kako zapecati natakarja :P

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 29. Mar. 2008 2:21

mislim,da ce tip vidi,da je punca samozavestna in pogumna je to en velik plus...sploh ce je bolj shy-sej nasprotja se prvlacijo ;)
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 29. Mar. 2008 3:50

Jst sm isto kr neki časa pecala enga natakarja v enem nočnem lokalu. Smo bli tm res stalne stranke in sm že use tm poznala. In sm se z enim izmed njih ful čekirala. Je tud vedno že vedu točno kaj bom, sam pomignt sm mogla. In enkrat pride pa upraša kaj bom pa jst tko dve red bull vodki pa tvojo številko. Pa sm vidla da mu je kr mal nerodn, sam cifro sm pa le dubla :P
Tko da probi a ne...zgubit ne morš nč :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pika911 » 29. Mar. 2008 9:48

ej hvala vm... bom zdej nasledn tedn šla pa bomo vidl! bom poročala :oops:
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 29. Mar. 2008 10:06

pomoje je kelnarja se najlazi zapecat...govoris z njim, ko naročuješ, mal se pohecas, mal veckrat prides ko dela...mal pozornosti mu posvecas...pol pa ma da nekej je...
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 29. Mar. 2008 10:15

Ko ti prinese račun mu reči, da poleg njegovega imena manjka telefonska številka
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a leoncinha » 29. Mar. 2008 12:20

ja, točn to nared kar je nincy napisala. Ko bo prnesu račun reč: kje je pa tvoja telefonska :D
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 29. Mar. 2008 12:38

*_nincy_* napisal/-a:Ko ti prinese račun mu reči, da poleg njegovega imena manjka telefonska številka

tale je res huda...magar tko nared!
K midva recimo sva si bla že kr precej domača :D tko da mi niti ni blo tok težko rečt. Če se pa recimo še ne poznata tok dobr pa kr tkole nared. Sam kokr so že druge predlagale, je bolš če pridš sama. Po mojm mu bo kr mal nerodn, če bo zdravn še ful gledalk :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 29. Mar. 2008 16:48

uh, toti naši kelnarji ... :oops:
mene že vsi poznajo, ker si vedno neke norce delam ... to mi ni problem, sam da bi pa potem enemu rekla, da še na računu manjka njegova telefonska ... :oops: za to sem pa sramežljiva oz se bojim zavrnitve ... :(
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
Slatkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Slatkica » 29. Mar. 2008 17:03

No ... sem bila že tudi v takšni situaciji. :D

1.č ko sem ga videla se mi je zdel ful luškan, ampak se nisem niti spomnila, da bi rekla kaj. Delal je pa v enem nočnem lokalu. Naslednjič je pa bla ful neka čaga. Plesali smo. Ko sem vidla, da je sam ... sem šla do njega ... pa mislim, da sem mu kr rekla za telefonsko. Ful me je presenetla njegova reakcija. :D

Sploh si nisem uspela vzet telefona iz žepa ... je že šel po listek pa po kulico, da mi je nap. št. :)

Cela sem bla v rožicah. In no ... ta je tud bil zelo sramežljiv ... in pol ko sma se menla ... nikoli ni na kako bolj občutljivo temo zapeljal ... pa sem mislila, da ni nekaj zainteresiran ... čeprav sma šla par × na pijačo ... pa kr dosti sma si pisala (čeprav sem v 90% jaz začela) ...

No ... in me je minlo. Ful mi ni všeč, da bi silila v koga pa sem pač odnehala.

Poleti pa sma pristala skupaj na morju (jaz s kolegico in on s kolegi) ... tam me poljubi in mi reče KONČNO.

Torej ... point vsega je, da najverjetneje čaka, da boš ti naredila korak. Res je najboljše, da mu na samem v sproščenem pogovoru omeniš, če je možno dobit njegovo številko. Kako se bo pa razvilo pa boš tako videla (pri št. je po moje 90%, da te ne bo zavrnil). :razz:

Good luck! :wink:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 29. Mar. 2008 17:31

Mogoče tole s številko res ni slaba ideja, ampak a ni dobro najprej po ovinkih ali pa od drugih preveriti, če ni morda že zaseden? Za moje pojme ni nič takega, če te zavrne tip, ki nima punce in pač ni zainteresiran, kot tip, ki že ima punco. Drugače pa, če je samski in si mu vsaj malo všeč, bo številka hitro v tvojem žepu, samo malce poguma moraš zbrati (mogoče prej spiti kakšno pijačo, da se razveže jezik, ampak res samo eno pijačo :D). Sama zase vem, da tega ne bi bila nikoli zmožna narediti, ker se nikoli ne morem postaviti v vlogo lovca. Raje sem plen. :oops: :wink:
zvezdica81
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 2. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica81 » 29. Mar. 2008 17:32

Jaz sem bila natakarica, pa me je en hotel upecat na ful simpatičen način- in če bi bila samska, bi mu sigurno ratal.
S kolegom sta sedela za mizo kar nekaj časa, malo fllirta, tolk da sem ga opazila, nič več! Pri naslednji pijači je rekel če mu prinesem svinčnik in listek. Ko sta šla, mi je dal nazaj svinčnik in zataknjen listek, na katerem je pisalo: Če si za slastne palačinke, me pokliči... No nekaj takega, sem že malo pozabila točno kaj je pisalo.
U glavnem, nekaj takega ti priporočam.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 29. Mar. 2008 17:33

zvezdica81 napisal/-a:Jaz sem bila natakarica, pa me je en hotel upecat na ful simpatičen način- in če bi bila samska, bi mu sigurno ratal.
S kolegom sta sedela za mizo kar nekaj časa, malo fllirta, tolk da sem ga opazila, nič več! Pri naslednji pijači je rekel če mu prinesem svinčnik in listek. Ko sta šla, mi je dal nazaj svinčnik in zataknjen listek, na katerem je pisalo: Če si za slastne palačinke, me pokliči... No nekaj takega, sem že malo pozabila točno kaj je pisalo.
U glavnem, nekaj takega ti priporočam.

Hehe, ta je dobra. :D To bi pri meni sigurno palilo, ker sem nora na palačinke (v kombinaciji z hudim tipom seveda). :P
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jowko » 29. Mar. 2008 17:43

Če ženska prvič pride k meni na pijačo in reče za številko ji rečem da bo mogla še kdaj priti da jo bo dobila. To je za une direktne punce. Če pa punca "ovinkari" in mi postane simpatična se zna zgoditi da dobi. Sigurno pa ne pokličem če mi pusti številko na listku in odide.

Tako je pri meni :D
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 29. Mar. 2008 18:23

js vem da ne bi mogla kar tako vprašat za številko...mogoče ko bi malo spila, kr tko trezna pa ne...bojim se, da bi mi reku ne...in potem? bi ostala tm di merda...
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 29. Mar. 2008 18:44

Jaz bi tudi na tvojem mestu odšla v lokal sama ali pa samo z eno prijatlejico (vsekakor ne z večjo družbo, ker bi sigurno komu v družbi lahko ušla kakšna "vzpodbudna beseda", ki bi lahko situacijo pokvarila).

Sama vem, da direkt ne bi mogla pristopit in ga prositi za številko, zato bi se raje poslužila kakšnih lepih nasmehov in kakšne vljudne fraze. Verjetno bi mu ob odhodu, ko bi plačevala račun rekla:"Lepo se imej, saj se še kaj vidimo, ane?" in se ob tem široko zasmejala. (haha kar vidim se tu :lol: )

Pa večkrat bi prišla v lokal, pustila kakšno napitnino, ali pa ga vprašala, če bi še on kaj spil itd.

Vso srečo, pa poročaj!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov