Katera po vrsti si?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 349 prispevkov
• Stran 23 od 24
•
Prejšnja
1 ... 20, 21, 22, 23, 24
Naslednja
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Je že nekaj narobe z njim, da je izbiral samo take, ki ga bodo izkoristile. Sej tako pravimo tudi za ženske, ki se zavedno ali nezavedno spuščajo samo v veze, ki so obsojene na propad (jebači, poročeni, neresni,...).
Jst bi šla kr stran, se mi pa zdi, da bo naslednji svoji tudi zate rekel, da ti je bil v oporo in da si ga samo izkoristila (in bo našel kakšno tvojo čustveno travmo, s katero bo to potrdil, torej ali boš depresivna, ali čustveno labilna, ali izdana s strani ljubljene osebe....).
Najverjetneje se je "zapiral" tudi prejšnji, dvomim, da se samo pred tabo. In bolj se mi dozdeva, da ga je tole zapiranje pripeljalo do konca večine zvez, kot to, da ga je ženska samo izkoristila.
Ne verjamem v take vzorce, še posebej pa ne v ljudi, ki v vsem vidijo samo tuje napake. In njegova interpetacija bivših vez je....smešna. Sebe in svojih napak ne omenja nikjer, za razpad zveze so bile v vseh primerih krive ženske Po drugi strani je pa tudi vajina zveza blizu razpada.....si kriva ti?
Jst bi šla kr stran, se mi pa zdi, da bo naslednji svoji tudi zate rekel, da ti je bil v oporo in da si ga samo izkoristila (in bo našel kakšno tvojo čustveno travmo, s katero bo to potrdil, torej ali boš depresivna, ali čustveno labilna, ali izdana s strani ljubljene osebe....).
Najverjetneje se je "zapiral" tudi prejšnji, dvomim, da se samo pred tabo. In bolj se mi dozdeva, da ga je tole zapiranje pripeljalo do konca večine zvez, kot to, da ga je ženska samo izkoristila.
Ne verjamem v take vzorce, še posebej pa ne v ljudi, ki v vsem vidijo samo tuje napake. In njegova interpetacija bivših vez je....smešna. Sebe in svojih napak ne omenja nikjer, za razpad zveze so bile v vseh primerih krive ženske Po drugi strani je pa tudi vajina zveza blizu razpada.....si kriva ti?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Jezus, barbie_girl_85 , imaš pa tole kar preveč prav saj globoko v sebi tudi sama čutim, da ne bo več dolgo, ker jaz ga ne mislim v nedogled prepričevati, naj se mi odpre, če se mi noče. Pa še res bom najbrž potem jaz kriva po njegovem. Pa veš kaj-me prav malo briga. To bo njegov problem, ne moj. Jaz zase bom/vem, da sem naredila vse, kar sem lahko...Edino prebolevanja zveze me je malo strah, ker bo to zame prvič-on je le moj prvi sploh. Eh, bo pa že. Če vse preživijo, bom pa še jaz, ne?
I am not an enigma, just a contradiction!
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
v-e-s-n-a napisal/-a:Če je imel tip pred mano full različnih punc in se na tak in drugačen način (žuranje, pitje alkohola) zdivjal pred mano, to meni čisto odgovarja.
Ker je večja verjetnost, da mi bo zvest če se je prej razživel, kot pa če bi imel za sabo samo eno punco in morda kakšno avanturo. Tak tip verjetno prej podleže skušnjavi, pa čeprav ima doma punco....Tak se mora še izživet, full velik dat čez. Meni pa osebno ne bi bilo ql da bi tip vsak večer žural s prijatelji, jaz bi ga pa doma čakala....
Tako da je boljše da se tip zdivja pred resno zvezo....pa če je zato kurbir ali ne. SEm prepičana, da taki majn varajo kasneje, svoje resne partnerke.
....no ja, čeprav nekaterim pa ni pomoči...
ne vem če to ravno drži, tip kurbir se nikoli ne zdivja...
tip, ki se ne rabi zdivjat, se pač ne rabi, ne rabimo se vsi zdivjat,preden gremo v zvezo, jz se prva nism zdivjala, nč mi ne manjka in nism še varala. Tko da to je eno samo posploševanje da zdej če jih je mel prej velik, je zdej večja verjenost da bo zvest, ker temu ni tako.
prinzessin-tale tvoj je pa as, kdo pa verjame da je mel prej same depresivne in posiljene ženske? jz že ne, tko da bi jz na tvojem mestu pomoje kr odkorala proč.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Horus napisal/-a:Meh, vsak tip lahko uziva s samo eno zensko, vendar pa mora za to najti tisto, ki dejansko ustreza VELIKI VELIKI vecini njegovih kriterijev.
ja ampak nikoli ne bo 100% zadostila vsem kriterijem takrat pa se pojavi vprašanje v katero smer se bolj nagiba moški. Nekatri so zvsti že če najdejo žensko ki pokriva 50% njihovih zahev nekateri pa varajo žensko četudi je 90% tisto kar želijo.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
prinzessin napisal/-a: ker jaz ga ne mislim v nedogled prepričevati, naj se mi odpre, če se mi noče.
veš jaz mislim, da prepričevanje nekoga v to, da se ti odpre, ne vodi nikamor. vsak sam zase začuti komu se lahko odpre in komu ne (kar ne pomeni, da se nikoli ne zmotimo in nam ni nikoli žal). toda vseeno nekomu v določenem trenutku dovolj zaupamo, da se odpremo.
če pa za nekoga velja da se nikomur ne odpre, je pa vsekakor s takim človekom blazno težko furat zvezo.
smo pa vse še žive, ki smo prebolele prvo ljubezen.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
prinzessin napisal/-a:Seks-po kakšnih 2 mesecih je...zbledel. Vedno manj ga je, mogoče 1x na teden. TO zame ni normalno. Ne vem, no. Ali je "utrujen", ali pa mi postreže z izjavo, da on ni "seks mašina". RES ne vem. Me ima za trapo ali kaj? Aja, pa pravi, da "mu nikoli ni bilo ne vem koliko do seksa", itd. WTF??! A je TO normalno za 24-letne fante??? Meni ni.
Vedno bolj me žre vse skupi, ker ga imam res rada, on pa, kot da mu je vseeno. In dejansko je to že enkrat celo izustil, v stilu " poglej, kar bo, pač bo. a bova ostala skup, ali pa ne..."Komentarji?
jaz bi rekla da če je seks dober, si ga želiš. še, še in še.
sem tudi sama imela enga, ki se je opekel pri bivši in je trajalo in trajalo, preden se mi je odprl. to je ful zoprno in včasih nimaš kaj kot da čakaš. no, jaz sem čakala in se trudila, pa mi ni čist ratalo. no, potem sva šla itak narazen, ker je blo še kup enih drugih problemov in enostavno nisva bla za skupaj.
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
Nesanica napisal/-a:
ja ampak nikoli ne bo 100% zadostila vsem kriterijem takrat pa se pojavi vprašanje v katero smer se bolj nagiba moški. Nekatri so zvsti že če najdejo žensko ki pokriva 50% njihovih zahev nekateri pa varajo žensko četudi je 90% tisto kar želijo.
čista resnica
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ker je "lepo", "romantično", ..."paranoično", k te nima s kom primerjat.. ?*Lara* napisal/-a:modra_kapica napisal/-a:supr je če si prva ljubezen
zakaj tko mislš?
Prvi neprebran prispevek • 349 prispevkov
• Stran 23 od 24
•
Prejšnja
1 ... 20, 21, 22, 23, 24
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]