Kje najti fuck frende?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a tomažinka » 12. Mar. 2009 22:04

Dadyka15 napisal/-a:^^ja najbolje d ga pokličeš pa uprašaš zakaj se ne dobita bolj pogosto :D

sem mu danes pisala za foro, da kdaj pride? je napisal "kam že?" in da nima časa.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 12. Mar. 2009 22:47

Aloha:
Zase ti lahk recem,da nism nikol iskala in nikol mela FFja..S tem tipom mi je pac blo lusno,vse je blo spontano, nism mela nobenih nacrtov z njim, k sva se spoznala.. Ma pol sm si rekla zakaj pa ne..Tkrat sm bla (po skor 3 letih) frisno samska in takoj se enkrat z nekom na "resno" mi ni blo..Mi je pa manjkau sex.. :oops: Po 3letih k se navadis redne doze... :?
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 12. Mar. 2009 22:54

Sej nism misnla nč slabga :) ,
jst sm se tut u preteklosti rada "pocrkljala", seksat pa nism hotla, kr sm vedla, da bo pol en od naju ustau, se obleku in šou domou. Za seks mi mora bit dečko privlačen ne samo na videz in če je temu tko, se pr men slej ko prej čustva (in pričakovanja) začnejo poglabljat ... In to zame ni več ff.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 12. Mar. 2009 23:39

Sej vem, Aloha ;) Nc skrbet, sm sam zgodbo napisala,ker se (naceloma) strinjam s tabo- jst sm tud "all or nothing" oseba.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 12. Mar. 2009 23:50

Mah js tud ne bi ravno mogla met ff-ja - ker vem da tud če mi na začetku ne bi blo neki ful do tiste osebe, bi mi slej ko prej ratal. Vem, ker se poznam. Sicer bi mi blo pa težko seksat z nekom če bi vedla, da ta človek nč ne čuti do mene. To mi je brezveze.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 13. Mar. 2009 9:26

Ženske tukaj travmirajo kje najti f** frenda ve pa moralizirate, da kako je to brez veze in da ste za vse kaj drugega kakor to.
Drugače pa da ne bo pomote se strinjam z vami...sicer ne v tem, da ne bi mogel zdržati v takem razmerju. Zadeva je taka, da se mi zdi z nekom seksati zgolj zaradi spolne potešitve ne glede na to kako ta ženska razmišlja in deluje v življenju se mi zdi pač, da toliko pa že zmorem kontrolirati spolno slo, da se ne spečam z osebo zgolj zaradi spolne potešitve.

Drugače pa tu pisati o tem kako je pa to brez veze in nesmiselno imeti takega prijatelja je tako kakor da grem jaz v temo what not to wear in nabijam, da se mi zdi totalno mimo razmišljati o tem kaj je in in kaj je out in razlagati, da se mi zdi pa to totalno adijo in nesmiselno. Pač se zavedam tega, da v tej temi nimam kaj iskati in pustim ljudem, da se pač ukvarjajo s tem, če jim tako paše. Pač sem outsider v takih temah in ne bi rad pilota oponašal, ki slučajno uleti na neko polje amišev in mu ni jasno kaj tam dela.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 13. Mar. 2009 9:59

Men se pa to zdi ena super rešitev... Ker nisem tip človeka, ki bi vsakič hotla seksat z drugim, na silo iskat partnerja mi pa tut ne sede...

Enkrat je bil to moj sošolc. Vmes sva imela oba neka čudna obdobja- oba sva zganjala obšasne ljubosumne izpade, na faksu sva tko in tko skos visela skup ter postala tut zelo dobra prjatla, si veliko zaupala... Na koncu je pa pač reku da se naj odločim; al bova zares skup al se pa on ne gre tega več; in ker so mi šle nekatere njegove lastnosti na živce, nisem bla pripravljena na zvezo; poleg tega pa sem mela že mal ogledanega nekoga drugega; sva prekinla... :oops:

Naslednji pa je bil od enga mojga frenda kolega s katerim sva se nekajkrat vidla na kakih feštah (in se mi je vedno zdelo da sem mu pač všeč :P , in tut on je bil men na videz zelo simpatičen), potem sva si začela pisat sms-e, se enkrat skup napila in tako se je začelo. :P Sčasoma sva počela čim več stvari skupaj, in sva ugotovila da cele dneve visiva skupaj. Mal sem se navezala nanj, in tut on je postajal ljubosumen na moje kolege itd. Ko sem mu pač povedala vse to, je najprej reku da bi blo bolje da končava, ampak je že naslednji dan poklical; in postala sva par... uradno :D In zdej sva že kar dolgo skup; mava tut slabe trenutke, ampak dobri pretehtajo... :love:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 13. Mar. 2009 12:48

tomažinka napisal/-a:kaj pomeni to... če gre tip seksat s tabo samo na vsakih par mesecev, ko se srečata na kakem žuru oz. v kakem lokalu??
zakaj nima interesa večkrat seksat? se dobit?
enkrat mi je moral prinesti neko stvar - glede na to da je hotel to osebno in zvečer, sem sklepala da bo sledil tudi seks... pa ni hotel.
najbrž bo hotel spet čez par mesecev....
ženske vem da nima.

eh dej... kero poniževanje :roll: :roll: Kakor berem, sorry si ti njemu tretji hotel,a ste ene tako obupane, da čakate nekoga 5 mesecev. Če že ne gre drugače, si kupiš kako igračko...

Reci mu: če ne bova začela pogosteje sexat, ne bova nikoli več... sm jst že slutim odgovor :D pozabi nanj, ko ga vidiš ignoriraj...jao

Js isto ne morem... ne morem z nekom večkrat samo sexat.. potem njemu delam uslugo, če mene kdo vpraša.. in sm js tista, ki je potem brezveze prizadeta..

Nekateri so za neko smotano prijateljevanje, sex.. Mene če on spozna in po tem ko me je še vedno npr. samo za sex... on bi mene zavrnil kot osebo in to bi mene zelo prizadelo.. tako da se raje sploh ne spuščam v to.. če pa katera to zmore, je nič ne obsojam al karkoli.. :wink:

Drugače bluzenje pa to, celo one night stand, nič takega, ampak fuck frenda bi težko mela..
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 13. Mar. 2009 13:17

Aloha napisal/-a:Sej nism misnla nč slabga :) ,
jst sm se tut u preteklosti rada "pocrkljala", seksat pa nism hotla, kr sm vedla, da bo pol en od naju ustau, se obleku in šou domou. Za seks mi mora bit dečko privlačen ne samo na videz in če je temu tko, se pr men slej ko prej čustva (in pričakovanja) začnejo poglabljat ... In to zame ni več ff.

js sm ista :?
Če mi en po karakterju ne ustreza zgubi na privlačnosti, če mi pa tut karakter ustreza, bi pa rada od njega več kot goli seks...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 13. Mar. 2009 14:12

marypa napisal/-a:eh dej... kero poniževanje :roll: :roll: Kakor berem, sorry si ti njemu tretji hotel,a ste ene tako obupane, da čakate nekoga 5 mesecev. Če že ne gre drugače, si kupiš kako igračko...

Reci mu: če ne bova začela pogosteje sexat, ne bova nikoli več... sm jst že slutim odgovor :D pozabi nanj, ko ga vidiš ignoriraj...jao

Js isto ne morem... ne morem z nekom večkrat samo sexat.. potem njemu delam uslugo, če mene kdo vpraša.. in sm js tista, ki je potem brezveze prizadeta..

Nekateri so za neko smotano prijateljevanje, sex.. Mene če on spozna in po tem ko me je še vedno npr. samo za sex... on bi mene zavrnil kot osebo in to bi mene zelo prizadelo.. tako da se raje sploh ne spuščam v to.. če pa katera to zmore, je nič ne obsojam al karkoli.. :wink:

Drugače bluzenje pa to, celo one night stand, nič takega, ampak fuck frenda bi težko mela..

Saj pogosto se zgodi, če ni nekega energijskega flawa, da se zadeva konča kaj kmalu.
Seks je zanimiv tam ene parkrat...morda enkrat dvakrat največ trikrat...potem pa ni več interesa in se zadeva kaj kmalu zaključi.
Takrat je potem ali pot iti naprej in nekaj več ustvariti ali pa da se preprosto zaključi zadeva. In pr modelu je verjetno prišlo do tega, da se ji izmika ravno zaradi tega, ker mu ni več to to in je jasno, da je zadeva zaključena.
Ponavadi gre zadeva po takem postopku kakor sem ga napisal. Razen pri osebah, ki se dejansko energijsko ujameta in jima je všeč tako...samo se kaj kmalu zlahka zgodi, da ženska začuti več ali pa moški in smo spet pri neprijetni situaciji potem...
Življenje je zakomplicirano bolj kakor si nekateri želijo, da bi bilo. :)
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a tomažinka » 13. Mar. 2009 16:24

ryu10kyu napisal/-a:
In pr modelu je verjetno prišlo do tega, da se ji izmika ravno zaradi tega, ker mu ni več to to in je jasno, da je zadeva zaključena.

ne, zdaj se izmika, po 2,3 mesecih ko se bova pa spet srečala, pa bo spet prišel do mene, da če gremo. očitno se nekaterim ne gre samo za seks, ampak da nekoga še ponižujejo zraven.
ja, preostane mi edino da ga ignoriram, in me po pustil na miru. igrice ne bom nikoli obrnila.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 13. Mar. 2009 16:27

Mislim, da ni nobena jaka umetnost najti (in obdržati f*** frenda). Greš enkrat ven in zahaklaš prvega, ki kaže znake zanimanja. :D
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje
Na forumu od: 18. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a NoSex » 13. Mar. 2009 16:52

Ta tema je samo še en dokaz, da ljubezen s seksom nima veze.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 13. Mar. 2009 16:57

To pri nekaterih že dolgo nima. :D
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje
Na forumu od: 18. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a NoSex » 13. Mar. 2009 17:03

Seveda, da ne, ravni un dan sem slišal misel "ljudje zamenjujejo ljubezen za spolno privlačnost".

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]