Kako zmanjšati potrebo po seksu?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- brezveze
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2011
"ko sem bil v JLA, so nam baje brom dajali v čaj za te namene"
Pa to dela al se samo zajebavaš? To bi blo nekaj takega kaj sem si zamislil. Kak se meša pa bom že nekak ugotovil, samo povej če funkcionira al je bla šala. Ni to noben fejk z moje strani. Rad bi se samo rešil najbolj moteče stvari v mojem lajfu (fizične potrebe po seksu).
Če še vedno mislite, da se zajebavam pol mi naj nekdo pove, kak lahko zbrišem temo.
Pa to dela al se samo zajebavaš? To bi blo nekaj takega kaj sem si zamislil. Kak se meša pa bom že nekak ugotovil, samo povej če funkcionira al je bla šala. Ni to noben fejk z moje strani. Rad bi se samo rešil najbolj moteče stvari v mojem lajfu (fizične potrebe po seksu).
Če še vedno mislite, da se zajebavam pol mi naj nekdo pove, kak lahko zbrišem temo.
- brezveze
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2011
Ne vem kak se teme brišejo. Zato sem vprašal. Nočem vsiljevat tem na neki forum, zato pač pravim, da jo izbrišite če hočete.
glede potrebe pa ne vem, mogoče sem se narobe izrazil, mogoče gre za potrebo po bližini al kaj takega. Vseeno kaj je, dejstvo je pač, da bi se rad tega znebil.
glede potrebe pa ne vem, mogoče sem se narobe izrazil, mogoče gre za potrebo po bližini al kaj takega. Vseeno kaj je, dejstvo je pač, da bi se rad tega znebil.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:58, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^zato ker se nikoli več noče počutiti kot luzer.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:58, skupaj popravljeno 1 krat.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Te potrebe se po moje nikoli ne boš rešil. To je skoraj kot, da bi mel potrebo po lulanju pa bi spraševal kak se rešit te potrebe, da ti ne bo treba it na wc ker se ti pač ne da. Ne moreš se izognit... slej ko prej bi ti v hlače ušlo Ja mal smotana primerjava, sam jbg... vsak človek ma potrebo po tem, nisem pa še slišala da bi kdo spraševal kak jo zmanjšat (ponavadi ravno nasprotno, iščejo partnere da jo zadovoljijo) tak da se raje sprijazni čim prej, da je kak je. Dvomim, da ti bo kdo tu gor znal pomagat... mi pač ful radi seksamo . Noben te ne razume, še posebej ker niti probal nisi kljub temu, da se ti punce ponujajo.
Yada, yada, yada...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
brezveze napisal/-a:"ko sem bil v JLA, so nam baje brom dajali v čaj za te namene"
govorili so tako...mislim, da bi kak zdravnik znal to povedati...mogoče uporabnica akvamarin...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov