Kje najti fuck frende?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 15. Jun. 2012 21:34

^^Ja, ampak ti to pišeš o dobivanju tipov za seks. Tipov za seks itak da vam ženskam nikoli ne primanjkuje.

Vaše šanse za resno zvezo pa so z leti vedno manjše.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 15. Jun. 2012 22:22

A je to res, da so manjše šanse? Jaz nimam takega občutka. Pa sem 25+. Se mi zdi celo zdaj lažje, kot je blo včasih, samo zdaj sem 3x bolj zbirčna. :)
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 15. Jun. 2012 22:34

^^ Jst imam pa malo drugačno razmišljanje. Nisem ravno najstnica, ženska v zrelih letih pa tudi ne - toliko za orientacijo :D
Raje vidim, da mi da tip vedet, da hoče casual sex, kot pa da me zavaja in zavaja in na koncu zavede do te mere, da imam jaz v glavi res čisto drug film kot on. Hočem reči, če bi vsi igrali s tako odprtimi kartami, bi bilo vsem precej lažje :D Pa nimam v mislih, da pride Francelj, ki komaj stoji, do mene z: "Ejga punči, a greva mal tjale zadi?" Nek "class" je še zmer treba imet :D Zdaj, če iskreno pogledam za nazaj, bi za vsak primer lahko rekla, ali je tip od mene hotel samo sex ali kaj več. Če sem kdaj sanjala kakšen drugačen film sem si bila kriva sama - odkrito povedano. :D
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 16. Jun. 2012 7:00

carrie_ napisal/-a:A je to res, da so manjše šanse? Jaz nimam takega občutka. Pa sem 25+. Se mi zdi celo zdaj lažje, kot je blo včasih, samo zdaj sem 3x bolj zbirčna. :)

Počakaj, da prideš v 30+.
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 16. Jun. 2012 10:02

@*Abby**
Nisem več najstnica čist mimo btw :D

In sama sem postavila to vprašanje, o katerem se razglablja če se nisi opazla :) Hvala za "prijaznost".
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 16. Jun. 2012 10:37

carrie_ napisal/-a:A je to res, da so manjše šanse? Jaz nimam takega občutka. Pa sem 25+. Se mi zdi celo zdaj lažje, kot je blo včasih, samo zdaj sem 3x bolj zbirčna. :)

Podpis pod tole. In Džeki nisem govorila samo o seksu. Za seks mi tudi ko sem bila 20 ni bil problem dobiti tipa, ki bi mi bil všeč, sem vedno imela po več let iste FF...
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 16. Jun. 2012 10:57

Če nisi več najstnica, ampak še delaš maturo ... potem se, oprosti, po mojem mnenju giblješ v družbenih krogih, kjer je to, da moški želijo samo seks, ženske pa resno zvezo, pač nekaj normalnega. Jaz tega ne opažam in mislim, da to, kaj pričakuješ in želiš od nasprotnega spola, ni pogojeno s spolom.

Še vedno priporočam branje resnih študij pred prebiranjem kvazipsiholoških priročnikov in s tem ne mislim nič slabega. :roll:
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Heruur » 16. Jun. 2012 12:03

Džeki napisal/-a:Umetnost je žensko za-pecat na način, da je ona ziher, da hočeš nekaj več, hočeš pa samo seks.

Seveda :P In večja umetnost je banko oropati s 50 ex-specialci s težko avtomatsko oborožitvijo, kot če si sam in z vodno pištolo.

Z lažmi pa res ni težko priti do seksa. Ampak laži in sofisticirani šarm, ali kakorkoli si to že imenoval, ne grejo skupaj :P (Pod laži štejem tudi implicitne laži).
Zadnjič spremenil Heruur, dne 16. Jun. 2012 14:12, skupaj popravljeno 1 krat.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 16. Jun. 2012 14:04

Totalen podpis pod Heruurov post.

Samo nesamozavestni moški si morajo potrjevat svoj ego s tem, da so nekaj dosegli, če so "prefinjeno lagali" ženski.
LostBoy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a LostBoy » 16. Jun. 2012 14:17

Verjetno obstajajo ampak zaenkrat še nisem slišal, da bi kakšna punca tipa 'nategovala', da želi kaj več kot samo seks od njega.
Zakaj? Zato, ker veliko tipov tako ali tako želi samo seks od ženske in, če punca izgleda dovolj dobro verjetno ne bo naletela na 'ne'. No...če tip ni v zvezi ali kaj podobnega.
Čisto nekaj drugega je pa ko fant želi od ženske samo seks. Verjetno bi pri marsikateri naletel na zavrnitev, če bi ji direkt povedal kaj želi. Potem se pa pričnejo laži...

Ne rečem, da je prav. Naj se razjasne že v začetku kaj pomeni vse skupaj, da ni potem zamer in ostalega BS-ja.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 16. Jun. 2012 21:50

Heruur napisal/-a:Z lažmi pa res ni težko priti do seksa.

Kaj da ne. Poglej kolk tipov, ki jim nikakor ne rata, ne z lažjo, še manj z iskrenostjo, hodi po svetu.

Me prav zanima, kako boš ti z iskrenostjo podrl 50 ali več žensk, kaj šele dobrih žensk. O tem je namreč govora. zdaj boš napisal, da to tebi v bistvu ni v interesu, ampak o tem je govora.

Tip, ki veliko polaga, različne ženske, je po defoltu nakladač in lažnjivec. Drugače ne gre. kako boš ti kazal ISKRENO ZANIMANJE skoraj vsak dan za drugo žensko? Ne gre.

Če hočeš bit nekdo, ki zbira črtice, morš nakladat in glumit, da imata z žensko skupne točke, čeprav jih sploh nimata. Noben tip nima skupnih točk s 100 ženskami, lol.

Nesanica napisal/-a:Podpis pod tole. In Džeki nisem govorila samo o seksu. Za seks mi tudi ko sem bila 20 ni bil problem dobiti tipa, ki bi mi bil všeč, sem vedno imela po več let iste FF...

Doh.

Again: NISI ŠE v starostni skupini, o kateri pišem. Zato ti je vse to čudno.

Vprašaj kakšno samsko 30-35 letnico, naj ti iskreno pove, kolk tipov se zanjo grebe.
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Heruur » 16. Jun. 2012 23:12

Džeki, ja, v 5-10 letih bi komot prišel do 50, z iskrenostjo in popolnoma brez zavajanja, če dosedanje izkušnje kaj pomenijo :P In to takih, ki bi mi bile všeč xD

In to pišem z vidika 25-letnika, ki ima 12 let star avto, živi kot podnajemnik s sostanovalci in ima razmeroma omejena finančna sredstva. Da še denarno zalaufa zadeva, pa bi najbrž šlo tudi hitreje.

Ampak ne, dejansko mi ni v interesu.

In jaz šimfam zavajanje ženske, ne nakladanje inconsequential bullshita. Moj foter je najboljši primer. Ne samo, da je bilo vsem ženskam jasno, da z njim ne bo zveze, še poznale so se med sabo, vedele za njegove otroke z drugimi in se srečevale pri njem, pa mu je vseeno uspevalo. Ja, naložil jim je ogromno pravljic o tem, kako je v Afriki, ampak po tem, kar sem slišal iz vseh mogočih virov (od njegovih "punc", od strica, od njegovih kolegov, ki ga večinoma niti marali niso), je počel marsikaj, nikoli pa ni nobene zavajal. Pa je najbrž krepko presegel 100 v svojem življenju :P

Se pa vsi, od njegovih največjih oboževalk do največjih sovražnikov strinjajo, da je bil one charismatic motherfucker :P

In o tem govorim.

Ahja, najbrž bi brez večjih težav našel skupne točke s 100 ženskami. Že samo raznorazne new age fore, kuhanje in ples bi pokrile polovico, z ostalimi 50 pa bi tudi nedvomno kaj našel :P Če ne drugega, ultimativno skupno točko - obema bi bila všeč ona ;)
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 17. Jun. 2012 1:23

Teorije :D

Kaj pa praksa?
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Heruur » 17. Jun. 2012 3:10

Teorije kaj? Moje projekcije na podlagi dosedanjih izkušenj ali zgodovinska dejstva mojega fotra? :P
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 17. Jun. 2012 11:12

Džeki napisal/-a:
Nesanica napisal/-a:Podpis pod tole. In Džeki nisem govorila samo o seksu. Za seks mi tudi ko sem bila 20 ni bil problem dobiti tipa, ki bi mi bil všeč, sem vedno imela po več let iste FF...

Doh.

Again: NISI ŠE v starostni skupini, o kateri pišem. Zato ti je vse to čudno.

Vprašaj kakšno samsko 30-35 letnico, naj ti iskreno pove, kolk tipov se zanjo grebe.

Ampak večina mojih kolegic, znank in sorodnic v tej starostni skupini so našle svojega idealnega moškega v teh letih.

Tudi tiste ki so bile v večletnem razmerju so potem lko so to končale, ostale same, ampak so potem našle idealne partnerje.

In ko pomislim na te tipe so d'best. Kolegica ki je žurala in živela precej 'polno' življenje je pri 32 spoznala direktorja neke firme, ki je še simpatičen in zabaven in se je zaljubila do konca. Pri 34 se je poročila z njim.
Sestrična je po dolgoletnem razmerju našla pri 30tih tipa ki je ful cukr, še jz bi ga imela.
Moja kolegica je pri 32 po dveh propadlih razmerjih končala s čudovitim tipom.
Pa še več je takih primerov ampak ne bom naštevala, ker nima smisla. Hočem reči da noben od teh tipov ni slabša izbira, ampak daleč najboljša.

Kar se tiče pa zanimanja moških, je pa spet odvisno od tega kako ženska skrbi zase. Če ženska skrbi za svoje telo in zase bo tudi pri 40 lepša kot neka zanemarjena 25letnica. Časi se spreminjajo in tridesetletnice niso več to kar so bile dvajset let nazaj.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov