Kje najti fuck frende?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*oranžna*

Neprebrana objavaNapisal/-a *oranžna* » 19. Sep. 2009 23:39

Kiwy napisal/-a:
in to je spet tisto... sta FF, pri tem on v njej vidi kurbico tip je pa kaj? car? ahh... če sta samo FF v tem ni nič slabega, saj oba vesta pri čem sta, zato ne vem, zakaj bi se punca morala počutit manjvredno?

no, ti mogoče si res še premlada (19let), da bi bila sposobna in si želela nekega odnosa s tipom. najbrž tudi še veze nisi imela.

govorim za tiste ženske, ki se zaljubijo in teh je 90%.. tipov pa 10%.

jaz ko sem se s kakim takim tipom pogovarjala o njegovih f** frendicah, mi je rekel, da on je ženski povedal kako in kaj, in da če njej tako paše.... in da ženska je toliko vredna, kot se sama ceni.
Večinoma so to tudi tipi, ki končajo neko vezo in hočejo prebolevat tako, da natepavajo drugo in jo še čustveno zlomijo.

Če rečeš NE, NISEM ZA TAK ODNOS, se lahko izogneš precej psihološkim problemom (ne razumeš kaj je narobe s tabo, da te ni hotel za punco, drugo pa, počutiš se manjvredno, dobro samo za f**, dobiš komplekse, to ponavljaš) in tako si odpreš pot, da ti pride v lajf en tip, ki si ga ne dobiš preko fuka, ker to itak ni možno. Mogoče se celo ta jebač premisli in spremeni svoj odnos in želje, ko vidi, da punca ni kar tako. Če pa je grozno razočaran, potem bo iskal naprej eno fukačico.

p.s. poznam enega, ki je zavrnil 2 f** frendici, ko sta hoteli več, potem si je dobil punco, ki pa ga je za njegovim hrbtom varala z njegovim najboljšim kolegom. vse se vrača. očitno tipi ne znajo dobro presojati.
Uporabniški avatar
Kiwy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kiwy » 20. Sep. 2009 8:39

no, ti mogoče si res še premlada (19let), da bi bila sposobna in si želela nekega odnosa s tipom. najbrž tudi še veze nisi imela.

sem imela in še imam ;)

to je res preveč, če sta 2 samo FF potem pa on/ona pričakuje nekaj več... tako da tisti, ki se hitro navežejo in zaljubijo pač naj ne pristanejo na to, da bi nekomu bili samo za sex
WCracka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a WCracka » 20. Sep. 2009 23:08

*oranžna* napisal/-a:
Kiwy napisal/-a:

p.s. poznam enega, ki je zavrnil 2 f** frendici, ko sta hoteli več, potem si je dobil punco, ki pa ga je za njegovim hrbtom varala z njegovim najboljšim kolegom. vse se vrača. očitno tipi ne znajo dobro presojati.

Pol že ni bil njegov najbolši kolega
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 21. Sep. 2009 3:30

*oranžna* napisal/-a:Meni se zdi ful poniževalno, da se daješ dol z nekim tipom in ga potem prosiš za vezo, on pa noče o tem niti slišat, in si dobi resno punco potem. Se pravi te pofuka in še poniža.

Oranžna, ti imaš probleme s svojim egom.

Prevelik je.

Za precej številk.

To, kar si opisala, je tvoj strah pred zavrnitvijo. Tvojega ega bi bilo kar konec, če te kdo zavrne na opisani način. Zaradi tega raje ti zavrneš tipa vnaprej. Ne fukaš z njim, ampak mu pustiš, da te raje on prosi za zvezo. Tako je potem on tisti, ki mora tvegati, da se bo počutil ponižan.

Ljudem, ki jih ne ovira ego, tvoji nasveti niso zelo koristni.

Valda s prenapihnjenim egom ne moreš furat FF zveze. Ti rabiš nekoga, da ti non stop piha na dušo, in fuk frend to ni. :)

Če že nimaš koga, da bi ti pihal na dušo, potem rabiš pa koga, da se lahko zgražaš nad njim in ga obsojaš. In to prihajaš na ta forum počet.
*oranžna*

Neprebrana objavaNapisal/-a *oranžna* » 21. Sep. 2009 20:11

Z bolj psihološko bolano osebo kot si ti, se še nisem pogovarjala v življenju! Pusti me na miru tudi na forumu! Spizdi!!
Ne preneseš moje zavrnitve in zdaj me žališ povsod kjer moreš! Gnoj!
Uporabniški avatar
dR3AmY
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dR3AmY » 22. Sep. 2009 16:26

ma ja..js sm se sla to..zdej se ne slisva več pa je še vseeno tko..pogresam tiste čase ko sva tut kej se pogovarjala, sla na drink itd...se vseeno pa ne zagovarjam takega odnosa..pač je nedosegljivost taaakoo skrajno privlačna in zanimiva. Vse je v tem. Vem pa, da če bi imela z njim resno zvezo, ne bi bil meni več tako super in dober.
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 22. Sep. 2009 23:00

dR3AmY napisal/-a:Vem pa, da če bi imela z njim resno zvezo, ne bi bil meni več tako super in dober.

če ne probaš ne moreš vedeti? Je to le tolažba?
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 23. Sep. 2009 1:15

*oranžna* napisal/-a:Z bolj psihološko bolano osebo kot si ti, se še nisem pogovarjala v življenju! Pusti me na miru tudi na forumu! Spizdi!!

Če ti kaj pomaga - tisto zgornje sem napisal, preden sem sploh vedel, da je tole tvoj reinkarniran nick. Da si se morala na novo prijavit, ker so te banali, sem kasneje ugotovil :)

*oranžna* napisal/-a:Ne preneseš moje zavrnitve in zdaj me žališ povsod kjer moreš! Gnoj!

V bistvu ti poskušam pomagati.

Precej boleče je gledati, s kakim entuziazmom si koplješ lastno jamo, si vežeš štrik okoli vratu, in z brcami in jezo odganjaš vse, ki bi ti radi povedali, da ne bo iz tega nič dobrega.
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 10. 2004
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 23. Sep. 2009 2:18

*oranžna* napisal/-a:Ne preneseš moje zavrnitve in zdaj me žališ povsod kjer moreš! Gnoj!

:lach:

V srednji soli je bila v mojem letniku precej okrogla, ne najbolj privlacna punca. Ko je padla izpit iz prve pomoci je rekla, da je to zato, ker jo je hotel instruktor se enkrat videt. Ker je ona tako cudovita.

Ko ji je slo pri matematiki slabo je rekla, da nic hudega, ker ima tako podpisano pogodbo kot fotomodel v Milanu. Ker je ona tako cudovita.

Potem je bila na nekem forumu ena custveno neuravnovesena punca, ki je na vsako kritiko njenega karakterja ali bog ne daj izgleda, burno reagirala z izgovorom, da so jo te besede doletele, ker naj doticna oseba ne bi prenesla njene namisljene zavrnitve. Ker je ona tako cudovita.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 23. Sep. 2009 2:29

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
*oranžna*

Neprebrana objavaNapisal/-a *oranžna* » 23. Sep. 2009 2:38

Rhea napisal/-a:Potem je bila na nekem forumu ena custveno neuravnovesena punca, ki je na vsako kritiko njenega karakterja ali bog ne daj izgleda, burno reagirala z izgovorom, da so jo te besede doletele, ker naj doticna oseba ne bi prenesla njene namisljene zavrnitve. Ker je ona tako cudovita.

normalno. jaz sem najlepša in najboljša.

z Alwaleedom se nisem hotela dobiti in seksati (pa tudi nobena druga očitno), zato je ves razjarjen in zakompleksan odšel nazaj na Karibe, ker ni dobil dvotedenske ljubice v Sloveniji. (njegova žena se je seveda imela 100krat boljše)
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 23. Sep. 2009 3:44

ahh tega se pa jaz ne bi šla. Jaz še vseeno povezujem seks z ljubeznijo...
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 10. 2004
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 23. Sep. 2009 4:24

*oranžna* napisal/-a:
Rhea napisal/-a:Potem je bila na nekem forumu ena custveno neuravnovesena punca, ki je na vsako kritiko njenega karakterja ali bog ne daj izgleda, burno reagirala z izgovorom, da so jo te besede doletele, ker naj doticna oseba ne bi prenesla njene namisljene zavrnitve. Ker je ona tako cudovita.

normalno. jaz sem najlepša in najboljša.

z Alwaleedom se nisem hotela dobiti in seksati (pa tudi nobena druga očitno), zato je ves razjarjen in zakompleksan odšel nazaj na Karibe, ker ni dobil dvotedenske ljubice v Sloveniji. (njegova žena se je seveda imela 100krat boljše)

Oh lord... :D

You're one of a kind...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 23. Sep. 2009 13:27

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 23. Sep. 2009 15:24

*oranžna* napisal/-a:Z bolj psihološko bolano osebo kot si ti, se še nisem pogovarjala v življenju! Pusti me na miru tudi na forumu! Spizdi!!
Ne preneseš moje zavrnitve in zdaj me žališ povsod kjer moreš! Gnoj!

Se mi je zdelo čudno, da bi obstajala še kaka dvojnica desilusional

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov