Kako zmanjšati potrebo po seksu?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 04. Maj. 2011 8:33

spuko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a spuko » 04. Maj. 2011 9:51

Tearjerker napisal/-a:Evo ti rešitev

Sam kastracija a res zmanjša potrebo? Če tipu onemogočijo, da mu pride, morda bi ga spravli v večno abstinenco. Takemu tipu se strže.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 04. Maj. 2011 11:01

Zmanjsati normalno potrebo po sexu?

Sicer so hormonske tablete anti-androgene, ki znizajo nivo moskih spolnih hormonov v krvi in znizajo libido, ampak si bos nakopicil zraven se tisoc zdravstvenih posledic. Namrec se prepisujejo za hiperseksualne, ki imajo zvisan nivo spolnih hormonov v krvi.

Velik sportaj in velik delaj. Zmatranost ti zniza potrebo po sexu.

Kaj pa potrebo po ljubezni? Bos tudi to potlacil?

Ampak jaz vseeno bi ti rekla, da zadovolis svoje seksualne potrebe.
Mislim da nisi edini moski na tem zvetu, ki ga je zenska zavrnila in mu prizadela ega. Nimas izbire, moras it naprej in pozabiti in poskrbeti za sebe in zadovoljiti svoje potrebe.

Ves da najvecji sovraznik cloveka, je prizadet ego? Ego ti dela sam ovire.
Najvisjo zavest dosezes ce gres izven ega, ce se peljes na visjem kavzalnem nivoju, takrat ne mores nic zameriti in gres naprej zivet svojo zivljenje.

Ti zenkse same pristopijo? Se pravi zdaj si postal privlacen in drugacen za zenske, nisi vec tisti 20 letni fant, ki je bil nekoc zavrnjen.
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a spuko » 04. Maj. 2011 11:18

rešitev ti je, da greš lomit srca puncam :wink: Tako kot nekoč one tebi, tako ti zdaj njim vračaj. Sej so v osnovi vse enake.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 04. Maj. 2011 12:02

spuko napisal/-a:Sam kastracija a res zmanjša potrebo? Če tipu onemogočijo, da mu pride, morda bi ga spravli v večno abstinenco. Takemu tipu se strže.

Nič se mu ne bo strgalo. Po kastraciji bi scal kot punčka, izgled spodaj bi bil tudi tam-tam...

Tole o bromu je pa tudi meni foter pravil, vendar je v isti sapi rekel, da zadeva očitno ni delovala... :twisted:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
brezveze
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brezveze » 04. Maj. 2011 14:27

Evo ti rešitev
:) Ok sicer se sovražim ampak tak zelo pa spet ne. So že psihične bolečine dovolj, ne rabim še fizičnih zraven.
Drugače pa sem že našel par zelišč, ki bi naj pomagala tak, da zdaj že imam svoj odgovor.
Sem pač mislil, da kdo ve kaj takega, ker folk ki rad in dosti seksa mogoče iz izkušenj ve, če jih kaka hrana al kaj takega zmanjšuje potrebo. Folk se take hrane pol izogiba, jaz bi pol pač obratno, jedel čim več tega. Saj zdaj sem našel par takih stvari, pa bo pač treba sprobat če delajo.
Mi je jasno, da je bla čudna tema tak, da sem hvaležen že za to, da me niste totalno ignorirali.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]