Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
poleti pa sandale nosim, tko da se vidi noga me briga, kaj si folk misli, ne mislim švicat v štumfih sam zato da se mi stopala ne vidijo.. ki se mi btw ne zdijo prav nič šokantna za pogledat. pač del telesa kot vsak drug. kam smo prišli ej..
hej norci
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Ma naj folk nosi kar jim sede. Jaz imam črn noht na palcu (steklenica z viška padla direkt na noht) pa ne bom zato v zaprtih čevljih med vročino.
Mene pa najbolj odbije, če ima tip (ali ženska) v sandalih trdo in spokano kožo na petah stopala pač so kakršna so po naravi, zanemarjenost pa je nesprejemljiva.
Mene pa najbolj odbije, če ima tip (ali ženska) v sandalih trdo in spokano kožo na petah stopala pač so kakršna so po naravi, zanemarjenost pa je nesprejemljiva.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
makeup ni del telesa, in je nerealno idealiziranje videza. stopala so pa naraven, funkcionalen del človeka zdaj pa odvisno, kakšen je tvoj pogled..
makeup se mi ne gnusi ravno, mi je pa sfaljena ideologija tega početja - nesprejemanje naravnega videza.
če grem bos, se pa mojih stopal sigurno ne bo videlo, ane pa še zjebana koža od vse flore in favne, ki jo bom pomendral.. se bom še ananhas gnusil pol
makeup se mi ne gnusi ravno, mi je pa sfaljena ideologija tega početja - nesprejemanje naravnega videza.
če grem bos, se pa mojih stopal sigurno ne bo videlo, ane pa še zjebana koža od vse flore in favne, ki jo bom pomendral.. se bom še ananhas gnusil pol
hej norci
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ma meni so mi japonke čisto ok za poleti. Kašnih balerink pa nikol ne nosim,sploh ne vem zakaj,pa nimam velike noge ,sm si nabavla enkrat neke navadne črne pa jih še nikol nism obula. Nisem tip ženske za balerinke očitno. xD
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Ash. - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Slovenc ni nujno, da gre nesprejemanje naravnega videza. Meni ni problem it ven brez majkapa, a sem si bolj všeč z njim in ga zato redno uporabljam.
Potem bi lahko tudi za obleke rekli, da gre za nesprejemanje lastnega telesa? Poleti npr., ko je vsem vroče bi pa lahko hodili nagi okoli ane? Pozimi je itak jasno, da nas obleke ščitijo pred mrazom.
Vem, da gre bolj za ekstremen primer, ker si s tem pokrijemo intimne predele teles, a pač hočem povedati, da je vse to del kulture (miselnost, da intimni deli niso za razkazovanje, niti poleti, je del naše kulture - v Afriki nekatere ženske javno kažejo oprsje in je to normalno). Mejkap npr. ni iznajdba sodobnega, kapitalističnega časa, ampak se uporablja od nekdaj. In zakaj ga ne bi ženske uporabljale, če se tako počutijo bolj samozavestne? So seveda tudi take, ki se sramujejo svojega naravnega obraza (poznam osebno nekaj takih primerov), a če jih vsaj mejkap naredi samozavestnejše ... zakaj pa ne.
Potem bi lahko tudi za obleke rekli, da gre za nesprejemanje lastnega telesa? Poleti npr., ko je vsem vroče bi pa lahko hodili nagi okoli ane? Pozimi je itak jasno, da nas obleke ščitijo pred mrazom.
Vem, da gre bolj za ekstremen primer, ker si s tem pokrijemo intimne predele teles, a pač hočem povedati, da je vse to del kulture (miselnost, da intimni deli niso za razkazovanje, niti poleti, je del naše kulture - v Afriki nekatere ženske javno kažejo oprsje in je to normalno). Mejkap npr. ni iznajdba sodobnega, kapitalističnega časa, ampak se uporablja od nekdaj. In zakaj ga ne bi ženske uporabljale, če se tako počutijo bolj samozavestne? So seveda tudi take, ki se sramujejo svojega naravnega obraza (poznam osebno nekaj takih primerov), a če jih vsaj mejkap naredi samozavestnejše ... zakaj pa ne.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
saarijarvi napisal/-a:..In še marsikatera druga obrača poglede brez tega, da hodi na zobotrebcih...Cryselle napisal/-a:... a takšno hvalisanje "tako sem sexy, ženske se kar obračajo za mano" je pa tudi malo "get a life".
Ni mislila, da se zenske za njo obracajo, ampak da one obracajo poglede
Danes sem v vlogi prevajalca iz ozadja Lp
Hvala!! Ker se mi lahko zmeša, če ji moram zdaj še jaz 2krat pojasnit ko ste ji že vsi
Đizs, ljubosumne ženske vedno ena na drugo, kako žalostno. Takoj se najde ena, da me napade ne
aja pa... za mano se obračajo ženske ja pa tud moški težko je...
Tako bom rekla, dobra ženska si lahko obuje karkoli pa bo huda. Dober moški tudi
Zadnjič spremenil katy., dne 08. Maj. 2016 18:59, skupaj popravljeno 1 krat.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
ash, seveda, imamo pač različne poglede na to meni pač veliko pomeni naraven videz in to najbolj podpiram. lepše bi bilo, če bi se ženska počutila najbolj samozavestno in privlačno taka kot je, brez makeupa.
obleke pa itak moramo imet, jasno.. in tudi poleti, kopalke so ubistvu samo za skrivanje intimnih predelov. kar se tudi strinjam, da je bedasto po taki logiki, ja
obleke pa itak moramo imet, jasno.. in tudi poleti, kopalke so ubistvu samo za skrivanje intimnih predelov. kar se tudi strinjam, da je bedasto po taki logiki, ja
hej norci
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Kakšna carica si katy., res, tebe bi bilo pomoje prav v užitek spoznat v živo.
ja, sarkastična sem malo, ker sem ti fovš, težko je ...
ja, sarkastična sem malo, ker sem ti fovš, težko je ...
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jezus, grem v Ljubljano na pico, pridem nazaj....3 strani o balerinkah in japonkah.
Dajmo kaj bolj produktivnega, naprimer pogovor o fuziji....pomoje bomo do 9.00 že rešili ta problem
Dajmo kaj bolj produktivnega, naprimer pogovor o fuziji....pomoje bomo do 9.00 že rešili ta problem
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
katy. napisal/-a:
Tako bom rekla, dobra ženska si lahko obuje karkoli pa bo huda.
Se strinjam s tem.
Se mi pa seveda prav tako zdi, da obstaja primerna obutev za pravi čas (torej ženske, ki si obujejo petke na izletih, kjer se ve, da bomo cel dan prehodili, sicer še vedno lahko dobro izgledajo, ampak izpadejo pa resnično butasto in enako velja, ko si obuješ superge za nekje, kjer bi moral biti bolj urejen, pa naj bo to služba, razgovor, poslovna priložnost, ples... itd ).
In tisto kar je nekdo napisal, da moški večinoma ne marajo visokih punc, se mi zdi neumnost. Imam kolegico, ki je visoka tam nekaj čez 180cm, punca samozavestno obuje pete in jo moški (tudi taki, ki so nižji od nje) še vedno obletavajo, ker pač dobro izgleda. Se mi zdi, da bolj kot višina pretehtajo druge stvari.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov