Kje se skrivate"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
on31 napisal/-a: Dobil sem občutek, da nekako ni samskih punc, ki bi bile nekaj let mlajše ali pa enako stare, vse kar vidim so navihane dvajsetletnice in nesrečne +30 letnice, ali pa seveda "vse dobro" je že šlo.
Takšen občutek imaš zato, ker nimaš nobenih skupnih hobijev z žensko populacijo.
Za tipa je velika prednost, če ga zanimajo stvari, ki večinoma zanimajo ženske. Problem je v tem, da se večini tipov življenje vrti okoli gostilne ali nekih tipično moških hobijev. Od tod dejstvo, da ima tolk samskih tipov problem žensko spoznat.
Omenil sem kulturo, tečaj jahanje, plesni tečaji so super zadeva, če te zanima ples, tečaji retorike, okrogle mize, v poslušalstvu sedijo večinoma vedno isti ljudje in ja, ponavadi so to ženske. Pa razna potopisna predavanja..
Bodiva realna, tudi če greš k maši, bodo tam večinoma ženske. In ja, tudi mlade samske.
Hočem povedati, človek, ki je star 30+, oz. že v poznih 20-ih mora videti še kam drugam, kot v okvirih žuranja, prijateljev ali diskačev, če hoče koga spoznati.
Moj recept zate je enostaven. Najdi si nekaj, kar te zanima, je pa taka dejavnost, da zanima tudi ogromno žensk.
- greš tja in se imaš fajn
- pridejo tudi punce
- pozdraviš, ker si normalen, narediš dober vtis
- povabiš ven
- če nisi ravno štor, imaš v bistvu že punco
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
On31: Opisuješ se kot moški,kot ga jaz iščem.)-šit,k praviš,da bi bila premlada zate...
Povej mi rajši kje se taki moški skrivate:)...ne pa da zmeraj naletim na pijane izpovedi ljubezni,drug dan se pa v zemljo ugrezne/ugreznejo..
Povej mi rajši kje se taki moški skrivate:)...ne pa da zmeraj naletim na pijane izpovedi ljubezni,drug dan se pa v zemljo ugrezne/ugreznejo..
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
....mlad si še:D
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
slovenc79-včasih je boljš neizkušen,ga vsaj lahko naučiš tako kakor tebi paše
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov