Katera po vrsti si?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 349 prispevkov
• Stran 22 od 24
•
Prejšnja
1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Naslednja
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Horus napisal/-a:mi ni jasno, kako lahko ne uvidis, da bi pogodba, kot sem jo predlagal, resila vse probleme iz preprostega razloga, ker te NIHCE NE BI MOGEL PRISILITI, DA JO PODPISES. Ce ne bi hotela tvegati, da bi otroka morala vzgajati sama, je pac ne podpises, in ce moski kljub temu uspe zaploditi malega hudicka, si je sam kriv in mora to tudi placati. Ta pogodba bi zenske pravzaprav se bolj zascitila, saj bi moskemu ob nepodpisu odvzela vse moznosti spodbijanja upravicenosti do prezivnine in podobna jajca.
Meni pa ni jasno, kako ne uvidiš, da bi taka pogodba diskriminirala nezaželjene otroke. PRavico do preživnine naj bi imel vsak otrok, katerega starša sta poznana. V primeru takih pogodb pa bi se lahko zgodilo sledeče:
1. moj otrok, katerega oče in mati nista podpisala pogodbe, ima pravico zahtevati od očeta, da izpolnjuje z zakonom določene dolžnosti.
2. tvoj otrok, katerega oče in mati sta podpisala sporazum, mati ga je pa kljub temu rodila, bi bil prikrajšan za te pravice. Zaradi ravnanja matere in očeta. Otroci pa nismo odgovorni za dejanja svojih staršev, in ni fer, da se jih tako diskriminira.
Včasih nezakonski otroci niso imeli istih pravic, kot zakonski. Hvala bogu, so ljudje uvideli, da tako ne gre. In ti bi nas s svojo "idelano pogodbo" spet spravil na isto raven
Za napačno citiranje pa se globoko opravičujem. Kot sem že dejala, tvoji posti so tako obširni, da sem jih prebrala in potem iz glave komentirala. Nisem imela časa za natančno citiranje. Moj spomin za besede očitno ni tako dober, kot sem mislila. Se bom potrudila, da takih napak ne bom pogosto delala
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
ja horus, res sem želela izpostavit da velik procent moških pobegne odgovornosti. sem iz prakse slišala za več slednjih primerov, večinoma so potem mame preživljale svoje otroke in jim bile oče in mati...pa me je zanimalo, kako je s tem v vaših koncih.
strinjam se s tabo(horus), glede žensk, ki namenoma lažejo o svoji zaščiti, da bi pretentale moškega in prišle do otroka.
če prav razumem bi, v kolikor bi ženska podpisala pogodbo, nosila posledica sama. ogromno je deklet, ki si ne želijo otroka, uporabljajo kontracepcijo in bi brez težav kaj takega podpisale. ampak v tistem malem procentu, kjer bi kontracepcija zatajila, bi bil splav potem edina rešitev. splav se ne opravi s tako lahkoto kot se gre v trgovino po kruh. v debatah so mnenja deklet večinoma 50:50 deljena ali bi dejansko šle delat splav. tudi na forumu se mi zdi, da je obstajala ena taka tema. in potem bi ženska ostala sama v tem dreku + otrok bi bil prikrajšan za očeta in preživnino...
strinjam se s tabo(horus), glede žensk, ki namenoma lažejo o svoji zaščiti, da bi pretentale moškega in prišle do otroka.
če prav razumem bi, v kolikor bi ženska podpisala pogodbo, nosila posledica sama. ogromno je deklet, ki si ne želijo otroka, uporabljajo kontracepcijo in bi brez težav kaj takega podpisale. ampak v tistem malem procentu, kjer bi kontracepcija zatajila, bi bil splav potem edina rešitev. splav se ne opravi s tako lahkoto kot se gre v trgovino po kruh. v debatah so mnenja deklet večinoma 50:50 deljena ali bi dejansko šle delat splav. tudi na forumu se mi zdi, da je obstajala ena taka tema. in potem bi ženska ostala sama v tem dreku + otrok bi bil prikrajšan za očeta in preživnino...
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Sem punca, ki je sledila "punci iz nočnih mor" . Najbolj noro pa je, da se zaradi tega zdaj meni zdi, da se najina zveza počasi spreminja v nočno moro!
Naj razložim: romanca se je precej ohladila, oziroma bi morala reči, da se je moja zaljubljenost spremenila v ljubezen. Skrbi pa me, ker od njega ne dobivam več nobenih izjav/izkazov ljubezni. Sama ga imam iskreno rada, kar mu tudi povem, pa vendar se zdi, kot da mi ne verjame-pretekla zveza ga je očitno res dotolkla. A to še ni razlog, da MENI ne bi dal priložnosti, ali pač? Čisto se je zaprl vase, vse mu gre na živce, od domačih, službe, pa očitno še jaz, ker ga večkrat na dan objamem in mu dam vsaj kakšnega lupčka.
Seks-po kakšnih 2 mesecih je...zbledel. Vedno manj ga je, mogoče 1x na teden. TO zame ni normalno. Ne vem, no. Ali je "utrujen", ali pa mi postreže z izjavo, da on ni "seks mašina". RES ne vem. Me ima za trapo ali kaj? Aja, pa pravi, da "mu nikoli ni bilo ne vem koliko do seksa", itd. WTF??! A je TO normalno za 24-letne fante??? Meni ni.
Vedno bolj me žre vse skupi, ker ga imam res rada, on pa, kot da mu je vseeno. In dejansko je to že enkrat celo izustil, v stilu " poglej, kar bo, pač bo. a bova ostala skup, ali pa ne..."
Komentarji?
Naj razložim: romanca se je precej ohladila, oziroma bi morala reči, da se je moja zaljubljenost spremenila v ljubezen. Skrbi pa me, ker od njega ne dobivam več nobenih izjav/izkazov ljubezni. Sama ga imam iskreno rada, kar mu tudi povem, pa vendar se zdi, kot da mi ne verjame-pretekla zveza ga je očitno res dotolkla. A to še ni razlog, da MENI ne bi dal priložnosti, ali pač? Čisto se je zaprl vase, vse mu gre na živce, od domačih, službe, pa očitno še jaz, ker ga večkrat na dan objamem in mu dam vsaj kakšnega lupčka.
Seks-po kakšnih 2 mesecih je...zbledel. Vedno manj ga je, mogoče 1x na teden. TO zame ni normalno. Ne vem, no. Ali je "utrujen", ali pa mi postreže z izjavo, da on ni "seks mašina". RES ne vem. Me ima za trapo ali kaj? Aja, pa pravi, da "mu nikoli ni bilo ne vem koliko do seksa", itd. WTF??! A je TO normalno za 24-letne fante??? Meni ni.
Vedno bolj me žre vse skupi, ker ga imam res rada, on pa, kot da mu je vseeno. In dejansko je to že enkrat celo izustil, v stilu " poglej, kar bo, pač bo. a bova ostala skup, ali pa ne..."
Komentarji?
I am not an enigma, just a contradiction!
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
ojej!!!
To pa je težava. Seksata 1x na mesec, njemu ni tolk do seksa??? S težkim srcem to napišem, ampak kaj pa če je v igri še kakšna druga? Ker še samski fantje seksajo več kot 1x na mesec, kaj šele fant, ki ma punco in to takšno, ki ga ljubi in obožuje (=ti)
To pa je težava. Seksata 1x na mesec, njemu ni tolk do seksa??? S težkim srcem to napišem, ampak kaj pa če je v igri še kakšna druga? Ker še samski fantje seksajo več kot 1x na mesec, kaj šele fant, ki ma punco in to takšno, ki ga ljubi in obožuje (=ti)
-
Run prinzessin, run V kakšno drugo vezo, kjer te bodo malo bolj cenili. Ker tole Kar bo pač bo, al bova ostala skupi al ne... je čist mim. So fantje, ki se bodo dejansko potrudili, da ostanejo s tabo
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
To sem jz enkrat "uporabila", ko mi ni blo več do fanta..enostavno, zaljubljenost zbledela, nisem ga pa ljubila, in s tem je šla moja želja po spolnosti z njim..težko sva pa "samo prijatelja" v zvezi..prinzessin napisal/-a:Seks-po kakšnih 2 mesecih je...zbledel. Vedno manj ga je, mogoče 1x na teden. TO zame ni normalno. Ne vem, no. Ali je "utrujen", ali pa mi postreže z izjavo, da on ni "seks mašina". RES ne vem. Me ima za trapo ali kaj? Aja, pa pravi, da "mu nikoli ni bilo ne vem koliko do seksa", itd. WTF??! A je TO normalno za 24-letne fante??? Meni ni.
In pa tisto, "kar bo pa bo" - huh, ja, hvala za tako predanost.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
'kar bo pa bo' si jaz običajno rečem na začetku nove veze, ko osebe še ne poznam zelo dobro, nevem kaj pričakovati, niti ne gojim nekih globokih čustev do osebe.
mogoče pa ima fant kake osebne težave, pa jih zaradi različnih razlogov ne želi/upa delit s tabo? so se mu v življenju pred kradkim dogajale kake večje spremembe?
mogoče pa ima fant kake osebne težave, pa jih zaradi različnih razlogov ne želi/upa delit s tabo? so se mu v življenju pred kradkim dogajale kake večje spremembe?
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Horus napisal/-a:
In ce poci?
Življenje je pač takšno.Po drugi strani se lahko tip fuklja okrog, dokler je samski, kolikor ga je volja, pa ne bo doživel nikakršne negativne stigmatizacije zaradi tega.Ženska, ki je spala z več tipi, je pa hitro označena za kurbo.
Živimo pač v svetu dvojnih meril na vsakem koraku, v to ali ono stran.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:32, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tržne zakonitosti veljajo v trgovanju. Tko da če ne misliš na preprodajo Ukrajink, pri odnosu moški - ženska tržna zakonitost ne more veljati
Ker konec koncev ne iščeš žene, ki bo imela "najvišjo ceno" v očeh drugih, ampak tako, ki ti bo najbolj odgovarjala, in s katero boš kar najlepše preživel življenje.
Sicer pa, meni se zdi, da "kurbirji" pri ženskah niso najbolj zaželjeni, ali pač? Sej je bila enkrat tema o "jebačih" in pretežno so bile negativne stigmatizacije
Ker konec koncev ne iščeš žene, ki bo imela "najvišjo ceno" v očeh drugih, ampak tako, ki ti bo najbolj odgovarjala, in s katero boš kar najlepše preživel življenje.
Sicer pa, meni se zdi, da "kurbirji" pri ženskah niso najbolj zaželjeni, ali pač? Sej je bila enkrat tema o "jebačih" in pretežno so bile negativne stigmatizacije
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:32, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Za poseksat so zaželjeni. Kot partnerji ravno ne, vsaj tako so pisale punce tukaj. Večina ne bi bila zadovoljna s partnerjem, katera številka je visoka. Najdi temo in se prepričaj
Seveda pa obstajamo tudi take, ki jih ne uvrščamo ne med zaželjene ne med nezaželjene, ker število preteklih partnerjev ne uporabljamo kot merilo zaželjenosti
Seveda pa obstajamo tudi take, ki jih ne uvrščamo ne med zaželjene ne med nezaželjene, ker število preteklih partnerjev ne uporabljamo kot merilo zaželjenosti
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz bi pa rekla, da je lih v tem catch - kot smo imeli čast nazadnje brat delusional, je ravno to problem, ker se kurbir noče pustit "ujet"/spravt v zvezo, med tem ko ena bolj živahna ženska s tem niti nima problemov.barbie_girl_85 napisal/-a:Za poseksat so zaželjeni. Kot partnerji ravno ne, vsaj tako so pisale punce tukaj. Večina ne bi bila zadovoljna s partnerjem, katera številka je visoka.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Če je imel tip pred mano full različnih punc in se na tak in drugačen način (žuranje, pitje alkohola) zdivjal pred mano, to meni čisto odgovarja.
Ker je večja verjetnost, da mi bo zvest če se je prej razživel, kot pa če bi imel za sabo samo eno punco in morda kakšno avanturo. Tak tip verjetno prej podleže skušnjavi, pa čeprav ima doma punco....Tak se mora še izživet, full velik dat čez. Meni pa osebno ne bi bilo ql da bi tip vsak večer žural s prijatelji, jaz bi ga pa doma čakala....
Tako da je boljše da se tip zdivja pred resno zvezo....pa če je zato kurbir ali ne. SEm prepičana, da taki majn varajo kasneje, svoje resne partnerke.
....no ja, čeprav nekaterim pa ni pomoči...
Ker je večja verjetnost, da mi bo zvest če se je prej razživel, kot pa če bi imel za sabo samo eno punco in morda kakšno avanturo. Tak tip verjetno prej podleže skušnjavi, pa čeprav ima doma punco....Tak se mora še izživet, full velik dat čez. Meni pa osebno ne bi bilo ql da bi tip vsak večer žural s prijatelji, jaz bi ga pa doma čakala....
Tako da je boljše da se tip zdivja pred resno zvezo....pa če je zato kurbir ali ne. SEm prepičana, da taki majn varajo kasneje, svoje resne partnerke.
....no ja, čeprav nekaterim pa ni pomoči...
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
s0nckic4 napisal/-a:'kar bo pa bo' si jaz običajno rečem na začetku nove veze, ko osebe še ne poznam zelo dobro, nevem kaj pričakovati, niti ne gojim nekih globokih čustev do osebe.
V preteklih parih letih je imel nekaj zvez, oziroma punc, od katerih je bila vsaka ali depresivna, posiljena ali kako drugače čustveno uničena. On jim je potem stal ob strani, vsaj kolikor je to meni razlagal, čez čas pa so mu vse dale košarico. In on mi je rekel, da ga je še vsaka izkoristla, ali se je pač zaljublja v drugega. In js mu zdaj nikakor ne morem dopovedati, da jaz ga nimam NAJMANJŠEGA namena izkoristit in da ga mam blazno rada, vse bi naredila zanjga, ampak bolj kot se zapira pred mano, bolj že meni gre vse skup na živce in res ne vem, kam bo to pripeljalo. Bojim se, da do najinega konca
I am not an enigma, just a contradiction!
Prvi neprebran prispevek • 349 prispevkov
• Stran 22 od 24
•
Prejšnja
1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]