Kje najti fuck frende?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss N. » 26. Mar. 2009 22:13

Anelise napisal/-a:In sex zame ni tolazilna nagrada v smislu "ze ce noce bit moj moj,bova pac sam ff-ja".Tako jst razmisljam...

js tega nimam kot tolažilna nagrada...ker z njim je pač ratalo spontano...
...in sm prepričana, da nama kot partnerjema sploh ne bi uspelo...

Anelise napisal/-a:Zato tudi ne razumem kako to,da si velika vecina zeli od ff-ja vec kot je sex.. In vas sprasujem: a so vam vasi ff tako po karakterju kot po videzu tko vsec,da se pol zaljubite vanje?

zase lahko trdim, da si od njega nism nikoli želela kej več kot ff...že najin način življenja je tako hudo drugačen...da sploh ne bi funkcionirala skupej...

glede videza...js sm mnenja, da če ti neka neznana oseba, ni niti malo simpatična al karkoli...se ne boš potrudu niti vzpostavit kontakta z njo...
...je pa res, da videz vara...to še vedno drži...ampak...če ti osebe ne poznaš...jo boš najprej ocenil po zunanjosti...

karakterno bi lahko še nekako funkcionirala...

...ma...se pa na enem za nekatere pač nepomembnem področju ne bi ujemala...on ima psa v stanovanju...js mam pa dobesedno alergijo na kakršnekoli živali (razen živali na katere nimaš vpliva - komarji, muhe...) v stanovanju...
...js delujem po temu načelu...dokler bom js čistila stanovanje...razen muh, komarjev in podobnih nadležnih živali ne bo v stanovanju...
(zato se tudi nisva nikoli dobila pr njemu...)

...čeprav se midva poznava že enih 18 let (ff sva pa cca 1 leto)...tako da...mah...to glede videza in karakterja...v tej zgodbi ne morem govorit o temu...ker nekako...ma se poznava že preveč cajta...mislim, da bi blo za okolico zelo hudo presenečenje...oz...boljše rečeno šok...ker itak ne bi mogli verjet...

Anelise napisal/-a:Poleg tega..Ko tolk omenjate,da se navezete?Na kaj tocno se navezete?Na skupne trenutke al na to, kk se on z vami obnasa?

...se mi zdi...da se je prej on navezal name, ku js na njega...je mel obdobje, k je hotu, da hodiva skozi na pijačke...in ne vem še kaj...in sm ga js preprosto odpikala, ker nism mela cajta se ubadat z njim...no potem se je očitno vdal...in zdej sva še vedno ff...čeprav javnost...vsi vejo da se poznava...in to je to...ker ni nobenmu interes, da pride to na dan...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
La_Stella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a La_Stella » 27. Mar. 2009 14:16

Anelise napisal/-a:Jst se nisem mela ff-ja, tako da priznam ,da mi nekatere stvari niso jasne enostavno iz razloga, ker nimam izkusenj s tem. Ne zavracam apriori ff-ja, in ne pravim, da tega ne bom nikoli pocela (kako je ze tisto o zarecenem kruhu? ;) )..
Ma sem skoraj sigurna, da se ne bi spuscala v goli sex s nekom,ki bi me privlacil tako fizicno kot znacajsko..Ker vem, da mi s tako osebo sex ne bi bil dovolj.. In sex zame ni tolazilna nagrada v smislu "ze ce noce bit moj moj,bova pac sam ff-ja".Tako jst razmisljam...

Zato tudi ne razumem kako to,da si velika vecina zeli od ff-ja vec kot je sex.. In vas sprasujem: a so vam vasi ff tako po karakterju kot po videzu tko vsec,da se pol zaljubite vanje?
Poleg tega..Ko tolk omenjate,da se navezete?Na kaj tocno se navezete?Na skupne trenutke al na to, kk se on z vami obnasa?

Me ni treba krizat zdej, sm pac prasala kar me zanima in bi bila vesela, da mi mal razjasnite.. ;)

Sem pa vseeno (kljub vsem vprasanjem :D) mnenja,da je lahko kemija pot k ljubezni. Kontra ne ;)

Anelise, zase lahko povem, da sem do zdaj imela le dva ff in tako s prvim kot z drugim sem določeno obdobje bila "skupaj" kot njuna ff skoraj vsak vikend. Če poenostavim: najprej sem bila skupaj z enim (v smislu ff, ne kot par, se razume), potem je bilo nekaj mesecev zatišje, ker sem želela malo miru oz. nisem bila razpoložena za žure in bluzenje s tistim tipom (ali sploh katerim koli), letos pa sem potem ob neki priložnosti spoznala drugega frenda, s katerim sem bila samo 2x, a mi isto kot prvi ni bil všeč v vseh pogledih, zato se tudi nisem mogla zaljubiti. Jaz osebno takih odnosov ne jemljem resno in na srečo je bilo tudi pri obeh fantih tako. Trenutno imam spet obdobje, ko ne želim imeti nič intimnega z moškimi, bo pa mogoče poleti spet kaj, lahko pa tudi ne, ker se samska tudi brez avantur počutim vredu in mi nič ne manjka. :wink: Glede tega, da je seks tolažilna nagrada v smislu če že ne more biti moj, bova pač samo ff - do zdaj se nisem zapletala s ff, ki bi me pritegnili kot celota (vizualno in karakterno, ponavadi eno ali drugo, nikoli pa oboje), tako da tudi nisem imela kakšnih čustvenih zapletov, da bi doživela razočaranje ali kaj podobnega. Ampak sem skozi ti dve izkušnji ugotovila, da mi tovrstni odnosi ne prinesejo nič pozitivnega oz. ni več tistega dobrega feelinga. :)
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 27. Mar. 2009 16:06

zanimiv mi je to,da ena punca je bluzila z enim kolegiom,pač tko res samo kot FF, k so šli vn se je metala za drugimi, on je pa pač trpeu k jo je hotu met in tko daljeeeeeee dokler ni biu tok konc s čustvi in to da smo ga KONČO spametval da nej prekine ker ne bo bla njegova ne zdej ne kasnej..pač punce prec vemo kam se tipa popredalčka..in je zanimiv, kako maš loha ti FF če ti pač on ni??' ker ta punca si je 2 tedna po njem (skos mu govorila da je premlad zanjo-hm 2 let je mlajši pa res ni otročji ker ga dobr poznam- in da ona ne bi resne zveze) in tko je ubodla enga tipa k je pa prou tip in ne FF in njega k da ga nikol ni mela za nč 8tega kolega)..nevem jz če bi mela FF bi mi biu zihr hud, navezala se zihr ne bi že iz principa..kao bitch lol..amapk zihr pa ne bi bla z enim k bi mi biu kao premlad pa da mi ne bi biu po videzu al pa karakterju hm..
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 27. Mar. 2009 16:07

Mam uprašanje za tiste, ki maste ff. A se pokličeste, da se zmente kje in kdaj se boste dobili in pol si sam rečeste oj in se že slačiste in pol še fuka*te ?
Jz si nekako ne predstauljam kako zgleda del med oj in slačenjem. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 27. Mar. 2009 16:45

p!ka napisal/-a:Mam uprašanje za tiste, ki maste ff. A se pokličeste, da se zmente kje in kdaj se boste dobili in pol si sam rečeste oj in se že slačiste in pol še fuka*te ?

^ Tole pa tudi mene zanima. :D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 27. Mar. 2009 16:51

vrvica napisal/-a:
p!ka napisal/-a:Mam uprašanje za tiste, ki maste ff. A se pokličeste, da se zmente kje in kdaj se boste dobili in pol si sam rečeste oj in se že slačiste in pol še fuka*te ?

Še ena tle, ki jo to zanima :)
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 27. Mar. 2009 18:51

Bedne ste :D :lol:

Vmes verjetno še kako rečeš :wink: odvisno od človeka pač.. Taki tipi z veliko sex.frendic so tako vsi neki samozavestni pa zgovorni, pa jim ni problem kako vržit pa pol sexat... temu eni rečejo prijateljevanje :wink: :lol: Čeprav pomoje je najbolj pametno, če si bolj občutljive sorte oz. če jih ima zraven še najmanj 3 da čim manj kontaktirata..
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 27. Mar. 2009 19:04

haley napisal/-a:
vrvica napisal/-a:

Še ena tle, ki jo to zanima :)

haha, smešno.

Pa sej ff-ji so običajno (po mojih izkušnjah) pač prjatli, ki se v družbi čist normalno družjo, ko pa so sami, na pravem mestu ob pravem času (običajno se pač zmenjo d se sami dobijo), pa tako vedo, d bo slej ko prej pršlo tut do sexa...:)
Uporabniški avatar
La_Stella
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a La_Stella » 27. Mar. 2009 19:12

Joj, kakšno kompliciranje. :D Ne, ne pokličemo se (no, vsaj pri meni je tako, za druge ne vem) halo, kje si? daj pridi sem itd., ampak če kje skupaj žuramo oz. se srečamo kje zunaj, smo pač skupaj cel večer pa lupčki pa to, pri meni ni bilo vedno tako, da bi s tem mojim ff šla do konca... pač odvisno od okoliščin. Ampak zdaj se že nekaj časa nisva videla, pa mi tako čisto ustreza. :)
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 27. Mar. 2009 20:06

Ja zdej smo pa kr bedne :D . Pac ce nimas nikol u lajfu f* frenda, si ne mors tega predstavljat, al pa te pac zanima, ce si prav predstavljas. Just curiosity baby! :P
Vagabund
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Vagabund » 27. Mar. 2009 20:45

Meni se pa smilijo FF. Ker noben normalen tip/ženska se ne bo nikoli zapletala z nekom, ki ima takšno zgodovino. Razen, če sledi principu: po uporabi odvrzi :D
Uporabniški avatar
La_Stella
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a La_Stella » 27. Mar. 2009 20:52

vrvica napisal/-a:Ja zdej smo pa kr bedne :D . Pac ce nimas nikol u lajfu f* frenda, si ne mors tega predstavljat, al pa te pac zanima, ce si prav predstavljas. Just curiosity baby! :P

Jaz nisem nikjer napisala, da ste bedne. Saj če tega niste še dale skoz, kdo pa pravi, da kaj zamujate. :wink: Saj tudi jaz več nisem za te scene, pa čeprav se nisem nikoli na nobenega čustveno navezala (no, saj sta bila samo dva). :) Nimam pa nič proti tistim, ki to prakticirajo. Vsakemu sede nekaj drugega. Bolje to, kot pa biti v resni zvezi in partnerja varati.
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 3. 2009
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala123xy » 27. Mar. 2009 21:34

jah f** frend varjanta....tud to sm mela jzt dolga leta nazaj pred mojim lubijem...je pa blo....FAIIIN..sam ahtat moreš da ti gre res sam za sex da se slučajno ne zalubiš ko pol si pa v riti
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 27. Mar. 2009 21:37

La_Stella napisal/-a:
vrvica napisal/-a:Ja zdej smo pa kr bedne :D . Pac ce nimas nikol u lajfu f* frenda, si ne mors tega predstavljat, al pa te pac zanima, ce si prav predstavljas. Just curiosity baby! :P

Jaz nisem nikjer napisala, da ste bedne. Saj če tega niste še dale skoz, kdo pa pravi, da kaj zamujate. :wink: Saj tudi jaz več nisem za te scene, pa čeprav se nisem nikoli na nobenega čustveno navezala (no, saj sta bila samo dva). :) Nimam pa nič proti tistim, ki to prakticirajo. Vsakemu sede nekaj drugega. Bolje to, kot pa biti v resni zvezi in partnerja varati.

Ne, sej tisto je marypa rekla, ne ti. Pa sej se sploh ne razburjam al pa kej :D , sam pac me je res zanimalo kako to poteka. In definitivno se strinjam, da ce komu to sede, just do it. Niti malo ne obsojam. :D Samo da se mamo lepo. :P
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss N. » 27. Mar. 2009 23:13

...za firbčne (pa da ne bo kera užaljena)... :D

moja "izkušnja" (čeprav ne morem rečt temu tako...)

prvič se je zgodilo popolnoma spontano...sploh si nism mislna, da bo on v mojem življenju kaj več kot znanec...čeprav se poznava že okoli 18 let...

drugič, tretjič itd...ma sej u bistvu...ne vem niti kako bi opisala...k je pršu h meni...sva spila eno pijačko...ma tako u izi...ne da sva se pof***** že na vratih...večkrat je že pršu in se ni zgodilo nič...sva samo debatirala...

...pa upam, da vam je to kej "pomagalo"... :D
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]