Kje se skrivate"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
sicer pa čakam da te enkrat moški naredi prvi korak
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
- Edinstvena
- Komunikatorka
slovenc79 napisal/-a:naredim tud miljon korakov če bi le vedu kam mora punca vsaj pokazat kam naj grem. navsezadnje bo ona tista srečnica
opa! jaz pa mislim da boš ti srečnež ko boš dobil kako svetovno punco
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
ja jaz ko sem srečen rad osrečujem in sem še bolj srečen. in pol še bolj osrečujem..
zakaj pa mislite da tko previdno izbiram? ker se mi najhujše zdi da bi dal vso svojo ljubezen v eno frajlo, ki bi ji bil samo mal za bluzit, dokler se me ne bi naveličala.
zakaj pa mislite da tko previdno izbiram? ker se mi najhujše zdi da bi dal vso svojo ljubezen v eno frajlo, ki bi ji bil samo mal za bluzit, dokler se me ne bi naveličala.
hej norci
- Edinstvena
- Komunikatorka
to z bluzenjem je bolj moška domena zadnje čase
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
daj no, kot da je tak ful težko najt kako samsko punco samo aktivn pri iskanju moreš bit in s tem ne mislim, da kot hepan iščeš primerne kandidatke ampak maš samo malo odprte oči pa izkoristiš malo moč interneta, ki ti zna to precej olajšat. Drugo je pa pol kaj ti ustvariš pol iz priložnosti, ki se ti ponudi, če se kera začne zanimat za tebe. Najprej moreš seveda to opazit kar je itak najtežje, pol pa še nekaj naret v tej smeri.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
^^ ravno zato ti pravim, ker glih večina jih gre tja z razlogom, da bodo ujeli kakšno, ne pa zato, ker jih dejansko to veseli.
A ste res tko neizvirni al kaj, da morte prav na salso
A ste res tko neizvirni al kaj, da morte prav na salso
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
zarad mene pejt na salso, samo naj bo zanimaje za ples na prvem mestu, šele potem ženske. Meni bi blo mimo, da treniram ples, in se upiše nekdo samo zato, da bo lahko spoznal babe
- on31
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 1. 2014
Pomoje je itak nesmisel , da se s čimerkoli začneš ukvarjat samo zato , da boš tam kero spoznal:) S stvarmi se ukvarjaj za sebe in se razvijaj kot človek, ... tisto kje boš kero spoznal pa res ni treba, da je cel projekt, pa vsakič tanjša denarnica. Je pa super , če se ukvarjaš s čim in tam spoznaš nove ljudi,...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov