Kdaj vam najbolj paše seksati?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Ma čist odvisno..čeprov najrajši pa ponoči
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Foxy-lady napisal/-a:Zadnje case mi sploh ne pase
Pri meni pa, ne da mi ne paše, ampak sploh ne čutim kakšne posebne potrebe po seksu
Drugače pa mi je tudi všeč ponoči, kadar skupaj spiva, da se lahko dalj časa crklava in zaspiva pol skupej
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Huh, js tut če bi ujagala tacga, k bi skos, tut če bi mela prilko, da bi skos in tut če bi bla sprogramirana, da bi lahko skos, ne bi skos ...
Drgač pa sm še zmer za jutranji seks . U dopoudanskem času sm bl aktiuna, produktiuna in živahna kar se tiče rekreacije na splošno, tko da ... jutra med rjuhami so rajcig .
Drgač pa sm še zmer za jutranji seks . U dopoudanskem času sm bl aktiuna, produktiuna in živahna kar se tiče rekreacije na splošno, tko da ... jutra med rjuhami so rajcig .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
_~**SaaŠii**~_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
najraj zvečer..pred spanjem..mhhmhmhmh
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Zvečer, da potem zaspim v njegovem objemu.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
jaz bi te, jaz bi te...jaz bi te, jaz bi te...jaz bi te, jaz bi te...jaz bi te zdaj, jaz bi te prec...jaz bi te kr pojedu!!!!Laaalalalalalalaaalalalalalaalaaa
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
MA pride spontano,če pa že..rajši zvečer
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov