Kje najti fuck frende?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 22. Mar. 2011 15:59

nixie napisal/-a: :rofl: To že, vprašanje je samo kakšen? Po mojem tudi ta ženska ima neke kriterije :)

^^ima pač kriterije za ženske brez pol riti. Vsak ima neke kriterije, ne more vsaka ženska pričakovat da bo sexala samo z Brad Pitt look-aliki, če pa že -se ji pa najbrž že pajčevina nabira. In obratno seveda tudi za nas. :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
firex
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2009
Kraj: Promorska

Neprebrana objavaNapisal/-a firex » 22. Mar. 2011 18:25

mene pa prav mika da bi se kaj zmenil z njo ker je neko uzburjenje ker ne ves kaksen "profil" zenske te caka
Nikyta28
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Nikyta28 » 28. Mar. 2011 22:40

Extra27
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Extra27 » 31. Mar. 2011 15:14

Mene lahko tukaj najdeš, jst tud iščem tako punco, ki to išče, pa se sprašujem kje jo lahko najdem in kako naj ji to povem? :)
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lemurka » 06. Apr. 2011 11:21

Mene sam zanima, kako imenujete svoje fakfrende, če beseda nanje nanese še kje drugje kot pred najprjatlcami oz. neznanci na forumu :)
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 06. Apr. 2011 11:28

največkrat po imenu, definicije niti niso tko pomembne. če pa kdo rabi nazornejšo razlago, pa pač povem, da je ta in ta FB/FWB/younameit.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a lemurka » 10. Apr. 2011 10:14

Aha. Ker sem razmišlala, kaj bi js rekla... Najbrž kar 'moj fant/tip' in se ob tem počutla hinavsko. Samo če bi rekla karkoli drugega bi se pa nehote izdala (vsaj tko bi se mi zdel). No ja, itak to zame še ni aktualno, bom počakala, da bom čez trideset in do konca obupana in razočarana nad ljubeznijo. Takrat pa tud poimenovanje ne bo več problem.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 10. Apr. 2011 12:01

V krogih nad 25 nisem zasledil, da bi se kdo natančno vpikoval v definicije. Ponavadi ženska reče: to je moj tip, ali pa, to je moj Igor, Mitja, Aleš..

In nihče normalen ne gre potem zasliševat "a vidva sta prav fant pa punca, ali sta mogoče samo f-frenda". Lol, koga sploh to briga.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 10. Apr. 2011 12:24

meni je že oznaka 'moj' pred imenom debilna.
in, ja, čez 30 smo totalno obupane in razočarane nad ljubeznijo, veš, kok je fajn! :lol: :D :D pol mu boš lahko rekla, da je tvoj odrešenik, LOL.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 10. Apr. 2011 12:30

Reče se mu/ji pač po imenu. Če te kdo vpraša rečeš pač "to je ____ (ime)" ali pa "to je moj prijatelj". :) Vsaj zame je rekel tip, s katerim sva bila na tak način skupaj, ne pa tudi kot par, da sem njegova prijateljica, če me je komu predstavil. Je pa res, da sva pred tem eno leto bila par, tako da naju kasneje ni več nihče natančno izspraševal, če sva spet par, in si je čisto mogoče kdo še vedno interpretiral, da sva par, ko sva se na kakšnem žuru ali kje v lokalu pojavila skupaj. Even better ko ti ni treba pojasnjevat kot otroku. :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 10. Apr. 2011 12:38

lemurka napisal/-a: No ja, itak to zame še ni aktualno, bom počakala, da bom čez trideset in do konca obupana in razočarana nad ljubeznijo.

In če se ti bo zgodilo, da ti bo pri 29 šla veza v franže in boš pri 30 samska, boš čist obupana?

Svetujem ti, da ne razmišljaš na ta način. Ker taki, ki so prepričani, da je folk, ki je po 30 samski, obupan in čuden, zapadejo v največjo depresijo, če se jim slučajno zgodi, da so po 30 samski.
Uporabniški avatar
Aelna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Aelna » 10. Apr. 2011 13:25

Jaz mam f**frenda zdj približno 7 mescev. Je pa za tem, kako sva prišla skup zapletena zgodba.:twisted: Ko sva prvič se je pol zbal, da hočem zvezo. Pa sm ga zvlekla na samo pa mu pojasnila, da zveza med nama tak al tak nebi šla in da iščem izključno f**. Mu je blo takoj vse supr. :o
Uporabniški avatar
beri1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a beri1 » 10. Apr. 2011 14:57

Aelna napisal/-a:Jaz mam f**frenda zdj približno 7 mescev. Je pa za tem, kako sva prišla skup zapletena zgodba.:twisted: Ko sva prvič se je pol zbal, da hočem zvezo. Pa sm ga zvlekla na samo pa mu pojasnila, da zveza med nama tak al tak nebi šla in da iščem izključno f**. Mu je blo takoj vse supr. :o
Iskrenost je tvoja vrlina , tudi sam pravim ; čez f*k ga ni :lol:
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a lemurka » 10. Apr. 2011 19:11

Hvala, Džeki, za nasvet, ne bom in tudi zdaj ne razmišljam tako, kot se me razume zgleda :oops: .
A se morm razložit? No, recimo:
Pač, trenutno bi jaz nekaj več kot ff. Hočem bit zaljubljena/bit z nekom s katerim bom na vse ostalo pozabila/met metulje v trebuhu ipd… Ne pričakujem, da bo nekaj takega kar trajalo, bolj se mi zdi možno, da bom nekajkrat razočarana. Joj, močna beseda, mogoče boljš rečt, da ne bom več očarana.
Če se ne zaljubim, pa tudi nekoč ne bom več preveč upala na to. Da tako rečem, namesto 'bom obupana', kar je tud mal močn izraz, ja. Mogoče to ne bo ravno pri tridesetih, lahko da že naslednje leto, samo si dam rajš več časa, pa trideset je še taka lepa okrogla številka. Na noben način nisem hotla označit samskih 30letnikov, sploh pa ne s tem, da bi bili čudni. Če kdo misli da so, kar nej, jaz mu ne bom branla. Čeprav največkrat to kar oni sami mislijo o sebi (to ne označujem, to je res :P ).
Aja, še to, če se zgodi, da kdaj (jutri al pa pri 50ih) naletim na sorodno dušo for life, se seveda ne bom pritoževala.
Veerle, tud jaz nisem pristaš svojilnika, sam kaj pa nej rečem, 'to je en tip' al kaj?
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 10. Apr. 2011 19:19

moj komentar je bil namenjen temu:
to je moj Igor, Mitja, Aleš..

mal manj razmišljat pa več v tej smeri delat, ja? :cool:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov