Kje najti fuck frende?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 25. Feb. 2011 5:39

zato ker jih karakterno odbija... kvalitetetn FF odnos je skoraj enak zvezi, samo da ne načrtuješ prihodnosti in imata več svobode. Dobita se pač ko imata oba čas. Ne gre se samo za f**, gre se za cartanje po seksu, dolge pogovore - ja tud moši to rabijo :D Dejansko jz to bl imenujem friends with benefits.
Seks za eno noč pa je z osebo ki ti je hudo privlačna vizualno, ampak kasneje ugotoviš da res ni to kar si mislil/a da je. Mene je enkrat čist zavrtel en tip k je bil reeeeees lep -popoln. In se je neki začel vrtet okrog mene, sva se poseksala in na koncu mislim da oba ugotovila da to pa ne bo šlo. On je dejansko še tak otrok (pa starejši od mene) da če bi še enkrat seksala z njim bi se počutila kot pedofilka.. :) :) Drgač se še vedno normalno pogovarjava kot dva znanca, tako da ni zamere ali karkoli.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 25. Feb. 2011 8:56

Nesanica napisal/-a:zato ker jih karakterno odbija... kvalitetetn FF odnos je skoraj enak zvezi, samo da ne načrtuješ prihodnosti in imata več svobode. Dobita se pač ko imata oba čas. Ne gre se samo za f**, gre se za cartanje po seksu, dolge pogovore - ja tud moši to rabijo :D Dejansko jz to bl imenujem friends with benefits

se ne strinjam z zgoraj napisanim. kvaliteten ff odnos se zdalec ni podoben zvezi. predstavelj si, da se pokliceta samo za seks, pol pa se tri ure lezita v postli pa se bozata, pogovarjata .. za bruhat. to delas s fantom, z nekom, ki ga imas rad ali pac s prijateljem, kot ga ti imenujes friend with benefits. moj najbolj kvaliteten ff ni bil nikoli moj prijatelj, torej tak, da bi se ure in ure pogovarjala, da bi se stiskala, skupej gledala tv in take fore. imela sva kar kot nek ritual. ko sva se slisala, sva se vsakic dobila na vecerji, govorila o random stvareh, saj sva se obnasala, kot da se prvic vidiva, sva se sla poseksat in nato vsak po svoje ....

friend with benefits pa je bil najprej moj prijatelj, sva vedela veliko en o drugem, povrh vsega sva bila se soseda in ker nama je bilo 'dolgcas' in sva kar nekjakrat skupaj kje prespala (sva hodila na izlete), sva pac zacela prakticirat se s seksom.

torej, kaj je razlika med ff in fwb --- prvi je samo to in ko te mine, se nikoli vec ne vidis, si pac zapomnis, kako super (ali manj super) si se imel in to je to. drugi pa je prijatelj, in ce se eden od obeh med tem casom zaljubi v drugega, nehata seksat, prijatelja pa sta se vedno

no ne trdim, da je povsod tako, ampak pri meni je bilo in zato to interpretiram kot edino mozno :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 25. Feb. 2011 9:45

Nesanica napisal/-a:zato ker jih karakterno odbija... kvalitetetn FF odnos je skoraj enak zvezi, samo da ne načrtuješ prihodnosti in imata več svobode.
Tako jst funkcioniram. Na custvenem nivoju mi je dost podobno kot zveza. Taksen odnos pa sicer mocno zmede zenske hehehe.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 25. Feb. 2011 10:36

Mahagonij napisal/-a:Na custvenem nivoju mi je dost podobno kot zveza. Taksen odnos pa sicer mocno zmede zenske hehehe.

zakaj potem ne zveza?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 25. Feb. 2011 10:46

Mahagonij napisal/-a:Taksen odnos pa sicer mocno zmede zenske hehehe.

ženske nič ne zmede, če ji tip pove, da ni njen fant. ker če se obnaša kot fant in pri sebi dojema reč kot FF, potem je ženska z vso pravico jezna in zmedena.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 25. Feb. 2011 10:53

*frisko* napisal/-a:in ce se eden od obeh med tem casom zaljubi v drugega, nehata seksat, prijatelja pa sta se vedno
Em, a ni lih to izvor mnogih problemov, ko se eden od FF/FWB (tle je zdej to skor isto) zaljubi?

Skratka, jz sem se pa FF šla en cajt z bivšim, hehe.
Ampak sva potem spet vedno več časa začela skupi preživljat in tko sem spet začela ugotavljat kaj vse me moti na njem, pa sva se spičila in čist prekinla stike (najbolj "zdravo" za oba :lach:).
Nikyta28
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Nikyta28 » 25. Feb. 2011 17:33

KiLLyKa napisal/-a:Ja to je najboljš. Prek neta na chatu kazga neznanca pobrat...sigurn veš koga vse je dal čez, kako jih je dal čez...po možnosti še fašeš kej. Go STD! :D Halo no :D

KiLLyKa napisal/-a:Ja to je najboljš. Prek neta na chatu kazga neznanca pobrat...sigurn veš koga vse je dal čez, kako jih je dal čez...po možnosti še fašeš kej. Go STD! :D Halo no :D

Draga moja, a če pa koga v diskoteki, baru ali na kakem žuru pobereš pa ne moreš nič "fasat". Daj no pomisli malce kaj pišeš. Me res zanima kolk si stara oziroma če si že slišala za kondome!?

Prek spleta imaš vsaj možnost malo več o nekom zvedet preden se dasta dol. Ali tudi on išče zgolj trenutno potešitev, občasen seks, zvezo itd. Pa v treznem stanju, kar je bolj poredko na zabavah.

Jaz sem si pač že parkrat pomagala preko spleta skoraj vedno je bilo fajn. Še več, na ta način sem našla tudi "rednega" FF, s katerim si občasno popestriva kakšen večer :)

Lažje kot s kolegi!
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 25. Feb. 2011 19:17

Kika napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:Na custvenem nivoju mi je dost podobno kot zveza. Taksen odnos pa sicer mocno zmede zenske hehehe.

zakaj potem ne zveza?
Zato ker na dolgi rok ne nacrtujem bit z njo.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 25. Feb. 2011 19:19

*frisko* napisal/-a:
Nesanica napisal/-a:zato ker jih karakterno odbija... kvalitetetn FF odnos je skoraj enak zvezi, samo da ne načrtuješ prihodnosti in imata več svobode. Dobita se pač ko imata oba čas. Ne gre se samo za f**, gre se za cartanje po seksu, dolge pogovore - ja tud moši to rabijo :D Dejansko jz to bl imenujem friends with benefits

se ne strinjam z zgoraj napisanim. kvaliteten ff odnos se zdalec ni podoben zvezi. predstavelj si, da se pokliceta samo za seks, pol pa se tri ure lezita v postli pa se bozata, pogovarjata .. za bruhat. to delas s fantom, z nekom, ki ga imas rad ali pac s prijateljem, kot ga ti imenujes friend with benefits. moj najbolj kvaliteten ff ni bil nikoli moj prijatelj, torej tak, da bi se ure in ure pogovarjala, da bi se stiskala, skupej gledala tv in take fore. imela sva kar kot nek ritual. ko sva se slisala, sva se vsakic dobila na vecerji, govorila o random stvareh, saj sva se obnasala, kot da se prvic vidiva, sva se sla poseksat in nato vsak po svoje ....
ewww jz si ne morem zamislat da bi s FF šla na večerjo in se delala kot da ga n poznam. P***a če me že poseksa pol se verjetn tud lahko pogovarjava še o čem drugem kot o vremenu. To je zame neko neumno sprenevedanje, vesta da sta se dobila za seks ampak gresta prej na večerjo da ne bi izpadlo tako... :D

Mogoče pa jz nikol nisem imela FF in imam že od nekdaj friends with benefits. Če je tako pa ne bom več pametovala.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 25. Feb. 2011 19:30

Sam men je mal mim hodit s ff na večerje pa met neke globoke debate.

To je tko, da se pokliče takrat ko bi se rad pofukal, se pofuka in gre.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 25. Feb. 2011 21:59

claire napisal/-a:

ženske nič ne zmede, če ji tip pove, da ni njen fant. ker če se obnaša kot fant in pri sebi dojema reč kot FF, potem je ženska z vso pravico jezna in zmedena.

:top:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 26. Feb. 2011 22:47

claire napisal/-a:

Saj ji poves da nisi njen tip, ampak ji to nic ne pomaga, ker nima kontrole nad stvarmi, ki se dogajajo na custvenem nivoju.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 26. Feb. 2011 23:19

o bog Mahagonij, ti si en zafrustriran grd piflar (ja, sem videla, da si se neka preobrazil), ki je kao pogruntal, da pri ženskah pali samozavest. in zdej furaš imidž nekega samozavestnega jebača, ampak v resnici nimaš pojma. in še vedno fukaš z grdimi ženskami.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 26. Feb. 2011 23:27

če bi on fukal z grdimi ženskami, ti zdajle ne bi bila na cosmoforumu ampak z njim! :D :D :D
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a shinee » 27. Feb. 2011 0:32

well, moja zadna izkušnja s tipi je (bla) ravno na to sceno [FF].
kdo: je iz naše družbe, z njim sva sicer
odnos pred tem:najmanj govorila(= nič, do tistega "the" večera) izmed vseh, ampak sva se na eni žurki nekak "najdla" (ne vem zakaj lih tist večer, ker pred tem nisem nikoli nanj pomislila kot na tipa, ki bi me spolno privlaču, ampak tist večer me je totalno obrnu. :D).
kaj: ni sicer prišlo do seksa, je bilo pa vključeno vse ostalo.
kdaj: in to se je ponovilo še parkrat, vedno po žurkah.
torej ja, friends with benefits but not all inclusive. :D
odnos po tem:nekateri pravjo, da to ponavadi folk oddalji, ampak v najinem primeru je bilo nasprotno; kadar smo skupaj ogromno govoriva [prej nisva sploh :D], kadar sva sama (kar ni velikokrat) imava tudi globlje/čustvene debate brez kakršnih koli "čudnih" občutkov, ker na srečo obadva veva, da nihče od naju ne misli resno in da kar je bilo, je bilo zaradi potreb. :D sva se pogovorila. :wink:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov