Kje najti fuck frende?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

pikita69
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a pikita69 » 02. Nov. 2011 13:30

hmm verjetno je res tak ja ... pač sej niti z moje strani ni bla to neka posebna ljubezen ampak fajn sma se mela dokler je pač trajalo... nvm všeč mi je da sma ostala prijatla pa vem da ga lahko kdajkoli pokličem glede če ma drugo al pa ne pa nvm bomo vidli ... je pa res da mogoče pustim tak kot je pa najdem bolojšo zamenjava tak kot je prej rekel... za pravo ljubezen ni ovir ;D cheers to thath :D
pikita69
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikita69 » 02. Nov. 2011 13:32

Jochie napisal/-a:
pikita69 napisal/-a:hja recimo da razlog ker on ne ve kaj bi rad oz ker se ful malo vidla pač razdalja študij, delo ...

je tole njegova najljubša pesem? :D

izgovore ima namreč klasične...za pravo ljubezen ni ovir...sicer ne vem, kaj se ima še za pogovarjat s tabo, če bi bil jaz na njegovem mestu, se ne bi, vsaj na podlagi zgornjih izgovorov ne.

ne vem, probaj, več kot "ne" ti ne more reči...samo imam občutek, da nisi prav ravnodušna do njega, kar se čustev tiče, tako da nisem prepričan, da bi bil tale seks ravno najboljša varianta za tvoje srce...

to, da bi ga pa s seksom spet pridobila kot fanta pa pozabi!

hahah tale komad ga zmaga ne :D dan si mi polepšal :D
pikita69
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikita69 » 02. Nov. 2011 13:32

Jochie napisal/-a:
pikita69 napisal/-a:hja recimo da razlog ker on ne ve kaj bi rad oz ker se ful malo vidla pač razdalja študij, delo ...

je tole njegova najljubša pesem? :D

izgovore ima namreč klasične...za pravo ljubezen ni ovir...sicer ne vem, kaj se ima še za pogovarjat s tabo, če bi bil jaz na njegovem mestu, se ne bi, vsaj na podlagi zgornjih izgovorov ne.

ne vem, probaj, več kot "ne" ti ne more reči...samo imam občutek, da nisi prav ravnodušna do njega, kar se čustev tiče, tako da nisem prepričan, da bi bil tale seks ravno najboljša varianta za tvoje srce...

to, da bi ga pa s seksom spet pridobila kot fanta pa pozabi!

hahah tale komad ga zmaga ne :D dan si mi polepšal :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 02. Nov. 2011 14:35

^^in kako misliš na daljavo furat FF, če že zveza ni šla? Se mi zdi, da je bolj "uporabno", če je FF kje bližje :D

Sicer pa, hmm..če že, bi jz rekla, da bi blo fino, če preteče najprej neki časa od razhoda (ne samo teden ali 2), za ex partnerja se it FF; z enim mojim sva se cca 2 leti po najinem razhodu, ko sva bila oba spet samska, mal tole šla en kratek čas, sam sva se ob tem zmer več spet začenjala družit in ... spet si šla na živce zarad istih razlogov, ki so vodili do razhoda :lach:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Nov. 2011 17:33

@ pikita: polepšal dan in to dvakrat! :D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Nov. 2011 17:45

ja, ti znaš res zadovoljiti žensko :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
pikita69
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikita69 » 02. Nov. 2011 19:34

Jochie napisal/-a:@ pikita: polepšal dan in to dvakrat! :D

najmanj dvakrat da :D haha res znaš ja :P
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 03. Nov. 2011 18:00

barbie_girl_85 napisal/-a:Itak. Ko zmanjka svežih ponudb gremo v mobitele gledat, kerga starga bi lahko ponucale :wink:

Dobri bejbi nikoli ne zmanjka svežih ponudb.
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 03. Nov. 2011 18:03

Džeki napisal/-a:
barbie_girl_85 napisal/-a:Itak. Ko zmanjka svežih ponudb gremo v mobitele gledat, kerga starga bi lahko ponucale :wink:

Dobri bejbi nikoli ne zmanjka svežih ponudb.

:lol: :lol:
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 03. Nov. 2011 20:48

Se popravljam....svežih KVALITETNIH ponudb :D
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Zooki
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Zooki » 09. Maj. 2012 21:02

Jst mam za friend with benefits tudi bivšga fanta. Narazn sva bla približno 3 mesce, sva se umes tud pogovarjala pa mesiče pisala, pol nekak pa je napeljao na to da bi lahko kdaj seksala skupej.
No tko sva zdej FF. Je pa res, da so pr obeh še čustva vpletena, kar se da videt ko sva skupej pa iz mesiču razbrat :D bomo vidli prave slep :)

Je pa fajn no :) veva kej je komu ušeč :D
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 09. Maj. 2012 21:39

če mi je pa kej bedno, mi je pa že misu na to, da bi sexala s s kakšnim od svojih bivših tipov. a-a, ne hvala. so bivši, ne zdajšnji. z razlogom - pa ne rečem, da s kakšnim nisem ostala v stiku, ampak sex pa res ne.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 13. Maj. 2012 11:16

White_Widow napisal/-a:če mi je pa kej bedno, mi je pa že misu na to, da bi sexala s s kakšnim od svojih bivših tipov. a-a, ne hvala. so bivši, ne zdajšnji. z razlogom - pa ne rečem, da s kakšnim nisem ostala v stiku, ampak sex pa res ne.

podpis. preveč čustvene navlake bi bilo zraven.
pikita69
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikita69 » 22. Maj. 2012 22:11

Zanima me, koliko je bila največja razlika v letih med vama ( tabo in f** partnerjem) in koliko so leta pomemben faktor za uspešno delovanje prijateljev z ugodnostmi in kasneje potencialnih partnerjev ?
Mam namreč primer da se odlično oziroma popolno ujamem s tipom, ki je skoraj 10 let starejši od mene, ne vem kako bi sprejeli starši, družba ampak ko sma skupaj je kot, da vse druga ne obstaja. Zaenkrat sma "kolega" a verjetno bo kaj več. Malo se bojim, kaj vse to potegne za sabo in ne vem ali naj raje pozabim na vse in skušam najti srečo drugje ali pa se predam in vidim kako bo.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 23. Maj. 2012 18:44

pri meni 12 let, takrat sem jih imela 21, on pa 33. meni to ni predstavljalo ovire. je pa res, da o 'čem več' niti razmišljala nisva, čeprav sva tut skupaj živela en čas.
zdaj par let je pa kontra, je FB mlajši par let - pa enako, niti ne razmišljava, da bi bila kdaj par.
As your lover describes you, so you are.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov