Kje najti fuck frende?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 11. Okt. 2011 10:51

Dioniz napisal/-a:slovenc ti živiš v iluziji.

jebiga. edino tu notri je še kaj logike. raje najdem punco ki tudi živi v iluziji, kot pa da se klanjam lajdri ki se dela nedostopno.

Akvamarin, tkanina ki je že mehka ne potrebuje mehčalca sploh. temu se reče KVALITETA. Seveda ti za take tipe ljudi ne poznaš... jasno kdor je manipulator, bo vedno mislil da ga vsi hočejo nategnit... zato pa si kakršna si.

nekateri pa (še) nismo pokvarjeni...
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 11. Okt. 2011 10:52

Đeki, tist, ki ga ne morem dobit v resno zvezo (pa to od njega pričakujem) avtomatično pade v kategorijo "nočem ga". Nisva kompatibilna, nimava istih ciljev in to je to. Gremo spet v štacuno še mal mehčalcev sprobat, hvala Bogu, da jih še dolgo ne bo zmanjkalo :D

Slovenc - ti pa živiš v iluziji, da je danes dovolj, da nekoga ljubiš. In pol je to to. Važno, da si pošten :roll: Kot da je vsa kvaliteta v tem, da imaš resne namene in da vse, kar rabiš, ženska z resnimi nameni. Odrasti.
Zadnjič spremenil barbie_girl_85, dne 11. Okt. 2011 10:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 11. Okt. 2011 10:54

barbie_girl_85 napisal/-a:Đeki, tist, ki ga ne morem dobit v resno zvezo (pa to od njega pričakujem) avtomatično pade v kategorijo "nočem ga". Nisva kompatibilna, nimava istih ciljev in to je to.

hm a si tukej mal sarkazma uporabla ?

tole je v stilu "ce mi je punca vsec, ji recem ce gre z mano ven, rece ne - je avtomaticno v kategoriji NOCEM JE" - ?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 11. Okt. 2011 10:57

^^ :stupid:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 11. Okt. 2011 10:57

A hočeš tako, ki noče s tabo ven al kaj???
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 11. Okt. 2011 11:01

tele pač mislijo, da če se bojo delale nedostopne, da se bojo moški pač pulili za njih, da bo prava ljubezen.

vam povem nekaj, tekmovanje je za zbiranje medalj, zato se okoli vas motajo le "tekmovalci". Ki bojo kasneje skušali zmagat na težji kategoriji, za bolj nedostopno medaljo, itd...

nekateri pa razmišljamo drugače. in smo radi skupaj zato ker se imamo radi :D kdo je bolj nedostopen in kdo je močnejši, tega ni pač, ker to ni igra (za nas)
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 11. Okt. 2011 11:06

barbie_girl_85 napisal/-a:A hočeš tako, ki noče s tabo ven al kaj???

ne HOTEL sem tako... oz HOTELA si ga za resno pa te je zavrnil...
to je tista fora "ur fired - NO i quit!"

valda potem NOCES vec take... (razn ce se pac ne mors upret al kaj nvem)

@claire :roll:

@slovenc - s takim odnosom bos VEDNO devicnik ;)
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 11. Okt. 2011 11:08

ma ti si neumn model slovenc79. ne gre se za tekmovanje in da se delas nedostopno, sam valda ce te tip noce se ne bos ubijala zanga tm, bo ze prsu en k te bo hotu. ce te povab in si mu ti kul in teb valda gres, ne bos "zdj bom najprej rekla ne, zato da mu bom zanimiva" (ze to da te povab pokaze, da si mu zanimiva)
ne vem cesa ne razumes tle?
Zadnjič spremenil *zeljka*, dne 11. Okt. 2011 11:09, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 11. Okt. 2011 11:09

barbie_girl_85 napisal/-a:Slovenc - ti pa živiš v iluziji, da je danes dovolj, da nekoga ljubiš. In pol je to to. Važno, da si pošten :roll: Kot da je vsa kvaliteta v tem, da imaš resne namene in da vse, kar rabiš, ženska z resnimi nameni. Odrasti.

Je dovolj. vedno je bilo in vedno bo. Le najti si je treba žensko ki nima opranih možganov s tem sranjem. Pač, da ne manipulira in razmišlja, s kom se splača biti.

včasih je bilo to standard, danes pa večina bab manipulira takole... jaz pa v tem ne vidim lepote, kot je tudi ne bo noben nepokvarjen človek. Nikoli se ne bom v kako akvamarin tip ženske zaljubil, ker so enostavno to hladne ženske ki mislijo samo na korist, imidž, kot da si izbirajo obleko katera jim trenutno paše...
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 11. Okt. 2011 11:11

claire napisal/-a:^^ :stupid:

tukejle te pa quotam evo :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 11. Okt. 2011 11:13

*zeljka* napisal/-a:ma ti si neumn model slovenc79. ne gre se za tekmovanje in da se delas nedostopno, sam valda ce te tip noce se ne bos ubijala zanga tm, bo ze prsu en k te bo hotu. ce te povab in si mu ti kul in teb valda gres, ne bos "zdj bom najprej rekla ne, zato da mu bom zanimiva" (ze to da te povab pokaze, da si mu zanimiva)
ne vem cesa ne razumes tle?

jaz pa vem česa ti ne razumeš tukaj.

akvamarin je rekla, da se MORA vsaka ženska obnašati, kot da ji je 10 tipov na voljo, sicer se nihče ne bo zaljubil vanjo.

jaz pa pravim, da to NI res.

In ti praviš da sem jaz neumen, potem pa poveš spodaj tako kot mislim jaz??

no potem sva oba neumna. ali pa mava prav. jaz se s tabo čist strinjam, amapk si se na napačnega spravila.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 11. Okt. 2011 11:15

brandibelle napisal/-a:@slovenc - s takim odnosom bos VEDNO devicnik ;)

pa bom. raje sem devičnik kot pa da s kako vzvišeno prasico fukam.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 11. Okt. 2011 11:15

^^ oh nič se bat da bi te akvamarin sploh opazila. :P
ona je dama.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 11. Okt. 2011 11:15

slovenc79 napisal/-a:tele pač mislijo, da če se bojo delale nedostopne, da se bojo moški pač pulili za njih, da bo prava ljubezen.

vam povem nekaj, tekmovanje je za zbiranje medalj, zato se okoli vas motajo le "tekmovalci". Ki bojo kasneje skušali zmagat na težji kategoriji, za bolj nedostopno medaljo, itd...

nekateri pa razmišljamo drugače. in smo radi skupaj zato ker se imamo radi :D kdo je bolj nedostopen in kdo je močnejši, tega ni pač, ker to ni igra (za nas)

jz sm se na ta post sklicevala glede tekmovanja.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 11. Okt. 2011 11:17

Ti bi tako, ki ne razmišlja, s kom hoče bit? Ki ji je čisto vseeno, koga bo izbrala za delit življenje? Bravo.

Brandi - in kaj je narobe z zavrnitvami? Bi mogla iskat tazga, pri katerem bo odstotek, da me zavrne, najnižji? Bi mogla sprejet resno zvezo od enga "slovenca", ker morda drugi je ne bo hotel? Dont think so. Še vedno mam raj izbiranje in zavračanje. Konec koncev, a niso v izbiranju vse lepote sveta? Zate ne vem, ampak men paše hodit po trgovinah :P Ženska pač.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov