Kdaj vam najbolj paše seksati?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 129 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Najbolj paše takrat, ko ga nekaj časa ne vidim, in takrat mi je čisto vseeno, kateri del dneva je.
Drugače sm bla pa včasih ful bolj za zvečer in sploh ne zjutraj, trenutno pa kaže ravno obratno, ker sem zvečer preveč utrujena, zjutraj pa itak nimam moči, da bi se upirala. Najbolš je pa popoldne, I guess.
Drugače sm bla pa včasih ful bolj za zvečer in sploh ne zjutraj, trenutno pa kaže ravno obratno, ker sem zvečer preveč utrujena, zjutraj pa itak nimam moči, da bi se upirala. Najbolš je pa popoldne, I guess.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Velouria napisal/-a:Najbolj paše takrat, ko ga nekaj časa ne vidim, in takrat mi je čisto vseeno, kateri del dneva je.
ja js sm opazla tud tko...učasih sva ful zvečer prakticirala, zdej pa vedno bol zgodi popoldne, če spiva skupi lahko tudi zjutro...
-
little bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
zjutraj oz. bolje rečeno dopoldne, ker takoj k se zbudim rabm mal časa da pač pridem k seb pol pa akcija!!!
ja pa tud zvečir pred spanjem se ne branim!!! pol se bolše, lepše spi
ja pa tud zvečir pred spanjem se ne branim!!! pol se bolše, lepše spi
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
zjutri je hudo sam če si ful zaspan se hitr zbudiš
popoldne je men kr naenkrat ratal fuul hudo..k je dan pa tista pristna svetloba kaj jz vem
zvečer- noč ma pa itaq svojo moč to je pa najbol
ampk na sploh je najbol kr: ceu dan ker jz bi skoooooooosss
popoldne je men kr naenkrat ratal fuul hudo..k je dan pa tista pristna svetloba kaj jz vem
zvečer- noč ma pa itaq svojo moč to je pa najbol
ampk na sploh je najbol kr: ceu dan ker jz bi skoooooooosss
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Men definitiuno zjutri, pa še nism dognala zakaj Ponavad se zmer prej zbudim, pol se mi ne da več spat in se začnem "guzit" tko da zbudim fanta in njegouga ... pa gremo začet dan na najbolši možni način. Kdaj bo spet tko lepo?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Prvi neprebran prispevek • 129 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]