Kje najti fuck frende?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Čmona
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Čmona » 08. Avg. 2011 13:54

hah ma najdeš jih na vsakem vogalu :lol:
Uporabniški avatar
Norika33
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Norika33 » 24. Avg. 2011 11:48

Mah dobiš te tipčke dobiš, mau treba okol po LJ hodt in v kakšen lokalček zavit in oči napet in jih kr vidiš kako so nalimani in čakajo. Meni kr rata no. Sem imela enega junija in julija, sam zdej mi je ratalo že vse preveč enako in sm ga skenslala. Včeraj na pijači pa sm spet enga nagledala in upam, da tole rešim še ta vikend. Sm mu dala vedet da ga kočem zlo kmalu. Bomo videli.
Uporabniški avatar
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BHawk » 25. Avg. 2011 8:17

Norika33 napisal/-a:Sm mu dala vedet da ga kočem zlo kmalu.

Arrrr, dekle po mojem okusu :twisted:
Uporabniški avatar
Black Diamond
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Diamond » 30. Avg. 2011 6:33

Danes, v poplavi odprtih zvez, friends with benefits, "it's complicated" na FB-ju in podobnih trendov na sceni, najti FF-a ponavadi ni problem, dosti težje je dobiti resnega tipa in začet "pravo" zvezo. :)

Ni treba in tudi dostikrat ni kul, da se greš nek seks s frendi, spoznavaj pač tipe, slej ko prej bo kakšen hud pripravljen na občasno mečkanje rjuh s tabo.. Eni sploh so čisto navdušeni nad tem, tako da pograbijo tako priložnost z odprtimi rokami. :)

Uživaj in zaščitena deli svobodo z izbranim soigralcem. ;)
~¤You¤must be¤the change¤you wish¤to see¤in the world¤.~ {Gandhi}
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 12. Sep. 2011 8:40

^Točno tako, samo fora je v tem, da po svetu hodi ful enih žensk, ki rinejo v najbolj neresne tipe in od njih pričakujejo resne stvari, potem so pa problemi.

Dobiti f-frenda pa res ni problem za nobeno žensko, saj tipov, ki bi radi seksali brez dodatnih obveznosti kar mrgoli.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 12. Sep. 2011 19:23

v bistvu je dobrega f frenda težko najti. sama sicer nimam težav s tem ampak po pripovedovanju kolegic znajo biti tipi ful egoisti.
Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 12. Sep. 2011 21:39

^^ S tem se lahko strinjam. Sm mela tut sama enga egoista. Not good.
Pa kokr je že ena rekla, v današnjem času velik lažje najdeš FF, kokr pa resnega fanta :wink:
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
helen19
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a helen19 » 20. Sep. 2011 21:25

tut jst sm si ful želela met f** frenda.. in sm ga dobila.
začel se je pa na fb(klepet) sva šla 1x na pijačo in naslednjič že končala pri njem doma.in to traja že 9 mesecev, vmes sm mela tut krizno obdobje, sm težko ločla seks od čustev, zato sm se tut nehala z njim dobivat ampak po enem mescu spet nazaj na isto:D (se nism mogla upret) zdej je sicr use ok sam ubistvu na koncu spoznaš da je seks samo telesni užitek k ti neda nekega ful velikega zadovoljstva. zadnje čase se počutm kot kakšna trinajstletnca, gledam romantične filme, sanjam o moji bodoči zvezi hahah:D tko da se trenutno trudim prekinit to zadevo,sicr gre bl počasi ampak verjamem da bo čas naredu svoje.
drugač pa zna bit tut dost zabavno.. je za probat;)
good luck in searching!
helen19
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a helen19 » 20. Sep. 2011 21:25

:D
Zadnjič spremenil helen19, dne 01. Okt. 2011 7:20, skupaj popravljeno 1 krat.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 25. Sep. 2011 14:07

joj punca, kak fajn, veš kak bo zanimivo ko bosta končala. Ti bo verjetno bed in boš rekla, da ne boš več mela tipov samo za fu*.

Daj ženske, spuščate se v take odnose, potem pa sanjate in jamrate kak ni resnih tipov. :)
Uporabniški avatar
*Goflaa.*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Goflaa.* » 25. Sep. 2011 14:20

Jaz sem letos poleti imela f**frenda, ki je bil pred tem moj dober frend. Potem sva šla na morje, vsak po svoje. Ko sva pa prišla domov sva se zmenila, da sva frenda. In tako je, še vedno se štekava super. :) Julij pa tudi ni bil slab hehe. :P
Keep smiling =D it makes people wonder what you're up to.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 26. Sep. 2011 11:10

helen19 napisal/-a:tut jst sm si ful želela met f** frenda.. in sm ga dobila.
začel se je pa na fb(klepet) sva šla 1x na pijačo in naslednjič že končala pri njem doma.in to traja že 9 mesecev, vmes sm mela tut krizno obdobje, sm težko ločla seks od čustev, zato sm se tut nehala z njim dobivat ampak po enem mescu spet nazaj na isto:D (se nism mogla upret) zdej je sicr use ok sam ubistvu na koncu spoznaš da je seks samo telesni užitek k ti neda nekega ful velikega zadovoljstva. zadnje čase se počutm kot kakšna trinajstletnca, gledam romantične filme, sanjam o moji bodoči zvezi hahah:D tko da se trenutno trudim prekinit to zadevo,sicr gre bl počasi ampak verjamem da bo čas naredu svoje.
drugač pa zna bit tut dost zabavno.. je za probat;)
good luck in searching!

sem prav razumel? ti bi to samo prekinla zato, ker se zaljubljaš in bi še vedno mela samo fukfrenda? kaj pa če bi probala kako zaljubljeno zvezo namesto, da boš končala? hm, hm
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
helen19
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a helen19 » 26. Sep. 2011 11:17

Zadnjič spremenil helen19, dne 01. Okt. 2011 7:17, skupaj popravljeno 1 krat.
helen19
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a helen19 » 26. Sep. 2011 11:20

aja. ne, to je bil moj zadnji f** frend. (vsaj tako zaenkrat mislm)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 07. Okt. 2011 16:00

*slatka* napisal/-a:Pa kokr je že ena rekla, v današnjem času velik lažje najdeš FF, kokr pa resnega fanta :wink:

To ni presenetljivo.

Moški, predvsem mladi, so vedno iskali pretežno seks, razlika je v tem, da včasih ni bilo na policah ponudbe "fakfriendship". Včasih se je moral moški poročit z žensko, ali pa bit resn tip, ali se pa vsaj delat, da je resn, da je lahko porival.

Odkar ste ženske dale na polico možnost "bodiva f-frenda", logično, da mladi tipi radi pograbijo, ker v bistvu samo to rabijo.

Če vprašaš povprečnega 20-25 letnika, bo ziher rekel, da je na tržišču premalo žensk za f-frendship, punca te starosti pa bo rekla, da je premalo tipov za resno zvezo.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov