Kje seksati?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- študent_p
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 5. 2009
To je spet odvisno od velikosti stanovanja. Recimo pri meni doma je seks neizvedljiv, ker moja mama že 35 let živi v enosobnem stanovanju.Kittycat7 napisal/-a:Zares ne vem zakaj ne bi mogla bit pri tebi ali njem...sploh če imaš/ima svojo sobo...
-
moment_musical18 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2009
- Kraj: Ljubljana
kora napisal/-a:hojla
imam en problemček.imam fanta ki me zelo zelo vzburja,seks pa je naravnost božanski.skupaj sva že dve leti in drugdrugega si nenehno želiva.
edini problem je starost,skoraj osemnajst-nobeden od naju nima avta/svojega stanovanja itd., problem je torej seks plac.
ker sva oba potrebna ko hudič,prosim čimpreej za kake konkretne odgovore
bye
mi je kar znan ta problem, na srečo/na žalost živi moj fant daleč stran od mojega mesta in imajo doma ogromno hišo plus vikend v bližini.. ni pa fajn ko začnem doma poslušat zakaj sem skos pri njemu in da to ni ok..mogoče zato ker smo pri nas štirje člani na 65 kvadratou, ampak okej imam svojo sobo in se nekako ne oziram na preostanek družine je pa veliko lepše imeti mir in zasebnost in možnost biti glasen, ja
predlagam, da se lotita vozniškega izpita! potem ti pa že starši posodijo kak avto za eno popoldne.. če pa ne mi je še najbolj všeč predlog od avx.
še en predlog- če ima kdo od vaju kakega prjatla ki ima najeto stanovanje v okolici, lahko prosita njega/njo ta čas ko ima predavanja?
sicer pa na bicikl pa v naravo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov