Kje najti fuck frende?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 12. Okt. 2011 13:33

jaoooo clovk...
mislm use lepo in prou, vsak ma svoje mnenje in la la la...
AMPAK!!! ti ga se sploh namocu nisi pa govoris tle neki, mislm lej k neki probas lahk ocenjujes, ne mors pa govort o tem kasn bos po tem, ker pojma nimas kaksno dozivetje bo to zate. lahk da bos pa ti ratu takrat kurbir in se ti bo snel, ker ti bo noro dobr (in ne mi rect jz se poznam, vem kasn sm in kasn bom tralala - tud jz sm sebe poznala, pa sm bla najvecji anti kadilec, anti droge in je prsu moment u zivljenju, k sm tud kej probala).
predvsem pa najlazi je sodt kako so tle use zenske oh in sploh high in pametne in pogumne in kurbe itn. sam zato ker vejo kaj iscejo.
use so ga (za razliko od tebe k ga se nisi namocu) vsaj mele ze not in lahk govorijo kaj bi rade mele in kasn sex prcakujejo, ker so neki ze probale, ti pa se probu nisi...tko da k bos probu takrat se oglasi.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 12. Okt. 2011 14:10

ej meni je vseeno kako vi živite. če radi žurate, pa žurajte. svet zame ni črno bel, nisem nikjer rekel da je samo to in ono. tako da ne vem kaj se repenčite. če ste to v men prepoznali, se motite vi, ne jaz.

in ja, jaz se pač poznam. je še VELIKO drugih stvari po katerih sem se poznal, jih sprobal in doživel in imam isto mnenje o njih, kot sem jih imel prej.

ti zeljka če si ti droge probala, prav, ampak jaz jih nisem in jih ne bom. prav tako kajenja ne. mi pač ne paše. se me že prepričevali naj probam, pa sme jim isto rekel.

imam izpit za avto, nikoli si nisem želel divjati po avtocesti in se bahati okoli kok km/h sem šel, in nikoli nisem, TUDI ko imam že izpit.

zakaj misliš da ko bom enkrat probal sexati bom pa samo še na to mislil? pač seks mi malo pomeni in to imam v glavi, ne v kurcu. pač zavedam se da ne morem imeti vsega kar si želim, in mi je tudi prav tako. vi lahko naprej sanjarite o velekurcih in nevem kaj še vse, ampak jaz vem kaj meni paše. imam svoj fetiš, to je to. izmišljeval kot vi si ne bom.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 12. Okt. 2011 14:31

lej ne govort prehitr, pravjo da se zarecenga kruha se najvec poje.

drgac pa noben ni reku da bos po prvem sexu, ratu sex maniak in ti bo samo sex pomembn, gre se za to, da ti bo poleg usega kar spada v vezo, pomemben tudi sex in da tezko funkcioneras v vezi kjer sex skripa.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 12. Okt. 2011 14:49

ja to vem da je seks pomemben v vezi. ampak mislim da so bolj pomembne stvari v vezi, ali pa vsaj enako pomembne.

ja, si rekla TI da mogoce bom pa ratal kurbir ko sem bom tok navdušil.

sex je sex, pride tako ali drugače. mogoče bom na koncu ugotovil da sem najbolj užival ko sem si ga sam poscan zdrkal in mi ni imel nihče nič za težit. ampak kot sem rekel, mi ni pomembno preveč za seks.

če moja ne bo za to, bom pa to sam prakticiral kakor sem do zdaj, pa bom happy.

meni zdaj nič ne manjka pri sexu. vesel sem si ga zdrkam 5krat na teden in imam mir. punco iščem ker bi jo rad imel, ker bi rad da bi se imela rada, sex pa pride s tem.
fino bi bilo če bi imela ta fetiš, ker bi bil vsak sex božanski, ampak jih je morda 10 takih punc v slo, zato ne bom izbirčen.

imam star komp, na katerem imam vse kar rabim, dela mi lepo, lepo zanj skrbim, in nočem novega, medtem ko mularija moje starosti vsako leto kupi novega in nadgrajuje.
imam star mobitel na katerem imam vse kar rabim, lepo skrbim zanj in lepo deluje, novega ne rabim, medtem ko ostali vsako leto zamenjajo nekaj mobitelov zaradi par izboljšanih malenkosti.

ipd...

pač nisem razvajen in znam ceniti to kar imam. več ne rabim. in če je pri vseh stvareh tako bo glede žensk isto, bi lahko rekla tudi če ne bi rekel da vem kaj si želim.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 12. Okt. 2011 14:53

slovenc79 napisal/-a:...ja, si rekla TI da mogoce bom pa ratal kurbir ko sem bom tok navdušil. ...

to ni blo dobesedno misljen. hotla sm povedat, da pac ne prehitr govort, ker nikol ne ves kam te bo zivljenje odpelu in kako se bos razviju naprej, si se kr mlad in osebnosti nimas popolnoma razvite. clovk se spreminja, zivljenje te spreminja. sj k bos dou mal vec usega cez bos mogoce razumeu.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 12. Okt. 2011 14:59

to je res, da se morda spremenim... ampak, ni verjetno. in tudi če se, kakšne velike spremembe ne bo, v to sem prepričan. pa če to moti koga ali ne.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 12. Okt. 2011 15:20

Punce pustite!

To so tipi! Veckrat sem rekla, da tipi zavijejo desno, ce zenska pravi levo.

Pac to je moski ego.

Ce bomo zdaj zaceli zagovarjat, da zenska se mora obnasat kot da je moski edini in zadnji na svetu, se bodo tipi javili in rekli da taksna baba je opupana in pateticna.

Skratka brezveze...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 12. Okt. 2011 15:24

Akvamarin napisal/-a:Ce bomo zdaj zaceli zagovarjat, da zenska se mora obnasat kot da je moski edini in zadnji na svetu, se bodo tipi javili in rekli da taksna baba je opupana in pateticna.

in potem JAZ vidim vse črno-belo...

imam pa tipi raje tako punco kot pa eno važičko tvoje sorte (če bi že mogli izbirat med tema 2ma tipoma žensk)
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 12. Okt. 2011 16:32

^^ Zadnjih nekaj strani :roll: :roll: :roll:
Včasih se tudi motim :)
Uporabniški avatar
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a GnilaLimona » 12. Okt. 2011 16:40

Tezej napisal/-a:^^ Zadnjih nekaj strani :roll: :roll: :roll:

K lahko prosm zvem kaj se dogaja zadnjih nekej strani? Ker se mi enostavo ne da brat pa ne vem če se še o temi menjo al so že čist skrenil iz poti. :D :D
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 12. Okt. 2011 16:41

Slovenc a lahko ti poves, kaj hoces dokazat v debati?

Vidim da neki pljvas po mene, kaksna sem jaz, kaksno osebnost imam, kar neki...
le kaksno osebnost?

clovek kot prvo sem starejsa od tebe in v resni zvezi.
hotla sem ti povedat, da zenska, ki zgleda neobremenjeno glede tipov je bolj privlacna za tipe.

to bos zvedel sele ko bos zacel hodat na zmenke.

pejt v akcijo vmes da neki idealiziras tlele.
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 12. Okt. 2011 16:48

GnilaLimona napisal/-a:

K lahko prosm zvem kaj se dogaja zadnjih nekej strani?

Slovenc otresa in so se babe spravle nanj. Ker pa so vsi po vrsti trmasti kot biki, se že par strani vrtijo okoli ene in iste debate in ne pridejo stvari do dna. Tolk sem izvedel od ˝ta kratkih˝ objav (ta dolgih pa nisem bral) :)
Uporabniški avatar
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a GnilaLimona » 12. Okt. 2011 16:52

Tezej napisal/-a:
GnilaLimona napisal/-a:

K lahko prosm zvem kaj se dogaja zadnjih nekej strani?

Slovenc otresa in so se babe spravle nanj. Ker pa so vsi po vrsti trmasti kot biki, se že par strani vrtijo okoli ene in iste debate in ne pridejo stvari do dna. Tolk sem izvedel od ˝ta kratkih˝ objav (ta dolgih pa nisem bral) :)

Jao! Kaj pa če bi odprl posebej temo za kreganje? Mogoč bi blo ful zanimanja. :D
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 12. Okt. 2011 16:54

^^ Brez veze, ker bi potem edino tam še tekla debata :D
Uporabniški avatar
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica