Kdaj seks postane užitek?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

yordania
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a yordania » 23. Maj. 2010 17:16

no da obrazložim naslov.
pred kratkim sem postala spolno aktivna... s fantom s katerim sem, sem sporoščen, predigra in vse je okej, ampak me še vedno boli ko ga da/ima noter. saj mi do neke mere paše, ampak spet ne tak fejst.
ali pač še morma dost "vadit" ker je za oba to dokaj novo, al kaj?
nwm, no kake so vaše izkušnje, kdaj vam je postal sex v veliko zadovoljstvo...?
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 23. Maj. 2010 18:22

normalno je use to da te še boli :) pa čist odvisno je od ženske kdaj jo neha bolet.. mene je tk k sma četrtič tist da me ni sploh nič več..uživala sm lahko pa tut prej klub majhni bolečini :)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 23. Maj. 2010 19:44

yordania napisal/-a:ali pač še morma dost "vadit" ker je za oba to dokaj novo, al kaj?
:D
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 23. Maj. 2010 20:28

ko navada postane užitek :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 23. Maj. 2010 21:31

čudno, da ni še nobena vprašala, kakšno gorjačo ima med nogami...ker baje boli tudi zaradi velikosti... :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 23. Maj. 2010 21:41

^^nobena še ni vprašala tega, ker znamo brat in razumemo, da ni takoj od začetka superkuleksplozivnodbest. :P
krogla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a krogla » 23. Maj. 2010 21:52

Te boli ali peče?

Če te peče, je mogoče vzrok neudobja v premajhni vlažnosti (stranski učinek jemanja kontracepcijskih tabletk, posledica nesproščenosti, premalo predigre ...) ali pa si staknila kakšno vaginalno vnetje - takrat peče predvsem na začetku odnosa in po koncu, poleg tega na vnetje lahko opozarjata tudi spremenjena izcedek in vonj.

Če pa te boli, pa poskušajta odnos začeti čim bolj počasi in sproščeno, najdita nek položaj, ki vama najbolj ugaja, sicer pa je bolečina značilna za prvi odnos in še kakšnega kasneje, ampak po moje ne bi smela trajati predolgo, ker je nožnica vseeno vlažna in toliko prilagodljiva, da večjih težav ne bi smelo biti.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Maj. 2010 22:57

Hm, pri takšnih postih me nehote prešine, ali jim je seks sploh kdaj oh in sploh ali ga prakticirajo pač ker je novo ali pa kar tako.
Saj verjamem, da ni pač takoj the top, ampak če po kakšnem mesecu še vedno ni, bi se že vprašala kako in kaj :D
The world is as you are.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 24. Maj. 2010 7:02

Mene ni nikoli bolelo. Niti prvič. Tako, da jaz bi rekla, da je en razlog za tole. Kakšen ti pa žal ne vem povedati.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 24. Maj. 2010 7:33

Tudi mene ni nikoli bolelo, niti prvič.
Oziroma, takle bom rekla: če rine pregloboko, me še zdaj zna zabolet tam gor v jajčnikih nekje :D Ampak tega pač ne sme počet, to je prepovedano, pa naj ma še take fantazije.
Kaka bolečina pa je pri tebi? A te tudi gor pr jajčnikih boli, potem bi znal bit isti vzrok kot pr men. Pač ne pustit, da gre do konca not. Če pa je kaka drugačna bolečina, pa žal ne vem svetovat...

Če pa te peče, potem pa lubrikant, obvezno.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 24. Maj. 2010 7:58

Mene je bolelo samo v primeru, ko je nekdo imel res dolg ud in je hotel dati celega notri. V ostalih primeri me ni nikoli bolelo tudi če so dali celega notri.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 24. Maj. 2010 8:39

cvetkaaa napisal/-a:Mene ni nikoli bolelo. Niti prvič. Tako, da jaz bi rekla, da je en razlog za tole. Kakšen ti pa žal ne vem povedati.
Samo zato, ker tebe ni, ne posplošuj na ostale (in hkrati strašit mlado punco, ki je šele začela :)).
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 24. Maj. 2010 8:39

Mene je bolelo prvič, potem kasneje pa ne več. Je pa res da me kdaj pa kdaj na začetku zaboli, če ni dovolj vlažnosti (posledica kontracepcijskih). Ampak tudi za to potem poskrbiva.
Užitek mi je pa seks že vseskozi, oz. mi je s trenutnim partnerjem seks največji užitek, ker se preprosto ujameva in točno veva kaj drugemu paše. Tako da ne zdaj samo vaditi z mislijo da bo potem kar naenkrat pa pasalo, ampak dajta počasi, malo se pogovorita, eksperimentirajta, če bo bolelo prenehajta, pa poskusita drug položaj, naj bo čim bolj nežen, ipd....
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 24. Maj. 2010 8:52

hmm, predvidevam da nimaš zadosti sproščenih mišic tam spodaj. Tut možno je da jih podzavestno skrčiš ko se jih on dotakne, to se zgodi večkrat če je recimo prvi spolni odnos bil zelo boleč... Tak pravijo. Ko sem začela s spolnimi odnosi mi je ginekologinja svetovala naj jih imava čim več, že more bit kaj na tem, se pač raztegne vse skupi pol, se prilagodi.
Boli tut če imaš kako SPB, samo dvomim da je to vzrok, sej če prav razumem je to nekaj novega za vaju, torej sta si prva :) in ne more bit nič narobe!
Da bi velikost povzročala problem, tut dvomim, ker se vagina raztegne...
Tiste srečnice, ki jih prvič ni bolelo, superca za vas...Samo to ni ravno naši avtorici v pomoč, niti je kaj vzpodbudno :)
Poskusi met mišice res sproščene (tiste pri vstopu oz. vhodu nožnice), poskusita najprej samo s prstom, pred tem se posvetita predigri.Itak je na začetku čuden občutek, tut meni je bil. Predvsem pa ne imet v glavi da bo bolelo, ker si potem bolj napeta in ker si napeta potem boli, si v začaranem krogu... A prvič te je tut bolelo? Če prav sklepam ja. Vbistvu je odvisno pomoje tut od tega koliko te je bolelo, kolikokrat sta rabila poskusit da je uspelo... moje laično mnenje, sej nisem nobena psihologinja na področju sexa :wink:
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 3. 2010
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a marjancax » 24. Maj. 2010 10:13

Mene tud ni nikoli bolelo. Jaz bi o tem povprašala ginekologinjo.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov