Kje najti fuck frende?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 07. Avg. 2009 18:47

~NIA~ napisal/-a:kako pa veš ker podznak si?

http://www.lunin.net/

Tukaj si boš najlažje izračunala...imaš na desni strani kjer napišeš datum rojstva je pa tako da moraš vedeti uro in kraj kjer si se rodila :wink:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 07. Avg. 2009 19:55

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:44, skupaj popravljeno 1 krat.
sportina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sportina » 07. Avg. 2009 19:58

ryu10kyu napisal/-a:čez čas pa ponavadi pride do neke navezanosti in pričakovanj z ene ali druge strani.

Ravno sem sama v taki situaciji. Od začetka sem še mislila da bom lahko vse skupaj vzela samo kot neko avanturo, vendar sem se v zelo kratkem času ful navezala nanj... Verjetno je še večji problem v tem, ker sva drugače prijatelja in se pogovarjava vsak dan. Sem že razmišljaja če bi vse skupaj končala, ampak po drugi strani mi je nekako dovolj to kar imava. Vem da bo sčasoma še huje, ampak zdaj je tako že prepozno, glede na to da zelo dobro vem kako hitro se na koga navežem bi se morala temu upreti že na začetku. Res ne razumem kako je lahko on tako brez čustev-vsaj do mene. Očitno ima zelo dobro razščiščeno kaj hoče in kaj ne... :(
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 08. Avg. 2009 1:49

sportina...
Če ti je dovolj le sex z njim bodi z njim. Ampak meni se glede na napisan post ne zdi, da ti je dovolj le to z njim... Morda bi morala stran, ker boš v nasprotnem primeru trpela?
sportina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sportina » 08. Avg. 2009 9:29

Saj tega se tudi sama zavedam... Vem da bom morala nekaj narediti:)
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 08. Avg. 2009 9:33

..
Zadnjič spremenil najstnica, dne 21. Maj. 2012 18:10, skupaj popravljeno 1 krat.
sportina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sportina » 08. Avg. 2009 9:51

saj... trpela bom tako v vsakem primeru, kasneje morda celo bolj... oz. zagotovo
Uporabniški avatar
dR3AmY
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dR3AmY » 16. Avg. 2009 19:37

no tudi js morm napisat da se je vse tole tudi pri meni zapletlo... dobivava se od lani, s tem da je želel tudi kdaj da pri njemu prespim, da greva na pijačo, me klical kje sem,... in potem je to zamajalo mojo odločnost da do njega le ne bom imela čustev..bilo je hudo...težko. pa je malo minilo ko se nisva videla, pa me je spet poklical in sem si ga želela videti...potem pa ignoriral seveda nekaj časa...nekje po pol leta dobivanja sem izvedela da on to le počne za hobi poleg tega da ima že 4 leta punco. Prej mi tega ni povedal, sedaj pa jo je začel že omenjati in mi prav povedal da na primer nima časa po tej in tej uri ker pride ona, ali mi je pisal da je še vedno pri njemu,... včasih sem poslušala tudi kako se je mora znebiti,...

to je pripeljalo tako daleč da sem kar nekaj noči neprespala in se zbujala, spraševala zakaj mora biti tako in sedaj moram biti trdna ter temu narediti konec... sramuješ se vsega ker preprosto nisi tako močan in delaš nekaj preko sebe... sedaj mi je tudi priznal, da se noče nekaj navezovat name,...

je hudo, a bo boljše...dobro razmislite v kaj se spuščate in bodite močne :)
Uporabniški avatar
dR3AmY
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a dR3AmY » 16. Avg. 2009 20:19

pa če ma kdo kakšne nasvete kako se tega najbolje in najlepše rešiti bom vesela :)
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 17. Avg. 2009 7:35

Ampak res bedno vprašanje :roll:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 17. Avg. 2009 12:22

saj sčasoma boste spoznale, da je brezveze :)

ker sex... kaj je to... samo to, strast pride pa mine... Mene osebno tak odnos ni ravno izpolnjeval... :? Če ni ljubezni, naklonjenosti, potem nevem kaj folk dela skupaj. sex mi postane čist brezvezen, ko vidim da je model kar eden... :roll: :roll: In ce sexa s tabo, ma lahko še goro drugih žensk... po možnosti s pazi špric metodo, da je verjetnost spolnih bolezni ja še večja
Uporabniški avatar
dR3AmY
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a dR3AmY » 17. Avg. 2009 19:11

tudi jaz sem bila mnenja da je to nekaj čisto brezveznega. Še danes sem, a so me čustva in to ko se takrat kadar si skupaj zelo ujameš tudi v pogovoru, zaneslo preveč daleč ...še vedno sem mnenja da je to nesmiselno, trpeče in da je bolje čim prej končati.
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 4. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a keksy » 17. Avg. 2009 19:47

Sem ga imela.Sm ga spoznala prek enga znanca.Samo se (za razliko od drugi zgleda) nisem navezala,zaljubila vanga niti on vame.Če maš fuck frenda je sex pač sam sex. :)
selyn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a selyn » 06. Sep. 2009 17:29

Jaz ga imam in zaenkrat mi je kr všeč tak odnos kot je. Spoznala sma se prek prijateljičinega fanta. Najprej se sicer nisma razumela in sma si bla skoz v laseh, sam pol se je pa naenkrat vse obrnolo v drugo smer... :D :twisted:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 06. Sep. 2009 18:09

O-M-G. Ko takole berem kaj pišete, se vprašam, kaj je narobe s folkom, da imajo partnerja, zraven pa si do urce oz. minute natančno organizirajo čas, ki ga preživijo s f*k partnerjem. :stupid: Popolnoma nič nimam proti tistim, ki so samski in že na samem začetku položijo karte na mizo: ne iščem nič resnega, lahko pa se občasno dobiva zaradi seksa in to je to. Tudi, če se nekdo dobiva z večimi ženskami naenkrat in kontra, ženska z večimi moškimi, se mi ne zdi obsojanja vredno, če med sabo to razčistijo in so za stvar. Torej nič obvezujočega. Ko pa slišim, da nekdo veselo vara punco, pa se mi kar naježi koža. :roll: A je tako težko reči ej bejbi, ni mi še za resno zvezo, sori, ker ti to sredi lepega povem, ampak sem bolj za avanturice, pa gresta pač narazen. Mislim, če tip ne dobi pri punci vsega kar hoče (ali pa kontra primer), potem naj gresta narazen, ne pa da ima poleg še rezervo ali več rezerv za občasno popestritev. Najlaže je reči da ne boli česar ne vemo, ane. :roll:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]