Kje najti fuck frende?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lemurka » 10. Apr. 2011 19:26

Aja :lol:
Extra27
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Extra27 » 12. Apr. 2011 9:08

In kdo mi lahko pomaga oz. svetuje kje najdet fukfrendico? :)
Res potrebujem nasvet.......
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 12. Apr. 2011 11:08

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:34, skupaj popravljeno 1 krat.
mmmmmmxxxx
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmmmmmxxxx » 12. Apr. 2011 13:42

Kakšna bliže Lj? :cool:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 12. Apr. 2011 13:49

vsaka luknja nekaj stane...če boš hotel namakati, boš pač moral investirati! :wink:
Extra27
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Extra27 » 12. Apr. 2011 15:58

Nič ni predaleč, le da se ujameš z nekom, pol pa akcija :)
Poreden
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Poreden » 15. Apr. 2011 22:24

spuko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a spuko » 16. Apr. 2011 8:40

a je kdo uporabnik na urgenca.com?
lukc p...
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a lukc p... » 16. Apr. 2011 19:36

Je že kaj novega .
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 20. Apr. 2011 9:16

Joooj. Pa kaj vi res več nič vn ne hodite? Se mi zdi da je še vedno najboljše da se nekje v diskoteki spoznate, malo pomenite, spijete kšno pijačko, ponavad besede kmal nanesejo v to smer.. Ravno včer smo sparili eno kolegico z enim tipom. Nočeta met nič kaj več, kot občasno zabavo, tk da, poskusit ni greh :D (sej če vas punca/tip zavrne, se lahk tolažite, da vas ne pozna, oz. da vas je vidu prvič in zadnjič xD)
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 20. Apr. 2011 11:00

Meni trenutno bolj paše imet FF, kot pa neko zvezo. Mogoče me je strah se spet spuščat v kaj bolj resnega, glede na to, kako me je zadnja zveza uničila.
Tolko sem bla obupana, potem pa sem spoznala tega fanta (no, prej sva se poznala na videz), nekaj sva klepetala na FB in je on kar direktno vprašal, če bi se dobila samo za seks. Pa sem rekla: no, zakaj pa ne. Ubistvu sem presenetila še sama sebe, prej ne bi pristala na kaj takega. Mogoče mi je blo všeč, da je bil direkten, medtem ko so prej vsi poskušali po ovinkih vedno z isto foro (jaz bi tudi imel varuško, me boš čuvala? :roll: ). No okej, pomagalo je tudi to, da je tip res hudo, noro dober za pogledat. Zdej se pač dobiva ko nama zapaše, veva pa samo midva kaj imava, okoli ne razlagava (moja družba itak tega ne bi sprejela, imajo malo drugačen pogled na to kot jaz). Več trenutno ne rabim.
Let's swim to the moon .....
neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 23. Apr. 2011 10:47

Led Zeppelin napisal/-a:^^Če gre ženska z namenom v diskoteko da ga faše, ji lahko manjka pol riti, pa garantiram da se bo najdu en k jo bo hotel.

Se strinjam s tabo.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 23. Apr. 2011 14:09

Libido. napisal/-a:Meni trenutno bolj paše imet FF, kot pa neko zvezo. Mogoče me je strah se spet spuščat v kaj bolj resnega, glede na to, kako me je zadnja zveza uničila.
Tolko sem bla obupana, potem pa sem spoznala tega fanta (no, prej sva se poznala na videz), nekaj sva klepetala na FB in je on kar direktno vprašal, če bi se dobila samo za seks. Pa sem rekla: no, zakaj pa ne. Ubistvu sem presenetila še sama sebe, prej ne bi pristala na kaj takega. Mogoče mi je blo všeč, da je bil direkten, medtem ko so prej vsi poskušali po ovinkih vedno z isto foro (jaz bi tudi imel varuško, me boš čuvala? :roll: ). No okej, pomagalo je tudi to, da je tip res hudo, noro dober za pogledat. Zdej se pač dobiva ko nama zapaše, veva pa samo midva kaj imava, okoli ne razlagava (moja družba itak tega ne bi sprejela, imajo malo drugačen pogled na to kot jaz). Več trenutno ne rabim.

A nisi ti v temi o poroki pisala, da se letos poročiš? Če se nisi, a to kar tako na hitro gre preklopit na FF odnos z nekom drugim? :?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 23. Apr. 2011 14:20

Hja sj čisto normalno. Pač očitno jima ni uspelo in vsak po svoje preboleva, nič hudega, ona že ve..Nekdo se zapre v osamo, drugi raje poiščejo družbo..
It was forever..but it didnt last long..
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 06. Avg. 2011 11:19

celjanar napisal/-a:Prilepi svojo sliko pa ti garantiram da če si dobra se ti bo še za dobr seks iz naših krajev kdo prpelu :twisted:

Folk se v druga mesta pripelje k kaki, pa tudi če je treba plačat. ;(

tak da, če že hočte to, si vsaj najdite kakega, od katerega boste doble še kaj moneyja. Pč dve muhi na en mah.

Da ne bo pomote js ne iščem ne enga ne drugega... Vse to mi je en šit, nek kvazi odnos, ko oba mata neke omejitve, ne moreta se drug drugemu prepustit, bit sproščen and big hug odpade. :cry:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]