Kje najti fuck frende?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Jun. 2009 11:43

ti si lahko delaš in glumiš da te boli k***c, njega pa dejansko boli k***c.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 09. Jun. 2009 12:02

^ne sej mene dejansko boli, ker vem kašn tip človeka je, in da bi se mu pdorejala pa da bi sploh vedu oz. da bi mu dajala kakrkšn koli vtis da me ful zanima, si ne zasluži :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 09. Jun. 2009 12:45

delusional napisal/-a:fun, in zakaj iskat tipa, ki ga lahko uloviš le po pol leta ali več, in to s fukom?
zakaj ne dobit tipa, ki išče kaj več od tega in ne zavrača veze?

meni se zdi to kr neki.... take se palite na tipe, ki se delajo nedosegljive,... dosegljiv je edino njihov k***c.... in potem tako čakat pol leta, eno leto, da se bo kej spremenilo. itak nobena ne ostane hladna.
potem pa ko ga dobiš, pogrešaš tisti adrenalin ki je bil na začetku, ko ti je po seksu zbežal. nezrelo.

Mislm da si me kr dobro zadela tukej :P ... maš približno prav o vsem kar si napisala- in ja tut o nezrelosti bi se dalo razpravljat; pa tut o tem kako sem mu sploh postala všeč :D ; samo dejstvo je, da ga jaz nisem ravno "lovila", in na začetku tut jaz nisem hotela zveze... Sej vem da je čudno, ampak tut jaz sem na začetku iskala sam f..frenda in se mi je zdelo idealno, ker je bil dejansko prvi človek, ki je želel vse to obdržat an takem nivoju. Res je; lahko je bit hladen, ko gre res samo za seks in pijače, ampak ko enkrat ugotoviš, da si dejansko cele dneve z njim, in da ga poznaš bolj kot samega sebe je pa težko rečt ; "vseeno mi je" :wink:

Jah; včasih je treba naredit tut kakšno nezrelo dejanje da v življenju dobiš tist kar hočeš. Mogoče ni ravno prav, mogoče je skregano z načeli ki jih mam sicer.. Ampak jaz v tem primeru ničesar ne obžalujem.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 09. Jun. 2009 12:53

fun napisal/-a: pa tut o tem kako sem mu sploh postala všeč :D

:D

s sexom? :D jokee
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Jun. 2009 12:54

v 95% primerih je tako, da je tudi možno da ženska na začetku išče samo f** frenda, potem pa bi več in več.

grem stavit, da si ti tista, ki bo tega tipa pustila, se ga boš naveličala, ker je zdej vse preveč enostavno. počasi se ti zdi, da ni več to kar hočeš. pomojem tudi slabše seksaš zdej, k ni več adrenalina. in šla boš spet na drugega, s katerim se boš mogla skrivat po avtomobilih in ne bo hotu se vezat. zato ti bo zanimiv in ga boš kao hotela.

potem, če se boš kdaj poročila, boš s tako mentaliteto imela iste probleme. zakon ti bo itak preveč dolgočasen, stabilen, in varen.

tej jebači ki nočejo bit več kot f** frendi in so nedosegljivi.... rajca vas fukat z njimi... psihološko....
je pa kak lep geek dosti boljši fukač in še tiča ma večjega.

zanimivo tudi, kako tej jebači trdijo, da se ne bodo vezali samo zaradi seksa... da jih zanima samo to brez obveznosti... da naj ženska ne misli, da če jim je dala, da se dobo vezali z njo... dober seks jim ogromno pomeni... in potem ravno na to padejo in se na podlagi tega vežejo. ne zaradi česa drugega. take cepce se dobi z dobrim fukom, kakega bolj pametnega tipa pa ne.

tip beži beži, ženska napleta mreže, pol ga ulovi in se ga naveliča. pol pa tip ne more prebolet in še 5 let ponavlja kako jo je ljubil in kako sta vse težave reševala s seksom.
fun, si ti škorpijonka?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Jun. 2009 13:08

delusional napisal/-a:ti si lahko delaš in glumiš da te boli k***c, njega pa dejansko boli k***c.

Brutalno, ampak res.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 09. Jun. 2009 13:22

lol; mal preveč nasplošno pišeš... Moj je teoretično tut piflar; sam da ne one vrste z mozolji in ogromnimi špegli... :wink: Vsaj po tem gledano kaj je dosegu pri svojih letih in kolk je za knjigami.

Pač; misli si kar si hočeš. Jaz sem tut rekla da NIKOL ne bom hodila s f..frendom, ampak tko je pač prišlo... :wink: Jaz nisem mislila; alo zdej pa hočem met nekega tipa; in se nalimala na njega... ampak jaz sem pač vedla, da hočem točno tega tipa, in sem tut dobila kar sem hotela.. Tud on se je za malenkost zresnil, in tud jaz sem se spremenila, malo umirila in se z leti bolj zavedam odgovornosti.. :D

jbg; še enkrat; mislite kar si hočete, ampak jaz sem vesela in ponosna da ga mam. Ne rečem da nimava kakšnih problemov, ampak vseeno so dobre stvari tiste ki pretehtajo. Pa všeč mi je še vedno tako kot mi je bil; mogoče na trenutke celo bolj; ko vidim kako reagira v kakšni situaciji, in kako je globoko v sebi še vedno isti kot prej.. :Đ In trenutno nebi menjala za nobenga druzga, ker vem da nebi mogla funkcionirat v nobeni drugi vezi... Vse to je seveda navdih sedanjosti; kaj bo čez 1 leto ali več še ne razmišljam; ampak upam da bom razmišljala podobno kot zdej.

chiqqa; ne vem kako funkcioniraš ti in kaj vidijo ljudje na tebi; na meni se opazi tut kej drugega kot to :)

take cepce se dobi z dobrim fukom, kakega bolj pametnega tipa pa ne.

Po čem sklepaš da je nekdo neumen? Nekdo ki je dober jebač (kot jih imenuješ ti) še ne rab bit neumen.

Če maš še kakšno vprašanje oz mnenje lahk napišeš na zs; da ne bomo zasmetile celo temo... Tukej pišejo in berejo punce k iščejo f..frende :P
Mi je pa všeč tvoje razmišljanje, tako da če maš še kako teorijo lahk nadaljujemo po zasebnih sporočilih.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Jun. 2009 13:34

motorist "piflar"? wow, to je pa neverjena kombinacija :D

ja ne vem kaj se zdej neki braniš in hočeš dokazat, kako maš fajn vezo, če pa v drugi temi vsako tolko priznaš, da škripa iz tvoje strani.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 09. Jun. 2009 13:40

ja včasih sem tečna in se grem skašljat v priznam da. :D Kadar sem na polno zaposlena in dobre volje ponavadi itak nimam časa. Bom napisala še kaj lepega če me slučajno še kdaj doleti :P

Glede piflarjev; če hočeš dosežt določeno izobrazbo in delaš v to smer, še ne pomeni da ne smeš imet drugih hobijev in sedet cel dan izoliran od drugih in gledat svojega velikega tiča (če vključim tvoje razmišljanje in mnenje o spolnih organih piflarjev)... ali pač?
seveda škripa; kje pa ne? jaz ne poznam para ki nebi imel slabih trenutkov.
Moja zveza (kot sem že nekajkrat napisala) mi je všeč, kako bi bila komu drugemu pa ne vem... če mi nebi bilo všeč nebi vztrajala; se ti ne zdi?

ahjoj :wink:
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 09. Jun. 2009 13:43

--
Zadnjič spremenil najstnica, dne 21. Maj. 2012 18:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Jun. 2009 13:44

noh, ne obrači mojih besed... ampak kolkr jaz poznam motoriste, nima noben faksa. :D

grem stavit, da boš vzdržala s sedanjim še kake pol leta :D

najstnica napisal/-a:Obstajajo tudi primeri fantov, ki se nočejo vezati, ampak želijo si pa imeti z punco vse, kar nudi zveza. Ponavadi imajo taki do 3-4 punce, z katerim to 'furajo'.

tako je.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 09. Jun. 2009 13:51

jah, jst pa trenutno res ne iščem resne zveze, ker grem pol septembra tut una izmenjavo in se nočem zapletat... če bi pa kšn sproten jebač pršu, se ne bi pa čist nč prtožvala :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Jun. 2009 13:52

Tle v Sloveniji ne bo nč, počaki da prideš v Francijo. Tam ne boš mela mira :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 09. Jun. 2009 14:02

Čudno; jaz pa dobro poznam 4 ljudi ki obožujejo (in imajo) motorje, pa imata 2 od tega narejen faks, 2 pa sta v pisanju diplome. Kako je z drugimi pa ne vem.

Nikjer nisem napisala kolk časa bom zdržala :wink: ... (ali kolk časa bo zdržal on..) se bom pustila presenetit.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 09. Jun. 2009 14:59

delusional napisal/-a:Tle v Sloveniji ne bo nč, počaki da prideš v Francijo. Tam ne boš mela mira :D

mja, bomo vidl... se že tle neki plete :twisted:

(čeprov sm dubla že dost tovrstnih ponudb, ampak sm zbirčna, itak :D )

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov