Kje seksati?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
imfit - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2010
- Kraj: lj
Pa je res težko fantu doma rečt starima dvema "amm.. punca pride prot večeru k men, pejta vidva na neko večerjo al pa nekam od doma za par urc.." al pa je morda samo moj odnos z domačimi čuden?
Šele zdaj se zavedam da je vikend zlata vreden.. al so starci gor pa je hiša prazna, al pa sem jaz tam
http://vigrxplus-nakup.si/
Šele zdaj se zavedam da je vikend zlata vreden.. al so starci gor pa je hiša prazna, al pa sem jaz tam
http://vigrxplus-nakup.si/
Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 19:22, skupaj popravljeno 2 krat.
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
barbie_girl_85 napisal/-a:Jst sem tud že seksala v službi.....delala prek študenta k natakarca v enmu lokalu, po koncu šihta zaključla in zaklenila. S fantom sva še mal not sedela pa pila, pol pa še seksala na mizi Simple k pasulj.
Pa tud na zdejšnjem šihtu bi brez težav seksala, mamo svojo dežurno sobo in v njej lahko počneš, kar se ti zahoče
Ok s fantom že vredu. Una prejšnja je pa kruta!!
Nivea
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Ja, sam ona je seksala izven delovnega časa, ne vem če se to šteje?
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
sej največ ljudi sexa prav na delovnem mestu, jaz to redno prakticiram. In sploh neve noben
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
wc-ja nimate? Just a suggestion
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
barbie_girl_85 napisal/-a:wc-ja nimate? Just a suggestion
wc je narjen v kabince in se vse sliši skos... tazga fetiša lih nimam. poleg tega je tale stavba precej zavarovana in pod kamerami, tko da ne vem, kok se lih splača ne-sodelavce vozit not. sodelavci so pa bl neapetitlih
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
White_Widow napisal/-a:sej največ ljudi sexa prav na delovnem mestu, jaz to redno prakticiram. In sploh neve noben
Največ Redno? A varaš al kaj? A zdaj bomo ugotovil, da nobena ni zvesta, kljub temu pa vsaka polna idej o resnih vezah
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov