Kdaj seks postane užitek?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
Ašša napisal/-a:No tudi jaz imam podoben problem. S fantom seksava že eno leto in me vedno, ampak res vedno, ko začneva ( ko ga da noter) zaboli in mora mal počakat. Potem bolečina mine in je vse super, uživam, mi paše itd. Ampak na začetku vedno zaboli.
Mogoče še nisi dovolj odprta.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Ašša, na tvojem mestu se ne bi sekirala. Verjetno je res kriva premajhna odprtost. Če potem postane prijetno in uživaš v seksu, najbrž ne more bit nek prehud problem.
Vem pa, da je zoprno, mene tut čisto vsakič zaboli na začetku, če ni predhodnega "raztegovanja" s prsti. Ampak tisti sekundi pač ne daješ prevelikega pomena, ker veš, da bo takoj pol vse super.
Vem pa, da je zoprno, mene tut čisto vsakič zaboli na začetku, če ni predhodnega "raztegovanja" s prsti. Ampak tisti sekundi pač ne daješ prevelikega pomena, ker veš, da bo takoj pol vse super.
Because I can.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Pa saj ne rojeva.matjazd napisal/-a:Ašša napisal/-a:No tudi jaz imam podoben problem. S fantom seksava že eno leto in me vedno, ampak res vedno, ko začneva ( ko ga da noter) zaboli in mora mal počakat. Potem bolečina mine in je vse super, uživam, mi paše itd. Ampak na začetku vedno zaboli.
Pač naj naslednjič sama vzame stvari (dobesedno) v roke in narekuje tempo oz. sam začetek.
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
purple_rain napisal/-a:Pa saj ne rojeva.matjazd napisal/-a:Ašša napisal/-a:No tudi jaz imam podoben problem. S fantom seksava že eno leto in me vedno, ampak res vedno, ko začneva ( ko ga da noter) zaboli in mora mal počakat. Potem bolečina mine in je vse super, uživam, mi paše itd. Ampak na začetku vedno zaboli.
Pač naj naslednjič sama vzame stvari (dobesedno) v roke in narekuje tempo oz. sam začetek.
Ti si pa takšno izjavo podala kot, da jo sploh ne bi imela. A misliš, da je nožnica vedno enako odprta?
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
purple_rain napisal/-a:^^
sploh se mi ne da, ej
Smešno zelo. Očitno si ti unikat.
Pa ni mi treba ZSjev pošiljat, ker se ne bom strinjala s tabo, če nimaš prav.
- Ašša
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 2. 2010
Hvala za nasvete ni nek strašn problem ja, vseen pa ni prijetno. Saj fant vedno, ko ga da noter malo počaka, potem začneva počasi, potem bolečina hitro mine in lahko normalno seksava,(hitro, divje kakorkoli in v katerem koli položaju) Je pa res, da če seksava naprimer 3,4 dni zapored, je potem že vredu in ne boli več.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
1sneguljčica napisal/-a: Ti si pa takšno izjavo podala kot, da jo sploh ne bi imela. A misliš, da je nožnica vedno enako odprta?
pač je ja. razen ko ženska rodi. sicer se nožnica le razteza, ne odpira. madona pa take izjave no!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
verjetno smo vsi vedeli, kaj je mislila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov