Kje spoznati punco?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Doutzen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Doutzen » 27. Mar. 2011 8:57

S čim se pa ukvarjaš sicer? Če imaš psa, je lahko super način za spoznat kakšno resno punco v pasji šoli ali na sprehodu. Če se ukvarjaš s kakšnim športom (sploh fitnes, kamor zahaja dosti folka), lahko poskusiš tudi tam. Nočni klubi in lokali so kraji, kamor je fajn it zafeštat z družbo in se odklopit, tam spoznat svojega bodočega partnerja pa je bolj težko, čeprav ni nemogoče in se najdejo izjeme. :)
Uporabniški avatar
FTad
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a FTad » 27. Mar. 2011 9:03

Včeraj, v soboto, si zamudil singles party v klubu 300. Tam se je odvijal tudi tako imenovani "speed dating" ;) xP
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a spuko » 27. Mar. 2011 10:06

a ni speed dating za obupance? za tiste ki ne morejo dobt partnerja.

v fitnesu pa... od 40 ljudi ki bo srečaval na fitnesu bo od tega 2-3 punce, ki so primerne starosti in niso odbijajoče pa da niso v fitnesu s tipom. Od teh ena bo šla na recepcijo jamrat, da si jo nadlegoval, tako da te bodo pospremili do izhoda, druga pa je mala verjetnost da ji boš prav ti všeč.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 27. Mar. 2011 10:21

spuko napisal/-a: Od teh ena bo šla na recepcijo jamrat, da si jo nadlegoval, tako da te bodo pospremili do izhoda, druga pa je mala verjetnost da ji boš prav ti všeč.

Vsaj ene 50-krat sem ogovoril punco v fitnesu, pa me nikoli ni nobena zaradi tega šla na "recepcijo zatožit".

Eni pa res povsod vidite same ovire, ni čudno, da imate težave s spoznavanjem nasprotnega spola.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 27. Mar. 2011 10:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
FTad
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a FTad » 27. Mar. 2011 10:21

ma men se ne zdi za obupance....pač tega do sedaj ni še blo pri nas (me thinks), pa bi blo po moje čist zabavno it.

Če že ne zaradi druzga, pa zarad firbca ;) xP

Jaz bi šel, vendar me ta vikend ni v Lj....

Drugače, pa če iščeš specifično žensko, se vprašaj, kje bi se taka ženska nahajala.

Tako, kot so že predhodniki povedali...če bi rad eno z bolj športno postavo, pejt v fitnes....samo, če boš tam samo zato, da boš pecal punce in ne treniral, boš kmalu "the creepy guy"....

Itd....
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Mar. 2011 10:30

spuko napisal/-a:a ni speed dating za obupance? za tiste ki ne morejo dobt partnerja.

kaj si pa ti drugega??? :eek: :eek: :eek:
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a spuko » 27. Mar. 2011 11:06

Jochie napisal/-a:
spuko napisal/-a:a ni speed dating za obupance? za tiste ki ne morejo dobt partnerja.

kaj si pa ti drugega??? :eek: :eek: :eek:

ah dej bejž
Feist.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 27. Mar. 2011 11:28

:lol: :yau:

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 27. Mar. 2011 11:51

sirova štručka napisal/-a:Če se ne motim je govora o horusu in njega imenuješ mojster osvajanja salserk, s tem, da ti sploh ne plešeš, torej, se človk vpraša, kaj ima on za bit mojster osvajanja salserk? :D

No da ne bo pomote, mene je osvojil na slasi :roll:

In ja salsa je hobi kjer spoznaš veliko zanimivih ljudi in se zabavaš. Po rednem obiskovanju tečajev in veliko vaje na žurih nimaš bit več kaj lesen :D
Imamo na forumu še enega salserja in bi bilo lepo če bi iz moškega vidika povedal kako je na salsi :wink:

Če v diskotekah ne spoznaš primerne punce potem jo išči drugje kot sem že rekla salsa ali pa kateri drug hobi npr. fotografija, hribolazenje,... nekaj kar rad počneš.
Uporabniški avatar
Doutzen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Doutzen » 27. Mar. 2011 12:04

Najlažje je pač v vsaki stvari najti nekaj motečega. Itak, da povsod lahko naletiš na tako, ki ne bo kazala zanimanja zate, bodisi ker je zasedena bodisi ker ji pač ne bo do navezovanja stikov (se pravi da ji na prvi pogled ne deluješ njen tip človeka, čeprav se tako na oko oz. na par stavkov ravno ne da ocenit). Se pa da tudi zunaj preko skupnih prijateljev spoznati kakšno fajn punco, ker jih je še dosti samskih, odvisno je le, v kakšnih krogih se giblješ. :)
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 27. Mar. 2011 12:08

monique, pa ne samo tebe, ena ženska ni dovolj za vzorec ane. :P Ne zavijat z očmi, ne govorimo vedno samo o tebi.:)

Pa ne vem, zakaj se zgražate nad speed datingom. Zihr je zabavno, jaz bi sprobala, če bi bila samska. Se zihr narežiš v celem večeru pa mogoče še koga zanimivega spoznaš.

Sicer pa Slovenija je tok majhna in se vsi med sabo poznajo, zato grem stavit, da med znanci svojih kolegov, Kralj Matjaž, najdeš več punc, ki bi te zanimale. Kaj če bi se poskusil recimo načrtno srečevati s starimi kolegi, ampak v novi družbi?
Because I can.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 27. Mar. 2011 12:49

Moj post je bil namenjem sirovi in hvala vem da se ne govori vedno o meni.

Drugače pa speed dating bi tud jaz probala, ker bi znal bi zabavno, izgubit nimaš kaj :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 27. Mar. 2011 13:02

na kak speed dating tud jaz morm 1x skočit. v zvezi ali ne, se mi res fino sliši :)

KM, če bi bil res tak kot se opisuješ, potem ne bi pisal sem. mogoče imaš previsoke kriterije. nevem. punce najlažje spoznaš preko koga, torej v družbi. boš mogu začet hodit na družabne dogodke, pa spoznavat kolegice znancev, kolegov, kolegic...
Vsak raj ima svojo kačo.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 27. Mar. 2011 13:15

s0nckic4 napisal/-a:KM, če bi bil res tak kot se opisuješ, potem ne bi pisal sem.

zakaj pa ne? a ker bi tak fejst fant ziher imel punco? takšno sklepanje je meni malo mimo.

KM, mogoče probi še kakšne spletne portale.
As your lover describes you, so you are.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov