Kje se skrivate"?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 27. Feb. 2014 1:03

Džeki napisal/-a:Omenil sem kulturo, tečaj jahanje, plesni tečaji so super zadeva, če te zanima ples, tečaji retorike, okrogle mize, v poslušalstvu sedijo večinoma vedno isti ljudje in ja, ponavadi so to ženske. Pa razna potopisna predavanja..
Kaj naredis ce te nic od tega niti priblizno ne zanima? Se pac pretvarjas (gotovo se vsaj par tipov tm)? Jst sm ze obiskoval recimo plesni tecaj in populacija je bila 30 parov in 2 tipa. Toliko o tej fami, da so na plesnih tecajih zenske.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewyx » 27. Feb. 2014 5:40

Verjetno bi bilo bolje, da si za plesni tečaj že vnaprej najdeš par (povprašaš naokoli, po forumih, facebooku... zagotova katera išče soplesalca), ker na plesne vaje nobena ženska ne bo prišla sama :D
See I'm so far off the map the sun is shining... :fluffy:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 27. Feb. 2014 7:58

Mahagonij napisal/-a:Kaj naredis ce te nic od tega niti priblizno ne zanima?

Potem pa je to problem.

Mislim, da je glavni problem tipov, ki težko ženske spoznajo v tem, da nimajo nekih skupnih hobijev z žensko populacijo+nerodni so pri pristopih zvečer zunaj.

slovenc79 napisal/-a:

načeloma ne, sam nimam glih neki ful izbire..

Nehaj take ven metat, če bi rad kadarkoli imel žensko.

Začni se cenit, dokler se sam ne boš, te tudi ženske ne bodo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 27. Feb. 2014 16:00

cenim se jaz zadosti ;) sam kaj mi bo to, če je tok neresnih, ki me ne zanimajo.
hej norci :)
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 28. Feb. 2014 14:03

Ewyx napisal/-a:Verjetno bi bilo bolje, da si za plesni tečaj že vnaprej najdeš par (povprašaš naokoli, po forumih, facebooku... zagotova katera išče soplesalca), ker na plesne vaje nobena ženska ne bo prišla sama :D

What? Jst pa poznam cel kup žensk, ki so se same vpisale na plesni tečaj (tudi jst) pa vedno je primanjkovalo tipov. Pomoje se je do zdj ene 3x v letu pa pol zgodilo, da je na vajo prišlo več tipov kot žensk, ponavadi sta vsaj 2 punci viška. Pa tudi na plesnih večerih je običajno prevlada žensk. Ampak kar smo se pogovarjale s puncami, se je v zadnjih nekaj letih ful spremenila situacija - včasih so takole fantje prišli po punco za ples, zdj pa stojijo ob robu pa gledajo, par tipov pa non stop pleše, ker je ful punc na voljo pa majo široko izbiro :)

Potopisna predavanja se mi zdijo fajn predlog za spoznavanje, medtem ko si ne predstavljam spoznavanja v gledališču in podobno, ker najbrž več kot 90 % ljudi pride v paru ali družbi. No, jst sem šla tudi že sama, ker nihče ni hotel iti z mano, ampak folk itak pride par minut prej in po predstavi gre, tko da niti ne vem, kdaj bi mel priložnost (sploh če je tip alpa punca bolj cagav za pristopit :D).
Uporabniški avatar
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewyx » 28. Feb. 2014 21:30

Hmm, priznam, da nimam veliko izkušenj s plesnimi tečaji- ampak na tiste parih, kokr sem bila, so (smo) bili pa vedno vsi že vnaprej poparčkani.
Je mogoče tudi od zvrsti plesa odvisno?
Vem samo, da bi bilo meni kar precej nerodno it sami na tečaj in upat, da bo tam še kdo brez para :oops:
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 01. Mar. 2014 9:54

Jah, družabni ples je pomoje za pare, na salso alpa swing (to jst plešem) se pa tud posamezno vpisujejo - sej tisti, ki organizirajo, poskrbijo, da je enako razmerje fantov in punc, ampak običajno se zgodi, da par tipov ne hodi redno alpa kar nehajo, tko da je dostkrat kakšna punca več na tečaju. Ampak itak ni panike, ker se stalno menjavaš, tako da plešeš z vsakim na tečaju, ni da bi pari samo skup plesali.

Drugač pa je bilo meni tudi mal nerodno iti, ampak če bi stalno čakala, da se kdo zmisli iti z mano, bi se načakala. Tko da grem tudi na kakšno predstavo, stand up ali podobno sama, moja družba ni toliko "kulturna" :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 01. Mar. 2014 11:01

kaj pa če se vpišeš na tečaj, pol pa ugotoviš da ni nobene resne samske privlačne? al pa še hujš, da se zagledaš v eno, nje pa ne zanimaš? :P

anyway, men se zdi bv vpisovat kamorkol sam ker je tam velik punc. ok, če te tud sicer zanima super, sam drugač pa bv.. pol bolš najt kako skupino samskih ki organizirajo spoznavni žur pa tam kej spoznaš, če mora bit res nujno v živo :P
hej norci :)
Uporabniški avatar
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewyx » 01. Mar. 2014 12:35

Aha okej, se mi je zdelo da neki ne štima čist- js sm govorila o raznih standardnih&LA plesih, na salsi pa še nikoli nisem bila :P
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Mar. 2014 18:09

Hm, šel sem na joga tečaj...bilo je polno žensk, ampak po ene 6ih srečanjih sem se odločil da dovolj znam :) .

Bolj sem se koncentriral na to da ne bom prdnil, kot to da prejmem kakšno znanje.

Tako da, ta joga ni ravno priporočljiva :P .

Za plesne še ne vem, mogoče bom šel s prijateljico...ali pa jo bom poiskal tam v rubrikah, iščem soplesalca v šolah.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Upgrade_me
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Upgrade_me » 04. Sep. 2014 13:42

jaz se že kar nekaj časa sprašujem kje spoznat kakšnega in sem se pred časom včlanila v kolesarsko društvo ker zelo rada kolesarim.
Tako da ja, društva ali pa kakšna izobraževanja in podobno so fina za spoznavanje novega folka (čeprav še meni ni uspelo spoznat kakšnega fajnega pametnega zaenkrat).
;)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]