kako zapecati natakarja :P

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 03. Apr. 2008 21:51

Ni lepih :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 03. Apr. 2008 22:48

ryu10kyu napisal/-a:Razmišljam o tem, da bi odprl lokal samo zavoljo tega, ker so natakarji očitno izredno priljubljeni med dekleti :gruebel: :rofl:
To je ze dolgo znano dejstvo.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 03. Apr. 2008 23:00

nevem, zakaj bi bili natakarji privlačni. Js v vsakmu hudmu natakarju (pomoje bl vizualne narave) vidm jebača, ki vsak dan posexa vsaj eno žensko. in me ne morjo prvlačit.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 04. Apr. 2008 2:24

marypa napisal/-a:nevem, zakaj bi bili natakarji privlačni. Js v vsakmu hudmu natakarju (pomoje bl vizualne narave) vidm jebača, ki vsak dan posexa vsaj eno žensko. in me ne morjo prvlačit.
Ti iz napacne perspektive gledas. Ti gledas iz svoje perspektive posamezne zenske. Glej iz perspektive moskega. Ceprav nisi nic bolj privlacen kot natakar, pa ti zato prekriza pot 10x vec zensk, torej se tudi kolicina zensk, ki se zanima zate poveca za 10x. Moras se postaviti v prespektivo osebe, ki se odloca, da vidis ali je kak profit od tega.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 04. Apr. 2008 7:17

Meni natakarji tudi niso privlačni. Oziroma drugače povedano, ne želim imeti tipa, ki je natakar. :oops:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 04. Apr. 2008 8:07

Ja, natakarji morjo bit simpatični in prijazni, pa da se znajo mal pohecat, ko naročiš drink :D
Sovražm antipatične in štoraste kelnarje...Zadnjič sva bla z mojim na pici pa nama je stregu en nou kelnar k pojma ni mel (nek očalar zmeden totalno) sm mogla ponovit naročilo, pa potem še četrtič da si za zapisu kaj sva naročila - pol sm ga pa še na konc uprašala - k je biu že čist preveč zmeden: "A bo šlo?!" Grrr

:lach: Je pa definitivno fajn s kšnim simpatičnim kelnarjem mal poflirat na vsake tolko - sploh pa če gremo s kolegicami na drink al pa dva, k si itak nobena nč ne upa in jih spravljam v zadrego pol :D
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 04. Apr. 2008 9:01

edini natakar, ki mi je uredu, je en moj dobr kolega :P hehe matr sam koktejle pa tko meša d sam gledaš loh
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Amandine » 04. Apr. 2008 17:07

sej niso vsi komunikativci kar avtomatično celi pofuklji....al je to kej novega?
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 05. Apr. 2008 16:25

Sweet Princess napisal/-a:Zadnjič sva bla z mojim na pici pa nama je stregu en nou kelnar k pojma ni mel (nek očalar zmeden totalno) sm mogla ponovit naročilo, pa potem še četrtič da si za zapisu kaj sva naročila - pol sm ga pa še na konc uprašala - k je biu že čist preveč zmeden: "A bo šlo?!" Grrr

Bogi! :rofl: Meni bi se sigurno zasmilil!
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 05. Apr. 2008 16:31

Men grejo najbolj na živce tisti, ko poskušajo izpast pametni in se začnejo zajebavat s tujci napolno kot da sva ovce pasla skupi :roll: .
Si v službi, tko se obnašej, prijazno vprašej za naročilo itd in je.
Nemaram natakarjev :P
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
dumbo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2004
Kraj: ko prideš not - levo :)

Neprebrana objavaNapisal/-a dumbo » 05. Apr. 2008 16:42

Nisem brala vseh postov, ampak vseeno.

Daš mu 10€ napitnine, pa bo kot cucek hodil za teboj, po vrh vsega, pa bo še tako sladek s teboj, da lahko svoje zdravje resno ogroziš s sladkorno boleznijo.

:lol: ne morem si pomagat :lol:

Ne maram kelnarjev :D
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a CoreySteel » 06. Apr. 2008 0:32

Veš kaj... Če bi tudi tebi dali v službi 10€ več, bi bila tudi ti vsa posladkana... Tako da nisi ravno fer.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 06. Apr. 2008 7:36

^^ za 10€ se prodati??? :D :D :D
Uporabniški avatar
Silver girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 2. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Silver girl » 07. Apr. 2008 11:46

Men je bil tut pred mal manj kot dvema letoma všeč natakar. S prijatelco smo velikrat hodle v tisto picerijo, ker je edina dobra v našem kraju. In tako smo polet hodle na ledene kave, sadne kupe...Tut njej je bil všeč drug natakar, ki pa je bil žal zaseden. En večer smo šle spet na pico in se spomlne, da bi mal "prosljavljale uspešno narjeno maturo". In tak smo začele tolčt po juice-vodkah. In ko smo par rund spile, smo šle k šanku da bi plačale. In takrat je natakar, ki je bil men všeč reku, da on časti eno rundo. In seveda smo jo spile. Pol pa sem čez nekaj časa dobila njegovo telefonsko številko in mu pisala, da bi se dobila na pijači, da mu še jst plačam pijačo. Čeprav nisem vedla, a bi to nardelia, ker sem mela z enim natakarjem zlo zlo slabe izkušnje in si nisem tega želela ponovit. Nisem pa hotla to mu rečt ko je delal, ker je vedn poln ljudi, tak da sma se dobila pol na samem. In tako sma hodla en mesec na pijače. Enkrat je en povabu, drugič drug. In tako mi je po malo manj kot enem mesecu odkar so se najine pijače začele dal lupčka (kar si ne bi nikol mislna, kr je mal sramežljiv in da bodo te pijače trajale večno-mi je blo na konc že kr smotan ko se ni nč dogajal. Sam mi je pol povedu, da hoče najprej punco spoznat, šele pol ma kej z njo-mislim da je eden izmed redkih natakarjev, ki ima takšno mnenje.).In tako sem zdej skupaj z njem že 1 leto in 6 mesecev. In sma oba ful ful srečna in v bližnji prihodnjosti načrtujema skupno življenje :D :D :D Tak da niso vsi natakarji slabi :)
Uporabniški avatar
Silver girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 2. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Silver girl » 07. Apr. 2008 11:52

Moram pa priznati, da imam poniževalen odnos do natakarjev ki so starejših let...25+...to so ponavadi luzerji oziroma večni študenti, ki so v rosnih letih veliko hodili po diskotekah in lovili najstnice in so sedaj že iztrošeni "jebači" ki jim itak ne preostane drugega kot da nekje v kakšnem kafiču zaključijo svojo kariero in na ta način skušajo podaljšati to obdobje bluzenja.

To se mi zdi od tebe zelo nesramno ryu10kyu da imaš takšno mnenje o natakarjih. Če slučajno ne veš, obstaja gostinska šola in se nekateri odločijo za ta polklic, ker jim všeč. Tak da niso vsi "luzerji" kukr ti misliš. Če pa si se ti znašel v tem položaju, ti pa ne morem pomagat!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov