Kam bi šle na poročno potovanje in za koliko časa ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Vem, da si večina punc želi romantične, adrenalinske, zabavne... Medene tedne - poročno potovanje ... Torej kam bi šle, za koliko časa ? ... Kako si vse skupaj predstavljate ?
Jaz imam v mislih tri opcije, želje ... Road trip po evropi ( Milano,Švica,Francija(normandija),Amsterdam,Berlin,Praga), ZDA ( kombinacija road trip+veliko mesto) in Kanada ( oz. kakšno križarjenje z ogromno ladijo npr. po Karibih ( mohito vsak dan )ali pa od Vancuvra do Alaske Da vidm orke in ostale kite, medvede, tjulne, orla .... http://www.cruisealaska.com/ ) ... Če pa nau denarja ... Bo pa tud en tedn v kakih hudih toplicah zakon , pa mal kolesarjenja med vinogradi ... Bi mela pa poročno potovanje dolgo od 5 dni do max 2 tedna (finance, verjetno ne bodo dopuščale več) ...
Jaz imam v mislih tri opcije, želje ... Road trip po evropi ( Milano,Švica,Francija(normandija),Amsterdam,Berlin,Praga), ZDA ( kombinacija road trip+veliko mesto) in Kanada ( oz. kakšno križarjenje z ogromno ladijo npr. po Karibih ( mohito vsak dan )ali pa od Vancuvra do Alaske Da vidm orke in ostale kite, medvede, tjulne, orla .... http://www.cruisealaska.com/ ) ... Če pa nau denarja ... Bo pa tud en tedn v kakih hudih toplicah zakon , pa mal kolesarjenja med vinogradi ... Bi mela pa poročno potovanje dolgo od 5 dni do max 2 tedna (finance, verjetno ne bodo dopuščale več) ...
Zadnjič spremenil Angel in devil shoes, dne 03. Jun. 2011 20:46, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
jaz bi si želela preživet medene tedne nekje ob morju, na pešleni ali prodnati plaži s toplim sončkom, ki bi grel moje premražene kosti in s cocktailom v roki pod palmo
lahko je to tudi na Hrvaškem, ni važno, le da je lepo in sem daleč od ljudi, le midva in uživancija...
šla bi pa za najmanj 14 dni
lahko je to tudi na Hrvaškem, ni važno, le da je lepo in sem daleč od ljudi, le midva in uživancija...
šla bi pa za najmanj 14 dni
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Moja želja je Kuba, 3 tedne (bi bla pa tud kaka druga lokacija kul, ampak čim dlje in najraje 3 tedne; nisem pa ravno nora na morje). Na kaj manj tud ne pristanem
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
symbo napisal/-a:hm, kolikor je meni poznano nobena noče slišat za poroko tako, da potovanja odpadejo.
Bomo vsaj enkrat mal paršparal...
No to pa ni čisto res
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
men je pa Kuba precenjena. Ok Santiago de Cuba oz zgornji del je res lep, medtem ko Havana in Varadero nista ravno special.
Imam pa podvprašanje - a dejansko želite potovati ali je za vas poročno potovanje poležavanje in uživanje. Ker zame je tadrugo, potovala bova pač vedno, medtem ko poročno potovanje pa je zame seks, poležavanje na plaži in uživanje v dvoje - za ostale ljudi ni prostora, zato tudi izbiram odročne destinacije, kjer nimaš kaj za počet razen uživat.
Imam pa podvprašanje - a dejansko želite potovati ali je za vas poročno potovanje poležavanje in uživanje. Ker zame je tadrugo, potovala bova pač vedno, medtem ko poročno potovanje pa je zame seks, poležavanje na plaži in uživanje v dvoje - za ostale ljudi ni prostora, zato tudi izbiram odročne destinacije, kjer nimaš kaj za počet razen uživat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kombinacija obojega. Meni se zmeša 3 tedne poležavat na plaži. Umrem od dolgčasa. Nič ne vidiš, razen tistih par plaž. Noup, ni zame.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
meni tudi kombinacija obojega vendar bi prevladovalo več potovanja in raziskovanja, ker nisem tip človeka ki bi poležaval na plaži.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jaz bom šla pa na medene tedne lepo s kovčkom, v katerem bo polno seksi oblekc in štiklov. Čez dan bova seksala in se kopala in vsak večer bova šla na fensi večerjo ob buteljki vina. Destinacija še ni točno določena, ampak če bi bilo to jutri, bi šla najbrž v Egipt.
To bo nadvse dobrodošla sprememba po vseh backpacking potovanjih, na katerih sem cele dneve v supergah, od kozmetike imam pa s seboj samo zobno ščetko in britvico.
To bo nadvse dobrodošla sprememba po vseh backpacking potovanjih, na katerih sem cele dneve v supergah, od kozmetike imam pa s seboj samo zobno ščetko in britvico.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
jullia_ napisal/-a:Jaz bom šla pa na medene tedne lepo s kovčkom, v katerem bo polno seksi oblekc in štiklov. Čez dan bova seksala in se kopala in vsak večer bova šla na fensi večerjo ob buteljki vina. Destinacija še ni točno določena, ampak če bi bilo to jutri, bi šla najbrž v Egipt.
Podpis. Zelo lepo povedano. Strinjam se z vsem razen z Egiptom.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Z zdejšnjim tipom sva oba strastna backpackerja, tak da bi bilo 100% v tem stilu (in ne, nimam nikol dosti enainistih superg in osnovne kozmetike ). Kam? Ne vem, do takrat, ko se bom jaz poročila, bom itak še ogromno prepotovala, tak da pač nekam, kamor do takrat še ne bom šla. Če bi bilo to v kratkem, kaka Indija al pa mogoče Malezija, ki bi jo kombinirala še z enim meni ljubim delčkom Indonezije. Za koliko časa? Uf, kolikor bi finance in čas dopuščal, karkoli od 3 tednov do 3 let
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]