrujeni od ostalih stvari. Meni normalno ali večinoma vedno pride, tako da slabo mi ni. :D (Če pa sem kdaj rabila več časa, se mi zdi, da sem sama bila kriva, ker z nekom nisem bila še dovolj sproščena, ali pa moj takratni partner ni bil toliko sproščen in je to name prenesel.)
S tem, da pri kakšnih ko sem bolj sproscena z njim/i, mi bolj hitro ali bolj močno, posebi pri stalnem partnerju.


Ej preberem popoldan po službi do konca objavo, deluje zanimivo. :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Avg. 2021 15:33

Jaz osebno se počutim bolj privlačno, če sem čist brez dlak, ali magari da je kak dan, dva, od dneva viška, če lih se nisem utegnila brit, ampak pri kakšnih bolj novih (tipih), bi se res čudno počutila, če ne bi bila obrita.

Nisem pa vseeno nikoli doživela ali slišala, da bi kakšen rekel, da ne bi hotel delat oralca, če ženska ni čisto na nulo pobrita. En edino je izjavil, da mu je boljše, če ni nič dlak, ni pa tega pogojeval z oralcem (ma je imel tudi sam tak imiđ, da se je baje po obrazu bril 1x na dan, povsod drugje po telesu pa 1x/ 3-4 dni). Mojemu bivšemu je bilo vedno kul, tudi, če nisem bila pobrita v preteklosti, ko sva bila skupaj, samo mislim, da mu je zdaj, ko sem, še bolj kul, če sem cela taka mehka..
Glede tuširanja, sem tudi dobila 1x en komentar, da imam preveč okus, kot da bi bila ravnokar iz tuša in bi bilo bolje, če bi bilo več 'okusa'..

Meni je pa en od zadnjih rekel, da je prav, če ga vmes 'popravljam' oz povem, kaj mi je všeč in kaj mi ni.. :D Sej najbrž jih je več kaj takšnega izjavilo. Ni bilo problema, da bi kdo bil kaj užaljen.

Samo meni se zdi vseeno mmm malo poseben glede njegovih zahtev... ne vem, ali ima mogoče vezo, da ti tvoja ni bila dovolj privlačna ali res so tipi, ki ne marajo preveč oralnega, ne glede na privlačnost ženske..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
žveplenka
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 314
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 16. Avg. 2021 17:15

Itak to tud jaz, se boljše počutim če sem čist gladka, sploh ja če si s kom na novo, nevem zdaj sem pač v dolgoletni zvezi kjer si potem itak malo bolj sproščen glede vsega tega, še njemu je bolj kul tok da se sploh ne sekiram če kdaj ven spustim redno britje :D enkrat vem da sem en stand up poslušala je tip govoril da lahko po ženskih nogah vidiš koliko časa je v zvezi, če je čisto frišno je v nulo pobrita če veza traja že nekaj mesecev do kolen, če pa več let pa boljš da ne pogledaš :D neki je sigurno na tem ampak ja se pa itak bolj seksi pa vse počutim če sem v nulo gladka, se pa baje nazaj v modo vračajo kocine :D sem lih zadnjič na cepljenju eno pred mano gledala, bejba sigurno par let mlajša od mene, noge je imela pa čist kosmate pa ni prva ki sem jo vidla da bi imela naravno frizuro po nogah tako da al jim je vseen al pa res nova modna muha?

Jaz mam kdaj težave z orgazmom ker mi pač prepogosto prihaja :oops: seksava večkrat na dan če se le da, ko mi divjajo hormoni moram tud sam kej uštimat.. tako da kadar mi težko pride je bolj težava v tem da mi prepogosto in je posledica da je vse manj občutljivo, se pozna če kdaj kakšen dan ne da mi naslednjič lahko tudi v sekundah pride, tako da ja sem tudi najbrž sama kriva.

Drugače pa ja popravki in to, to majo vsi moški radi, pri mojem je enako želi da mu povem kako pa kaj da ga opozorim, jaz imam to slabo navado da ne znam na lep način povedat in je bil v preteklosti že večkrat kdo užaljen, sploh na tem področju se mi zdi da moške še posebej boli :D

Kar se tiče mmm se mi zdi da samo pravih izkušenj nima, imam zelo na sumu da je njegova bivša večino orgazmov fejkala in da dejansko tip ne ve kako fajn je če žensko do orgazma pripelješ..nevem ugibam ampak ja tipom je oralc in podobne stvari ravno zato všeč ker vidijo kako žensko pahnejo čez rob in če si z nekom ki to fejka al kakor koli itak ne moreš vedet kako fajn je, je pa pač to ugibanje z moje strani ja lahko je tud premajhna privlačnost ne prava kemija, ampak govori tudi od tega da ga je s seksom manipulirala, zato je moj sum o fejk orgazmih zelo velik + če te nekdo manipulira z neko tako osnovno stvarjo v odnosu ti itak ne ostane drugega da ti vse skupaj dol pade. Jaz si ne znam predstavljat da sem s tipom ki mu je nad vse jasno da obožujem seks in bi potem to pogojeval z nečim ali me na ta način manipuliral, bi najbrž rabila potem kar nekaj časa da bi k sebi prišla po takem odnosu.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Avg. 2021 17:37

Ma jaz sem pomoje še bolj pozorna, da sem po intimnih delih pobrita, kot po nogah kdaj. :D

Nimam pojma glede mmmja, lahko da je tudi res tako doživljala.
Drugače, da pride obema hkrati se mi ne sliši lih 'začetniško', on pa po drugi strani izjavlja, da rabi eno, da bi ga učila..


Nisem bila sploh nikoli z nobenim, ki bi bil tako mahnjen na vizualno podobo, te nogavice, da mora biti ženska nujno pobrita za oralca.. od tistih s katerimi sem bila jaz, ni noben imel nobenih podobnih zahtev ali okusa.. Si ne čisto predstavljam/ razumem vsega tega.

Pri meni smo bili nekateri na rajcanje na neki bolj psihološki ravni, ne samo iz vizualnega..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 16. Avg. 2021 20:19

Mene totalno pobrita odbije, mislim, ne mislit da potegnem hlače in odidem domov....ampak, sem fan mal tm dol, 80s full bush je mal tumač, ampak 80s pristrižen je čist sprejemljiv.

Pač fuck it, rad mam dolge lase, rad mam oreng boke, in to je nekak v kombinaciji.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 16. Avg. 2021 21:49

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 16:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 17. Avg. 2021 10:11

Ja, tisto je bilo zelo creepy.
Niti nisva bila v takem odnosu, da bi si neke intimne stvari drug o drugem pisala.

Poleg tega, imaš pa čisto drug okus, kaj ti je seksi, od mene.
Mene, da me nekdo vpraša, 'kakšne hlačke nosim', me spominja na neke stare slinavce...
Bi mi bilo čudno, če bi me to vprašal tudi kdo, ki bi mi bil všeč.. Nisem nekaj upaljena na oblačila, na nič tako vizualnega.. Izpade zelo neosebno, da drkas na vsako, ki nosi to pa to, ne glede kdo je.. Pac na zelo nizki intelektualni ravni, Turn off totalen.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 17. Avg. 2021 10:35

:tot: :tot: :tot:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Avg. 2021 12:33

hayley napisal/-a:Nisem nekaj upaljena na oblačila, na nič tako vizualnega.. Izpade zelo neosebno, da drkas na vsako, ki nosi to pa to, ne glede kdo je.. Pac na zelo nizki intelektualni ravni, Turn off totalen.


v bistvu je precej bolj osebno.
kot prvo, že v osnovi zato, ker ni edini pogoj da ima moški tiča in ženska muco, kar večini ljudem zadostuje za razne neosebne ONS-je in drugo neosebno zadovoljevanje potreb.
kot drugo pa, ker se ne gre samo za oblačila, ampak skupno strast do njih, do nekega specifičnega okusa oz. do geste, da nekdo to z užitkom naredi zate. ljudi s podobnimi okusi, sploh ženske, se zelo težko najde, in tudi odnos mora bit dovolj trden, da se o takih stvareh komunicira.
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 17. Avg. 2021 13:19

Ma mene prav nič ne briga, kaj je komu všeč.

Sem samo napisala, da okus od mmmja glede tega, kaj je privlačno/rajcanja/fetisev, se razlikuje od mojega.
In vprašanje, kakšne hlačke ena nosi, ni po mojem okusu..

Se mi ne zdi nič osebnega, specifičnega, gledat ženske v kratkem krilu in petah. V vseh izjavah nekako popredmeti zenske, izpade vse skupaj zelo plehko za moje pojme..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov