Kje najti fuck frende?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 09. Jun. 2009 19:45

Ma f** frendi...ljudje smo pač zakomplicirana bitja in radi zakompliciramo.
Odvisno je seveda od dveh oseb kako gledat na vse skupaj in kakšne vrednote ali pričakovanja imata drug od drugega.
Se mi je nemalokrat zgodilo, da ko ženska ni mogla od mene dobiti tistega kar je želela je rekla da sva lahko samo f** frenda...povedal sem jim da pač tako ne gre saj je to zadnja možnost ki se jo nekatere ženske poslužujejo, da bi vsaj nekaj dobile.
Pustimo zdaj situacijo ko med dvema pride do neke situacije ko jima obema zapaše se spolno potešiti.
Po izkušnjah sem opazil da se imaš z žensko lepo in sta oba sproščena čez čas pa ponavadi pride do neke navezanosti in pričakovanj z ene ali druge strani.
Se je tudi meni zgodilo, da sem se imel lepo z žensko in ko je nekoga spoznala in bila z njim in mi to povedala me je v meni težilo in me motilo da ima še nekoga drugega in uživa z njim.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 09. Jun. 2009 19:45

delusional napisal/-a:fun, si ti škorpijonka?

najprej sm misnla da to govoriš zame, ta ceu post k je beu en post prej moj lol

jz drgač sm ja :D tipična čist hehe
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 09. Jun. 2009 19:50

chiqqa napisal/-a:

Jaz sem tudi škorpijon drugače po horoskopu...daj malo več razloži Delusional v čem je poanta tega vprašanja od kje ti asociacija za vprašanje fun o tem kaj je po horoskopu?? :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 09. Jun. 2009 19:57

^ufff veš kok ma to veze! Ful!
Zato, ker škorpjonke velamo za ful strastne ženske, željne sexa in to dobrga, čimveč tem bolj, da smo pač neustavljive, želimo dobit kar hočmo-pač za svoje cilje. Škorpijonka bo vložila vso svojo energijo v to, da bi svojega izbranca osvojila, vztraja pa žal celo takrat, ko je popolnoma jasno, da ji ta ljubezni ne vrača - tole se sicer ne strinjam, ker u lajfu nism lezla za nobenim :D sam k se napalim, pol paaa :D
# Sem odločna in energična oseba.
# Bolj kot razum me vodijo čustva in nagoni.
# Sem strastna in pravijo, da tudi karizmatična osebnost.
Tole drži :)

* Škorpijonke ljubijo erotičnost, zato bodo vesele čipkastega spodnjega perila. -- sooo truee, pa karkol z experimentiranjem, da je use zanimiv, čim več novga, zanimivga :D
* Bogato domišljijo bodo škorpijonke udejanjile tudi s pripomočki za ročna dela. - :P
* Osrečili jih boste s steklenico vrhunskega vina. - uff jaa :D

Mislm da zrt tega, kako se bo odpletla njena FF zveza, glede na karakteristike :D

jz drgač sm ja :D tipična čist hehe and i'm proud

chiqqa; ne vem kako funkcioniraš ti in kaj vidijo ljudje na tebi; na meni se opazi tut kej drugega kot to :D

jz sm to rekla iz heca. drugače je zanimiv, da ta jebač me matra že celi 2 leti, stopi v lajf, ga obrne za 100% in pol ponikne, ker pač nemore me gledat eno k jo ma rd pa da jo drug fuka (tip)....in glede na to kok si ga vse želijo, kok bi vse ble z njem, pa LIH JZ, lih mene hoče, lih vame s ezacopu in da ga nobena ni (poleg ene rped leti) tok obrnla in blabla in k jz rečm, pa sej maš avanturce, one nighte pa je..pa mi reče, ne jz bi resno zvezo..sam u pm nedeluje sploh tko..edin če se ga fulira pred drugimi, ker pred mano je res normaln...aja pa useen, nevem če je kok je tip hud pogojen s tem da majo ponavad mejhnga tiča pa neznajo z njim :D ohh jaaaa, trga me čist preveč use tole...ne bom ponovila več napake k sm jo lan nardila :D majkemi, me je izučil.moj bo top OF THE TOP pa če spoznam nevem kok tipou pa pof* nevem kok tipou pa pref* nevem kok lol...nima veze :) čustva so res tisto kar šteje pa ljubezn, energija, nabitost med tipom+žensko <333 ..pa tut če nemore pozabt, pa kter sex pa karkoli dobrga:PP ..nedam se :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 09. Jun. 2009 20:09

:D chiqqa vidim da si se dosti odprla in s čustvi napisala zgornji prispevek.

Dejstvo je kolikor sem jaz opazil, da sem veliko bolj bil zanimiv ženskam takrat ko sem si ga na izi jemal in užival življenje...dosti je povezano to z delovanjem ljudi in psihologijo...samo je preveč za pisati.
Tudi dosti je psihologije v tem zakaj imajo ženske raje barabe kakor pridne fante.
Ženska pač išče v prvi meri jebača v drugi pa partnerja...odvisno od njenih let (z leti pač sprejme in si reče bolje da imam nekega desca ki bo kolikor toliko v redu...kakor nekega večnega otroka na katerega se ne morem zanesti kolikor bi se rada)...ampak če ima na izbiro glupega modela in da je seksi in se ji zatresejo kolena ob pogledu nanj in se ji navlaži muca ali pa nekega ful srčnega in dobrega po srcu in ji ni fizično privlačen bo izbrala prvega...tako pač delujemo :D
cami
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a cami » 09. Jun. 2009 21:03

izberi si kakega znanca s katerim lahko šmiraš. srečno
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 09. Jun. 2009 21:12

ryu10kyu napisal/-a:ampak če ima na izbiro glupega modela in da je seksi in se ji zatresejo kolena ob pogledu nanj in se ji navlaži muca ali pa nekega ful srčnega in dobrega po srcu in ji ni fizično privlačen bo izbrala prvega...tako pač delujemo :D

Vidiš......dileme!!! :D :D Js mam eno tako bi rekla.. :lol: :lol:
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 09. Jun. 2009 21:19

chiqqa napisal/-a:

zdej pa ne vem na koga je letelo to vprašanje... ne najdem ga nikjer razen v tem citatu.. ?
drugače pa; nope, nisem.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 09. Jun. 2009 21:19

ups; 2krat
Uporabniški avatar
Lady_T_Bee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T_Bee » 04. Avg. 2009 12:51

nejka.o napisal/-a:hj,
no js se trenutno s svojmu dobivam že 2 mesca, parkat na tedn. Vsak dan letijo smsi, mama se ful velik za pogovarjat in uživama oba.
Čeprov se mi zdi da se stvar malenkost zapleta, ne on ne jst nimama želje po nobenem drugem, in malenkost se mi zdi da je tipo zatrapan u mene, čeprov cel cajt naklada o tem da noče met več nobenega razmerja,ker je bil z bivšo tolk razočaran,ker ni odobravala njegovih skokov čez plot.
Mislte da je možn da se tk k****r sploh lohk naveže na kterokol žensko

ker je bil z bivšo tolk razočaran,ker ni odobravala njegovih skokov čez plot.
a ta "bivša"je bla v smislu FF pa pač ni odobravala da je še z katero drugo ali je bla res PRAVA punca v smislu "zveza"??
ker tist k bi men reku d je razučaran nad nekom KI NE ODOBRAVA skoko čez plot...bi eno al pa 2 fasou! :evil:
Uporabniški avatar
Lady_T_Bee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T_Bee » 04. Avg. 2009 12:56

haley napisal/-a:
maite94! napisal/-a:9 pravil , če zelis imeti fak frenda za 3noči

1. Kupi kavo
2. Skuhaj kavo
3. Postrezi kavo
4. Spij kavo
5. V njegovi druzbi
6. Vprašaj, če mu je bilo všeč
7. Če reče : DA se mu priblizuj
8. Pojdita v sobo
9. Naprej ze veš

O fak pol js ne bom nobenga dobila, ker ne znam skuhat kave :lol: :D

sodobna tehnologija je izumla kavni aparat...samo pritisneš gumb in... :D woilllaaa kava je tu :lol: sam d ne bo pol tud sex tak... not in woila :D :D :twisted:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 04. Avg. 2009 17:50

To, kar naj bi veljalo za škorpijonke, bi naj tudi za levinje. Če smo že pri horoskopu... čeprav dam bolj malo na to, ampak pri tem dam prav. :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 07. Avg. 2009 15:48

Tamala_mrha napisal/-a:To, kar naj bi veljalo za škorpijonke, bi naj tudi za levinje. Če smo že pri horoskopu... čeprav dam bolj malo na to, ampak pri tem dam prav. :D

:lach: ...malo mi je smešno ker sem v glavnem znaku škorpijon v podznaku pa lev :lol:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 07. Avg. 2009 18:20

kako pa veš ker podznak si?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 07. Avg. 2009 18:21

zracunas si nia. sam mores integrale obvladat, da si lahko krivuljo po kateri gre luna v času tvojega rojstva zračunaš.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov