Kje spoznati punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Jochie napisal/-a:hodi na sprehode, kjer se sprehajajo punce s psmi. ko boš kako dobro zagledal, ogovori psa: joj kuža, kuk si lušten, kdo pa bolj grize, ti ali ona?
in če si dober tip, bo to dober pristop, če nisi dober tip, bo najbolj beden pristop!
haha, dobra, Jochie. sam ko nimajo vsi takega fajn smisla za humor kot (zgleda) ti
I am not an enigma, just a contradiction!
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
@ veerle: zato, ker res težko verjamem, da takega mr. perfecta samske ženske v njegovem okolju ne opazijo in začopatijo. ne pravim, da je čudno, da nima punce, ampak da se sprašuje, kje bi spoznal resno žensko.
zato iz tega lahko sklepam dvoje: da gre za neskladje med njegovim opisom in dejanskim stanjem ali pa je troll.
zato iz tega lahko sklepam dvoje: da gre za neskladje med njegovim opisom in dejanskim stanjem ali pa je troll.
Vsak raj ima svojo kačo.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:49, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:49, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jaz mislim, da bi moral tole naredit
- pojdi v nove kraje, kraje kjer še nisi bil
- poskušaj nove stvari, stvari te zanimajo
Point je, da se spraviš izven starih družbenih krogov, in se vključiš v nove družbene kroge, tudi če ne najdeš punce, spoznaš kakega kolega na badmintonu, ki ti predstavi svojo sestro.. bla bla bla
Sploh pa je bedarija, da sprašuješ kje se najde ženske - ženske so povsod, sploh pa ni nobenih posebnih krajev, kjer bi našel pravo punco - če obstaja tak kraj, prosim da mi poveš naslov .
Pa hodi v kraje in aktivnosti, ki ti ležijo, tam kjer se boš počutil sproščeno, da boš lahko tak kot si. Da ne bo tako kot je rekla Emanuela, da greš na salso pa plešeš kot bi se podelal v hlače.
Recimo fitnessi pa bari so vsaj zame zelo čudni kraji za iskanje žensk, ker menim da vsaj večina žensk pride tja z določenim obrambnim sistemom, češ "jaz sem tukaj da delam na sebi, potem me pa nadlegujejo" " da, tipi so prasci"
Mislim da imaš še vedno največje šanse, da greš kam kjer uživaš ti, pa srečaš dekle ki ima podobne interese, pa je lahko to umetnostna galerija, tečaj kvačkanja ali pa okrogla miza o težavah na bližnjem vzhodu.
Si sproščen, jo ogovoriš - ne z kakimi pickupi lini, ampak tako pokončno, spoštljivo, se zapleteta v pogovor, jo povabiš na kavo, če preveč govori ji pa kupiš kremšnito da malo usta zapre. Če te pa zavrne, se pa pobereš pa greš naprej, jbg.
- pojdi v nove kraje, kraje kjer še nisi bil
- poskušaj nove stvari, stvari te zanimajo
Point je, da se spraviš izven starih družbenih krogov, in se vključiš v nove družbene kroge, tudi če ne najdeš punce, spoznaš kakega kolega na badmintonu, ki ti predstavi svojo sestro.. bla bla bla
Sploh pa je bedarija, da sprašuješ kje se najde ženske - ženske so povsod, sploh pa ni nobenih posebnih krajev, kjer bi našel pravo punco - če obstaja tak kraj, prosim da mi poveš naslov .
Pa hodi v kraje in aktivnosti, ki ti ležijo, tam kjer se boš počutil sproščeno, da boš lahko tak kot si. Da ne bo tako kot je rekla Emanuela, da greš na salso pa plešeš kot bi se podelal v hlače.
Recimo fitnessi pa bari so vsaj zame zelo čudni kraji za iskanje žensk, ker menim da vsaj večina žensk pride tja z določenim obrambnim sistemom, češ "jaz sem tukaj da delam na sebi, potem me pa nadlegujejo" " da, tipi so prasci"
Mislim da imaš še vedno največje šanse, da greš kam kjer uživaš ti, pa srečaš dekle ki ima podobne interese, pa je lahko to umetnostna galerija, tečaj kvačkanja ali pa okrogla miza o težavah na bližnjem vzhodu.
Si sproščen, jo ogovoriš - ne z kakimi pickupi lini, ampak tako pokončno, spoštljivo, se zapleteta v pogovor, jo povabiš na kavo, če preveč govori ji pa kupiš kremšnito da malo usta zapre. Če te pa zavrne, se pa pobereš pa greš naprej, jbg.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Led Zeppelin napisal/-a:Recimo fitnessi pa bari so vsaj zame zelo čudni kraji za iskanje žensk, ker menim da vsaj večina žensk pride tja z določenim obrambnim sistemom, češ "jaz sem tukaj da delam na sebi, potem me pa nadlegujejo" " da, tipi so prasci"
jap.
pa konc koncev se greš tud v knjižnico učit zato da se boš lahko v miru učil, ne da ti bo nekdo uletaval "če si lahko sposodi tole knjigo *wink, wink*"
bejb je povsod dosti. Je pa res zanimivo da kljub temu kako si se opisal, nič ne najdeš.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
whoknowswho - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 2. 2011
Ah js čist ustrezam tvojim zahtevam, pa še isti problem imam kot ti, lahko me pelješ na kavo
Verjamem, da je fantom zadnje čase težko spoznat normalno punco, glede na to, kakšne kokoši so ene. Odsvetujem spoznavanje punc v parku, ko sprehajajo pse, moja bivša cimra si je namreč psa nabavila ravno s tem razlogom, da bo jo tako nekje videl en dober tip in od "joj kak lepi kuža" bosta prišla do "yes I do"-pa ona je res rahlo zmešana, kaj če naleti na kakšno takšno
Tudi lokali niso ok (ponavadi bejbi pred tabo zatežijo že vsaj trije tipi in se ji ne da še s tabo ukvarjat), tudi fitnesi niso ravno najboljši (ni večjega užitka kot to, da ti kak debil sledi po celem fitnesu in vsak dan dela ravno tiste vaje, ki so najbližje tvojim itd.).
Pa veliko punc itak ob tem, ko jim tip pove, da je okoli 30, pomisli na to, da je ali čuden, ker je še samski, ali totalno zatežen, mamin sinček ali pa ima za sabo že love of his life in išče samo še tisto "drugo".
Verjamem, da je fantom zadnje čase težko spoznat normalno punco, glede na to, kakšne kokoši so ene. Odsvetujem spoznavanje punc v parku, ko sprehajajo pse, moja bivša cimra si je namreč psa nabavila ravno s tem razlogom, da bo jo tako nekje videl en dober tip in od "joj kak lepi kuža" bosta prišla do "yes I do"-pa ona je res rahlo zmešana, kaj če naleti na kakšno takšno
Tudi lokali niso ok (ponavadi bejbi pred tabo zatežijo že vsaj trije tipi in se ji ne da še s tabo ukvarjat), tudi fitnesi niso ravno najboljši (ni večjega užitka kot to, da ti kak debil sledi po celem fitnesu in vsak dan dela ravno tiste vaje, ki so najbližje tvojim itd.).
Pa veliko punc itak ob tem, ko jim tip pove, da je okoli 30, pomisli na to, da je ali čuden, ker je še samski, ali totalno zatežen, mamin sinček ali pa ima za sabo že love of his life in išče samo še tisto "drugo".
Fear is stupid. So are regrets.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
^^
No evo, spet, samski se menite, kej bi se lahko spoznavali med sabo, potem pa brez tehtnega razloga odsvetujete številne kul lokacije.
Spet bom zapisal: ni čudno, da imate nekateri, ne glede na spol, težave s spoznavanjem nasprotnega spola, če povsod vidite samo omejitve. Pa v lokalu ne, pa v fitnesu ne, pa v knjižnici ne...kje pa potem sploh ja?
In to, da se zdi enim čudno, če je tip pri okoli 30 samski...To je lahko čudno samo otrokom in najstnikom, ki živijo v domišljijskem svetu in že vnaprej vedo, da bodo pri 25 spoznali ljubezen svojega življenja in z njo živeli do smrti.
Realnim ljudem, ki vedo, kakšna je stvar v praksi, veze razpadajo vsakodnevno, pa to, da je nekdo samski, ni prav nič čudnega.
No evo, spet, samski se menite, kej bi se lahko spoznavali med sabo, potem pa brez tehtnega razloga odsvetujete številne kul lokacije.
Spet bom zapisal: ni čudno, da imate nekateri, ne glede na spol, težave s spoznavanjem nasprotnega spola, če povsod vidite samo omejitve. Pa v lokalu ne, pa v fitnesu ne, pa v knjižnici ne...kje pa potem sploh ja?
In to, da se zdi enim čudno, če je tip pri okoli 30 samski...To je lahko čudno samo otrokom in najstnikom, ki živijo v domišljijskem svetu in že vnaprej vedo, da bodo pri 25 spoznali ljubezen svojega življenja in z njo živeli do smrti.
Realnim ljudem, ki vedo, kakšna je stvar v praksi, veze razpadajo vsakodnevno, pa to, da je nekdo samski, ni prav nič čudnega.
- laguna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2011
[quote="Džeki"]^^
se strinjam.
se strinjam.
-
Doutzen - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2011
Jaz poznam kar nekaj 30-letnikov (leto + -), bodisi bivši fantje od znank in kakšne kolegice (ja, svet je majhen) bodisi moji znanci, in all I can say je to, da res niso biseri, ki bi si jih želela uravnovešena in zrela samska ženska. Ne pravim zdaj, da so pa vsi okoli 30 let (ženske in moški) čudni, ker so še samski, je pa od teh tipov, ki jih poznam, slišat samo slabe stvari naokoli, kar mora imeti očitno neko podlago za govorice. Mogoče pa kakšno pritegne babjek/tip, ki ne zna shajat s plačo do naslednjega meseca/ne zna kuhat/likat/prat oz. se mu ne ljubi in išče žensko, ki bo to konstantno delala namesto njega, brez neke pravične delitve dela/nima jajc razviti odnos po nekem določenem času v resno razmerje usw. Hvala lepa, ampak raje prihranim takega biserčka za kakšno drugo, ki se bo zadovoljila z vsakim, ki "je kar okej za pogledat".
Drugače pa res ni treba za vsako lokacijo najti nekega minusa. Ajde, za knjižnico štekam, da tja pride vsak z namenom, da ima vsaj tam mir, če ga že v študentu/doma ne najde. Ampak raznorazne variante ala fitnes, park ipd. pa ja niso kraji, kjer bo ženska vsakega odj*bala, razen takega, ki ji ne bo niti malo všeč (kar pa je precej logično, a ni?). Vsaj meni osebno se ne bi zdel nadležen simpatičen fant, ki bi pristopil do mene v fitnesu. Še vesela bi bila, če bi mi podal kakšen popravek pri izvajanju vaj ali kaj podobnega.
Drugače pa res ni treba za vsako lokacijo najti nekega minusa. Ajde, za knjižnico štekam, da tja pride vsak z namenom, da ima vsaj tam mir, če ga že v študentu/doma ne najde. Ampak raznorazne variante ala fitnes, park ipd. pa ja niso kraji, kjer bo ženska vsakega odj*bala, razen takega, ki ji ne bo niti malo všeč (kar pa je precej logično, a ni?). Vsaj meni osebno se ne bi zdel nadležen simpatičen fant, ki bi pristopil do mene v fitnesu. Še vesela bi bila, če bi mi podal kakšen popravek pri izvajanju vaj ali kaj podobnega.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Treba je bit zunaj, če hočeš nekoga spoznat. Razen če ciljaš na dostavljalke pic
Niti ni tako bistveno, kam greš, ker ti itak nihče ne more garantirat, da boš pa ravno na plesnem tečaju bodočo ženo našel. Ampak če si aktiven človek in mesečno spoznaš 10 novih ljudi (kjerkoli - na faksu, v službi, zvečer v baru, v fitnesu...), imaš bistveno boljše možnosti, da bo ena od njih prava punca zate, kot če jih ne.
Mimogrede, da se ne boste tisti, ki trdite, da so pri 30ih samski samo še luzerji, v jezik grizli, ko vam bo pri 29,5 letih zveza šla v franže.
Niti ni tako bistveno, kam greš, ker ti itak nihče ne more garantirat, da boš pa ravno na plesnem tečaju bodočo ženo našel. Ampak če si aktiven človek in mesečno spoznaš 10 novih ljudi (kjerkoli - na faksu, v službi, zvečer v baru, v fitnesu...), imaš bistveno boljše možnosti, da bo ena od njih prava punca zate, kot če jih ne.
Mimogrede, da se ne boste tisti, ki trdite, da so pri 30ih samski samo še luzerji, v jezik grizli, ko vam bo pri 29,5 letih zveza šla v franže.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
whoknowswho napisal/-a:Ah js čist ustrezam tvojim zahtevam, pa še isti problem imam kot ti, lahko me pelješ na kavo
Wtf?
V fitnesu ni ok, ker ni kul, da okoli tebe poplesava tip in se poti zraven istih naprav, kjer izvajaš vaje.
V lokalu spet ni ok. V knjižnici ni ok, ker se tam prideš učit in nikakor nočeš, da te sploh kdo pogleda, kaj šele ogovori.
(Kar je vse skupaj itak kr neki. Mislim, da bo vsaki vseeno za tisto učenje in tisto uro fitnesa, ki bi jo, če je ženski tip všeč, brez razmišljanja prešpricala.)
Mislim, kje vi mislite, da se ljudje spoznavajo?
-
Doutzen - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2011
Verjetno v sanjah in jih potem prekopirajo v realnost. Povsod je vredno poskusit spoznavat nasprotni spol. Ni vrag, da se nekje ne bi našla kakšna sorodna duša, razen če je človek s previsokimi kriteriji in pričakovanji. Potem pa mu res ni pomoči, kot smo mu baje mi zadnja.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
O f*k, kakšno posploševanje.
Jaz sem prejšnjo punco srečal pri zobozdravniku, ker mi je bilo dolgčas pa sem se zaklepetal.
Jaz sem prejšnjo punco srečal pri zobozdravniku, ker mi je bilo dolgčas pa sem se zaklepetal.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov