Katera po vrsti si?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Vsaka ljubezen je lahko lepa, romantična...
In ne vem zakaj bi te primerjal z bivšimi....ti si trenutno njegova ljubezen, oh in sploh in zato tudi najboljša v vseh pogledih. Torej boljša od vseh bivših ipd. Ker če nebi bila, in bi bila bivša boljša, verjetno ne bi bila ''bivša'', ampak bi bil on še vedno z isto punco.
Kar se pa prve njegove ljubezni tiče....take se itak ne obdržijo oz. zelo redko. Zakaj? Ker večina ljudi mora sprobat še drugje...
In ne vem zakaj bi te primerjal z bivšimi....ti si trenutno njegova ljubezen, oh in sploh in zato tudi najboljša v vseh pogledih. Torej boljša od vseh bivših ipd. Ker če nebi bila, in bi bila bivša boljša, verjetno ne bi bila ''bivša'', ampak bi bil on še vedno z isto punco.
Kar se pa prve njegove ljubezni tiče....take se itak ne obdržijo oz. zelo redko. Zakaj? Ker večina ljudi mora sprobat še drugje...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^vem, da je vsaka ljubezen lahko lepa..sam zajebavam se mal.
Sam take izjave me pa vedno nasmejijo - a vi to resno? Sej veste, da je to stvar dveh oseb, ane? Men je lahko bivši še vedno naj naj, jz pa njemu ne - torej? Ne morm kr bit z njim, zato ker je pa on men še vedno oh in sploh..v-e-s-n-a napisal/-a:Ker če nebi bila, in bi bila bivša boljša, verjetno ne bi bila ''bivša'', ampak bi bil on še vedno z isto punco.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Se strinjam s purple... meni je ena bivša še vedno najboljša punca, kar sem jih imel, pa sem jo izgubil zaradi takih in drugačnih razlogov. Ampak sem pa fer do sebe in drugih in dokler ne bo ta filing zbledel (kar bo s časoma) oz. dokler ne spoznam ene, za katero bom subjektivno prepričan, da je še boljša od bivše (oz. ob njej na bivšo niti pomislu ne bom) ne bom šel v nekaj več.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]