Kje spoznati punco?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

OdgovorNapisal/-a monique* » 27. Mar. 2011 19:24

^^ nice
Dobesedno lahko spoznaš prijetno punco na vsakem koraku, samo ven je treba it :D
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2011

OdgovorNapisal/-a spuko » 27. Mar. 2011 19:30

Led Zeppelin napisal/-a:O f*k, kakšno posploševanje.

Jaz sem prejšnjo punco srečal pri zobozdravniku, ker mi je bilo dolgčas pa sem se zaklepetal.

kolko časa ste se pogovarjali v čakalnici? in kaj si naredu potem? zanima me recimo kako ti je uspelo speljat zadevo do konca
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

OdgovorNapisal/-a Jochie » 27. Mar. 2011 19:34

spuko, raje ti ne priporočam tega pristopa....

ker....inteligenten kot si....

tole pesem si poslušaj...

Max
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 3. 2011

OdgovorNapisal/-a Max » 28. Mar. 2011 9:50

jullia_ napisal/-a:Treba je bit zunaj, če hočeš nekoga spoznat.

Danes niti to ni več nujno. Js sm svojo spoznal tako, da sm na faksu šel ubijat dolgčas na en internetni forum, in je gor bila tudi ona. Čist za foro sm ji poslal zs in tko se je začelo.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

OdgovorNapisal/-a floribunda » 28. Mar. 2011 9:58

sirova štručka napisal/-a:če ti je ktera iz foruma ok, najboljš, da jo kr z zasebnimi sporočili začneš zasipat (boš hit psihič izpadu) :D
če fajn zgledaš, loh sliko prlimaš, te bomo me začele z zasebnimi sporočili zasipat :D
če si kje bliz obale doma, pa hočeš eno ff, kontaktiraj minny11 :D
če te resne zanimajo, sicer ima 18 let, kontaktiraj Opheliaestradamus :D

na splošno kje punco spoznat je loh pa miljon odgovorov, če bi jo rad pa na "silo" oz. nespontano našel, pa se prjav na par teh strani v stilu ona-on, dej kak ogas v cajtnge, pa čimveč ven med ljudi hod, ena se bo že našla.

+ v temi Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? lahko najdeš eno, ki rabi malo pihanja na dušo in princa na belem konju, da ji povrne vero v pravo ljubezen.

Pa Delusional bi bla vesela enega dobro situiranega, pripravljenega na reso zvezo.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

OdgovorNapisal/-a Led Zeppelin » 28. Mar. 2011 10:02

spuko napisal/-a:kolko časa ste se pogovarjali v čakalnici? in kaj si naredu potem? zanima me recimo kako ti je uspelo speljat zadevo do konca

Rekel sem ji, da poznam neko spletno stran kjer sexaš pred kamero in dobiš neke točke, ki jih unovčiš in dobiš denar, in da si ji lahko razdeliva 50%/50%.

Ja kaj berem knjigo in nabijam Led Zeppelin IV, nakar vidim eno dekle ki postopa po čakalnici vsa živčna, pa jo vprašam če je kaj živčna pa reče itak. Pa sem ji rekel, naj nič ne skrbi, da naj prosi za injekcijo proti bolečinam, ker je cool, pa še mal zadet pa zaspan rataš. Pa me pokličejo notri, čez 30 min pridem ven, je ni več, grem na rentgen. Pridem ven iz rentgena,pa srečam njo ko sedi na klopci pa rečem če je bolel, pa reče da ni ker je imela injekcijo, sam ne more zgornje ustnice premikat, pol sem ji pa rekel da je ful cool to da se lahko tepeš pa ščipaš pa kloftaš pa ne bo nič bolel, pa da škoda da si tega ne moreš vbrizgat preden se greš tepst. Pa se smeji, nakar rečem da sem žejen in če greva kaj spit. And the rest is history, razšla sva se pa, ko je popustila injekcija :wink: :lol:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

OdgovorNapisal/-a purple_rain » 28. Mar. 2011 10:28

Led Zeppelin napisal/-a:razšla sva se pa, ko je popustila injekcija :wink: :lol:
:lach:
Luštna zgodbica sicer. :)
Kralj Matjaz
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 3. 2011

OdgovorNapisal/-a Kralj Matjaz » 28. Mar. 2011 21:31

Hvala, drage dame (in nekaj gospodov :) ) za koristne in malo manj koristne nasvete. V mojih letih se človek namreč ne sprašuje več, kje spoznati kar eno dekle, temveč, kje spoznati tisto dekle – svojo boljšo polovico. Tisto, zaradi katere mi bo vsak dan v mislih zvenela melodija - kako že gre: nikdar sonce ni tako žarelo, nikdar jutro ni tako se vnelo, kot za naju dva... In take ni enostavno najt... A je zato bolje bit kar z nekom, samo da nisi sam? No, iskreno verjamem, da ne.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a nanamiša » 28. Mar. 2011 21:35

Našel jo boš, ko ne boš iskal.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

OdgovorNapisal/-a sirova štručka » 28. Mar. 2011 21:41

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*Goflaa.*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2010

OdgovorNapisal/-a *Goflaa.* » 28. Mar. 2011 21:47

Mojega dragega mi je bivši predstavil, ko sva imela 'nepremostljive' probleme :D
hja, zgodi se, ko najmanj pričakuješ...
Keep smiling =D it makes people wonder what you're up to.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

OdgovorNapisal/-a Džeki » 28. Mar. 2011 22:14

Kralj Matjaz napisal/-a: V mojih letih se človek namreč ne sprašuje več, kje spoznati kar eno dekle, temveč, kje spoznati tisto dekle – svojo boljšo polovico. Tisto, zaradi katere mi bo vsak dan v mislih zvenela melodija - kako že gre: nikdar sonce ni tako žarelo, nikdar jutro ni tako se vnelo, kot za naju dva... In take ni enostavno najt...

Tole se pa bere kot želje zasanjanega najstnika. Ženske, v katero boš zaljubljen celo življenje, ne boš našel, ker to ne obstaja.

Res mi malo deluješ kot moška varianta iskalk princa na belem konju. Želiš tako rekoč slišati recept, kako boš spoznal žensko svojega življenja, pri tem pa si tako rekoč izločil celo žensko populacijo, ki zvečer zahaja v lokale.

Žensko lahko spoznaš kjerkoli. In ja, preveč iščeš, načrtno...Ženske to verjetno nekako zavohajo in jih odbija.

Podpiram te v ideji, da je bolje biti samski, kot pa v krnekem razmerju. Zavedati se pa moraš, da se lahko vsako razmerje razvije in obstane le, če se oba trudita za to.

Ljubezen je odločitev, pa naj se še tako čudno sliši.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

OdgovorNapisal/-a monique* » 29. Mar. 2011 6:56

Kralj Matjaz napisal/-a:nikdar sonce ni tako žarelo, nikdar jutro ni tako se vnelo, kot za naju dva...

Men v vsakem primeru tale komad skoz hodi po glavi :tanz:
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

OdgovorNapisal/-a nixie » 29. Mar. 2011 11:43

Kralj Matjaz napisal/-a: A je zato bolje bit kar z nekom, samo da nisi sam?

Ne nikoli!! Po drugi strani, pa ima preveč ljudi neka visoka pričakovanja in v vsakem najdejo neke napake.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a punkie_ » 29. Mar. 2011 11:52

Džeki napisal/-a:
Ljubezen je odločitev, pa naj se še tako čudno sliši.

agree. in pa dodala bi še, da se popoln partner ne rodi, ampak tak šele postane, zato je nesmisel iskati nekoga ''popolnega'' že iz štarta.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov