Kje najti fuck frende?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 24. Maj. 2012 18:57

ok za FF pa res ni važn kok je star - to postane 'pomembnejše' če sploh potem ko razmišljaš o družini.
leo29
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a leo29 » 28. Maj. 2012 8:34

Opiši se lahko mi boš ušeč jaz tudi rabm f** frendico oglasi se
leo29
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a leo29 » 28. Maj. 2012 8:36

kolko si pa stara če smem uprašat inod kod si
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 28. Maj. 2012 10:26

Pomoje so tudi za FF vsaj neki minimalni standardi pismenosti zaželjeni :D + koga to sploh nagovarjaš, uporabnico 40 strani nazaj, ki je pred 3 leti odprla temo? :) No, veliko sreče, mogoče pa še prebira forum :)
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 28. Maj. 2012 10:40

Tip ne more dat oglasa, da išče FF. Niti preko neta se tega ne počne. Brezvezno početje, ker šanse uspeha so like 1:1000. Prevelka konkurenca, da bi se splačalo s tem ukvarjat. Bolj se splača it na prostitutke, tam je tvoj trud vsaj nagrajen. Če bi ble punce tolko potrebne kot fanti bi potem teli fukfehtarji prek neta dobili kar iščejo. Ampak ker so punce manj potrebne jih e-fakfehterji ne zanimajo.

Če moški išče sex preko neta lahko dobi edino... pedra. Tej morajo bit horny ko hudič.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 28. Maj. 2012 10:52

Na internetu iščejo ponavadi taki, ki hočejo bit diskretni in nekaj skrivajo (torej vezani), obupanci ali pa taki, ki hočejo prit do sexa z enim klikom, brez truda.
Mislim, da smo punce zelo butaste, da ne vidimo kvalitet takih moških.
:D
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 28. Maj. 2012 11:21

Kake pa so kvalitete? Da tem vezanim jim lahko pol izsiljuješ denar, da jih ne zatožiš ženi? :lol:
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 28. Maj. 2012 11:26

^^ To je bil sarkazem.

Ampak, rokerca, kaj pa je narobe s tem, da bi rad brez težav / truda in v kratkem času našel FF (tretja našteta lastnost)? :) A ni to fino oz. verjetno zaželjeno tudi na ženski strani (kot izhaja tudi v prvega posta)? Saj ne išče zveze, kjer bi se bilo treba nekaj trudit okoli ženske, ji dvorit in jo osvajat dlje časa... Če išče zgolj FF, tako kot potencialna kandidatka, je pa res super rešitev, da se jima rata zmenit brez problemov :D No, razen seveda, če to išče pod pretvezo, da bi jo rad za resno partnerico, to pa ni kul :)
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 28. Maj. 2012 12:37

Em ja, jaz sem tu mislila nekaj takega, da je njegov prvi stavek: Hej, si danes za sex/"srečanje"? ali Mi ga pofafaš v avtu danes? ali Bi šla na morje danes?

Da mi to takoj v prvem stavku ali prvih minutah reče neznanec, ki ga niti ne poznam, ne vem, kakšen je, kako izgleda, koliko let ima - mogoče sem jaz čudna, ampak mi ni najbolj :?

To je bilo mišljeno pod tistim "brez truda".

Nekaj drugega pa je, če se nekdo vsaj predstavi (ker na internetu nimaš pojma kdo je na drugi strani) ali da steče nek pogovor - ne pa takoj po enem stavku, bi se poscala name.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 14. Jun. 2012 10:43

Vedno sem se čudil tipom, ki mislijo, da bodo do ONS prišli s tako prostaškimi besedami. žensko je treba elegantno osvajati, tudi če od nje hočeš le seks. Nobena normalna nima rada občutka, da je "lahka".

Tudi če tip išče samo ONS, naj se ženski približa "na nivoju", pa bo dosegel cilj.
browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 14. Jun. 2012 11:29

lahko pa je tudi ženska tista, ki išče ONS. gre ven z namenom, da dobi k**** in ne z namenom, da bi sexala, a vseeno izpadla fina. lahko je ženska tista ki tipu reče: a greš fukat al ne. že videla, večkrat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 14. Jun. 2012 11:30

Ja, OK, ampak večina žensk ne hodi okoli iskat ONS-ja. Spretni player bo znal do ONS-ja pripravit tudi žensko,ki tega sploh ne išče. S svojim pristopom in šarmom.
browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 14. Jun. 2012 11:38

veliko je žensk, ki okoli hodijo in iščejo ONS. bodi v kakem klubu na VIPU pa boš videl.

žensko, ki ni nikoli se šla teh ONS-jev bo težko kdo pri npr. 25ih pripravil do tega. to pač nekomu pride v navado, ali pa tega ne dela nikoli. isto kot varanje. kak jebač edino če si kako še naivno 20letnico izbere - se lahko ukvarja s prepričevanjem v ONS, če je še kaka taka, ki se tega ni šla in ima višja pričakovanja od kakršnih bi smela met. ostale ki so to že probale, vejo, da to ni za njih, ker jim ne paše da jih tip po ONS-ju ne pozna več in so se zmotile v temu, da so mislile, da je njihova pi.zda kaj posebnega, ali pa jim je ta praksa všeč in se same mečejo tipom v naročje za ONS.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 14. Jun. 2012 11:42

Življenje se ne konča pr 25. LOL. Spet ta diskoteke scena.

Najnevarnejši plejerji niso 25-letni mulci iz diskotek, ki jim na čelu piše vse, akr so doživeli v lajfu, temveč nanavadno šarmantni moški. Ki 25-letnico obrnejo kot si rekel keks.

Sej pa je tudi ta forum poln zgodb "mislila sem, da hoče več...".

Ne razumeš, ne? Umetnost je žensko za-pecat na način, da je ona ziher, da hočeš nekaj več, hočeš pa samo seks. Ti moram res narisat..

Bo zdaj šlo, ali bodo potrebni dodatni podnapisi?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 14. Jun. 2012 12:01

Džeki napisal/-a: Ne razumeš, ne? Umetnost je žensko za-pecat na način, da je ona ziher, da hočeš nekaj več, hočeš pa samo seks. Ti moram res narisat..

aka. prasec. bo šlo?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]