Kdaj vam najbolj paše seksati?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Ma paše kdajkoli a ne?
Ko sem mela tipa mi je najbol pasalo čist zjutraj,ker je bil prav poseben filing.Nevem zakaj ampak takrat sem se res prav fino počutla.
Ko sem mela tipa mi je najbol pasalo čist zjutraj,ker je bil prav poseben filing.Nevem zakaj ampak takrat sem se res prav fino počutla.
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
zjutraj najbol zapaše....:d
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
hm...
zjutraj oz. dopoldne, ko se prebudiva skupaj,
opoldne, če imava ustrezne pogoje,
popoldne tudi,
zvečer po dobrem filmu,
ponoči, če greva šele takrat spat ali pa če že prej nisva pa se nama šele takrat "odpre"
torej ni važno kateri čas je, ampak res najbolj všeč mi je pa pred spanjem... zvečer
zjutraj oz. dopoldne, ko se prebudiva skupaj,
opoldne, če imava ustrezne pogoje,
popoldne tudi,
zvečer po dobrem filmu,
ponoči, če greva šele takrat spat ali pa če že prej nisva pa se nama šele takrat "odpre"
torej ni važno kateri čas je, ampak res najbolj všeč mi je pa pred spanjem... zvečer
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Jaz sem pa ful zaspanka: zjutraj rabim čas, da "pridem k sebi" - tako tudi moje telo. Zato rabim zjutraj daljšo in nežnejšom predigro, da "padem notri".
Je zanimivo: moj je izrazito jutranji tip, jaz pa izrazito večerni.
Kako sfolgava? Tako, da sexava vedno.
Zakaj je sex po prepiru boljši? Ker si še vedno naspidiran z adrenalinom od prepira. In ker se počutiš še bolj povezan s partnerjem.
Je zanimivo: moj je izrazito jutranji tip, jaz pa izrazito večerni.
Kako sfolgava? Tako, da sexava vedno.
Zakaj je sex po prepiru boljši? Ker si še vedno naspidiran z adrenalinom od prepira. In ker se počutiš še bolj povezan s partnerjem.
Imaš, da me vikaš!
- sanjavi hudiček
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
čez cel dan. zjutraj za lepši začetek dneva, zvečer oz. ponoči pred spanjem pa za lepši spanec oz. lepše sanje
- fridriha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2007
zjutraj me najpogosteje zgrabi volja, ampak ne takoj ko se zbudim..ponavadi tam okoli 10 ..ali pa nekaj urc po kosilu ...skoraj nikoli pa zvečer ali ponoči. takrat se raje pogovarjam ali gledamo kak film...tak bolj zrelaksirano. mislm, da mam takšne preference, ker dnevna svetloba daje posebno energijo..svečke pa tako mam raje za kakšne intimne pogovore..
sex po prepiru je seveda najboljši, ker se preide iz enega extrema na drugi. in tako občutiš vse močneje....lajf ni zanimiv, če ni nasprotij...
au revoir...
sex po prepiru je seveda najboljši, ker se preide iz enega extrema na drugi. in tako občutiš vse močneje....lajf ni zanimiv, če ni nasprotij...
au revoir...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]