Kje najti fuck frende?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

venus.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 4. 2009
Kraj: na oblaku. z njim!

Neprebrana objavaNapisal/-a venus. » 07. Jun. 2009 18:31

Ne da nimaš takimi tipi nič za delat. Gre se za sex in to je to. Saj se ne govori o resnih zvezah.

Zveze za eno noč so kul in prerastejo v zveze pač za več noči. S tem ni nič narobe. Če si samski! Drugače pa chat tam je pouno potrebnih tipov, čeprav je boljše če greeš na žur pa ga spoznaš kot pa na chatu ;)

Za sexsat ni nikoli nobenemu problem :)
words can't bring me down! (:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 07. Jun. 2009 19:44

venus. napisal/-a:Ne da nimaš takimi tipi nič za delat.

Ok jaz nimam s takimi tipi kaj delat, kr mi ni sam do sexa :roll:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 08. Jun. 2009 15:34

delusional napisal/-a:
sem preskočila na sramežljive piflarje :D
Lol to sm pa ze kr pogosto slisal zadnje case, to je zgleda zdaj v modi. :P Lucky us.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 08. Jun. 2009 16:18

Mahagonij napisal/-a:
delusional napisal/-a:
sem preskočila na sramežljive piflarje :D
Lol to sm pa ze kr pogosto slisal zadnje case, to je zgleda zdaj v modi. :P Lucky us.

jap, geeki so zakon! :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 08. Jun. 2009 16:38

Ja,ampak sam če hudo zgledajo.
Mozoljavih očalarjev noben ne mara. :P
Mam tud jst crush na enega geeka, z drugim pa hodim že 2 leti :D
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 4. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tancica2 » 08. Jun. 2009 17:11

kaj pa v primeru da tip izjavi da mu ni do resne veze, vse pa keze da si mu drgač kul, kliče, kave, skupna kolesarjenja in na koncu vsega se začneš z njim še dogovarjat o sexu ampak s predpostavko da ne gre za nč resnega. a je mogoče da iz tega čez čas da sta bi oba kul pride do nečesa resnega?

ker npr, če mam jst sam fak frenda pol nekak nimam v vecini primerov z njim potrebe se ne vem kako družit, se posexas in that`s it mogoče kakšna kava vec pa ne, niti ne bi fak frendu razlagala o tem kok mam dela s faxom al pa kej podobnega.

konkretno ta moj wanna be fak frend oz tip k mu ni trenutno do resne veze pa vse to počne... in pol res ne veš kaj si mislit
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 08. Jun. 2009 18:07

po mojih izkušnjah...izogibaj se takih kalibrov kolikor lahko.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 08. Jun. 2009 23:33

mela izkušnjo, sicer ne sexualno z enim takim tipom. Še zdj po tolikem času kdaj pomislim na njega, ker sem mislila, da sva se res full zaštekala, očitno ne tako full :D :lol: Pa me je vabu sam na neko morje, pa toplice, kj resnga tak ni hotel met z mano, kar sm opazila da je leteč cepeccc :lol: Pomoje taki faca modeli majo naštudiran kdaj je treba pokimat pa kšno vržt, da je punca pečena hehe Not :P

Drgač pa če rabi kera cifro od kakega takega tipčka- potencialnega fuck frenda, naj mi piše.

Samo zs :D Resno, napišem cifro hehehe in brez skrbi nism še z njim, sam cifro mam (božansko telo;))
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 4. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tancica2 » 09. Jun. 2009 6:19

men drgač ni panike met oz bit z nekom sam zarad sexa. se mi je ze celo zgodil da me je tip po tem klical in spraševal če greva na kavo pa kosilo in sm nekak rekla da nimam časa, to sm ponovila nekajkrat in na koncu me je obtožil da sm ga izkoristla, wtf? men se je zdel da sva se oba zmenila da gre sam za sex in nč več. torej tud obratno se dogaja da ne bomo zmer ženske izpadle nedolžne in na koncu prizadete.

sam zdej pa tip kao noče met neki resnga po drugi strani mi pa pošilja smse da nej še za njega uzivam v soncu ko sm bla s frendico na pijači. pol sm zvedla da me je en njegov frend vidu... wtf?

sam mene dejansko zanima če je možno da iz začetne neresne veze oz fak frendovstva lahko kasnej pride do normalne veze? pa ne gre tuki zdej sam za one night stande. pozna kdo kakšen primer mogoče?
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 09. Jun. 2009 8:05

jaz poznam nekaj kolegic ko so tako začele ja. Pa se njihova zveza zdaj nič ne razlikuje od ''normalne''.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 09. Jun. 2009 8:24

tancica2 napisal/-a:
sam mene dejansko zanima če je možno da iz začetne neresne veze oz fak frendovstva lahko kasnej pride do normalne veze? pa ne gre tuki zdej sam za one night stande. pozna kdo kakšen primer mogoče?

Midva sva tako začela... Pol leta sva bla f..frenda; na začetku sva srečevala samo za vikende na kakšnih feštah, potem sva začela hodit na pijače, kosila, skup v shoping, skupaj sva se v knjižnici učila za izpite, posojal mi je avto; vse... Vsi najini kolegi so že vedli za naju, na vse dogodke sva prišla skupaj itd. Jaz sem na začetku nanj gledala popolnoma brez čustev- seveda mi je bil simpatičen in vse, ampak tudi meni ni bilo do veze. Kasneje pa se mi je zdelo, da sva že zelo povezana, in da mi nekaj pomeni in sem mu to na nek čuden način tut povedala, ampak me je odj****.. Čez kak teden ali dva tišine pa je poklical nazaj, in je hotu da se dobiva, in sva potem po dolgih pogajanjih-(če se temu tko reče) prešla na pravo vezo...

In ja, imela (in še imava) kar nekaj problemčkov glede "definiranja" vsega skupaj, ampak se mi vseeno zdi da mu je čist fajn v vezi; včasih je še bolj zagnan in vztrajen kot jaz.

Moja dobra kolegica prav tako vse "vsakdanje" stvari počne z enim in istim tipo;cele dneve preživita skupaj; seveda tut seksata, ampak on je njej povedal da nikoli ne bosta par; njuno karsižebodi pa traja že leto in pol.
Tut moj cimer je imel (preden je začel s punco) 9 mescev f..frendico, ampak jo je odjeb** ko je spoznal pač zdejšno punco.. In tut povedal je, da je ona velikokrat hotela da bi postala par, in mu je zelo zamerla ko ji je pač povedal, da bi rad končal to njuno sex-prijateljstvo ker bo začel s punco.

Mogoče se bo slišalo malo grdo; ampak dedom je to idealno. Imajo nekoga da je "vedno in povsot" na dosegu roke, najbrž si mu simpatična in vredu za pogovarjat, izpade frajer pred kolegi da ma vedno s seboj eno simpatično punco... Kadar mu je dolgčas pokliče; kadar je potreben pokliče... Kadar pa rabi čas zase, pa enostavno ne pokliče, in gre lahko kamorkoli, s komurkoli. Lahko peca druge babe, lahko bluzi z drugimi; ampak ve da ma nekje pač eno za "sigurno"... Ne vem, včasih je težko ugotovit kaj drugi razmišljajo, ampak meni se zdi da je to nekak to...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 09. Jun. 2009 10:51

marypa napisal/-a:mela izkušnjo, sicer ne sexualno z enim takim tipom. Še zdj po tolikem času kdaj pomislim na njega, ker sem mislila, da sva se res full zaštekala, očitno ne tako full :D :lol: Pa me je vabu sam na neko morje, pa toplice, kj resnga tak ni hotel met z mano, kar sm opazila da je leteč cepeccc :lol: Pomoje taki faca modeli majo naštudiran kdaj je treba pokimat pa kšno vržt, da je punca pečena hehe Not :P

Drgač pa če rabi kera cifro od kakega takega tipčka- potencialnega fuck frenda, naj mi piše.

Samo zs :D Resno, napišem cifro hehehe in brez skrbi nism še z njim, sam cifro mam (božansko telo;))

hahahaha a mu je ime Jure? :DDD hahahaha
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Jun. 2009 11:27

fun, in zakaj iskat tipa, ki ga lahko uloviš le po pol leta ali več, in to s fukom?
zakaj ne dobit tipa, ki išče kaj več od tega in ne zavrača veze?

meni se zdi to kr neki.... take se palite na tipe, ki se delajo nedosegljive,... dosegljiv je edino njihov k***c.... in potem tako čakat pol leta, eno leto, da se bo kej spremenilo. itak nobena ne ostane hladna.
potem pa ko ga dobiš, pogrešaš tisti adrenalin ki je bil na začetku, ko ti je po seksu zbežal. nezrelo.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 09. Jun. 2009 11:30

tancica2 napisal/-a:sam mene dejansko zanima če je možno da iz začetne neresne veze oz fak frendovstva lahko kasnej pride do normalne veze? pa ne gre tuki zdej sam za one night stande. pozna kdo kakšen primer mogoče?

tudi jaz sem tako začela..in sicer sva bila najprej 5 let samo prijatelja, ki sta skupaj feštala (seveda s prijatelji ali pa vsak s svojim partnerjem), pol sva bla pa enkrat oba samska in se še kr naprej družila, stem da sva dostikrat preživljala pri meni kr fajn divje vikende :D noben od naju ni hotel nič resnega, dokler sva po kakšnih dveh mescih pač ugotovila, da sva zatreskana do amena :D in sva še zdaj skupaj, funkcionirava kot vsak drug par :D
je pa res, da v tistem času, ko sva bila samo frenda, nisem nikoli niti pomislila na to, da bi imela kaj z njim. kako se vse obrne..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 09. Jun. 2009 11:41

delusional napisal/-a:fun, in zakaj iskat tipa, ki ga lahko uloviš le po pol leta ali več, in to s fukom?
zakaj ne dobit tipa, ki išče kaj več od tega in ne zavrača veze?

meni se zdi to kr neki.... take se palite na tipe, ki se delajo nedosegljive,... dosegljiv je edino njihov k***c.... in potem tako čakat pol leta, eno leto, da se bo kej spremenilo. itak nobena ne ostane hladna.
potem pa ko ga dobiš, pogrešaš tisti adrenalin ki je bil na začetku, ko ti je po seksu zbežal. nezrelo.

Ah kaj pa če je nam adrenalin to, da tut ti njega okol vrtiš. Da mu ja daš vedt, da si ti tut šef :D in če me pokliče zdle tkoj, hmm, bussy? :D Pač da ne zgledaš neki vneta, če bi pa šu pa,....razmišlaš valda pol :) Sam se prej al slej spet poti srečajo, če je to to hihihih

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]