kako zapecati natakarja :P
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 171 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Pomoje bi zadostovalo že par eur, da bi opazil njeno velikodušnost.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 23. Maj. 2010 17:06, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ma ja, to že, ampak meni nobeden ne bi mogel tako zelo zmešat glavo, da bi mu pustila 10 eur tringelta.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Tudi jaz sem kot mlada študentka/dijakinja nekaj časa kelnarila sredi mesta. Hu, kje je že to.
Na račun tega sem dobila telefonsko marsikaterega fanta, priznam.
Na račun tega sem dobila telefonsko marsikaterega fanta, priznam.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- SvojeGlavKA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2008
Heei bejbe!
Nočem odpirat nove teme, nism pa vedla kam naj pišem in vas prašam za nasvet, pa sm se odločila da kr sm, čene me pa preusmerte
No taka je situacija... Všeč mi je fant, ki je bivši fant moje bivše kolegice
Sej vem, sliš se zeloo čudno ampak tko dejansko je.
Z kar dobro prijatlco sva se približno dve leti nazaj hudo sprli in se zamerli ena drugi zaradi fanta. obema je biu v bistvu ušeč en fant in prišlo je do zmešnjave in prepira, in priznam obe nosiva svoj del krivde.
Uglavnem to je preteklost.
Ona je po tem imela krajšo vezo z fantom ki je sedaj meni ušeč in se spoznavava, bojim pa se sploh začeti karkoli in sm pri tem dejnsko zlo zadržana in nesproščena ker nevem če je to prav, bojim pa se tudi, da me zaradi tega še bolj zasovraži ona in vsi ki že sedaj poznajo njeno plat zgodbe. Vedno obstajat dve ane
Živimo namreč v majhnem kraju kjer se vse izve in raztrosi kar je res in kar ne.
Ona ima sedaj noveda fanta, pou leta.
Kaj mi svetujete? Ali naj vse skupaj pustim pri miru ker je nemogoče in neprimerno, ali naj pač poskusam naprej?
Kaj bi ve storile?
Hvala za predloge, mnenej!
Nočem odpirat nove teme, nism pa vedla kam naj pišem in vas prašam za nasvet, pa sm se odločila da kr sm, čene me pa preusmerte
No taka je situacija... Všeč mi je fant, ki je bivši fant moje bivše kolegice
Sej vem, sliš se zeloo čudno ampak tko dejansko je.
Z kar dobro prijatlco sva se približno dve leti nazaj hudo sprli in se zamerli ena drugi zaradi fanta. obema je biu v bistvu ušeč en fant in prišlo je do zmešnjave in prepira, in priznam obe nosiva svoj del krivde.
Uglavnem to je preteklost.
Ona je po tem imela krajšo vezo z fantom ki je sedaj meni ušeč in se spoznavava, bojim pa se sploh začeti karkoli in sm pri tem dejnsko zlo zadržana in nesproščena ker nevem če je to prav, bojim pa se tudi, da me zaradi tega še bolj zasovraži ona in vsi ki že sedaj poznajo njeno plat zgodbe. Vedno obstajat dve ane
Živimo namreč v majhnem kraju kjer se vse izve in raztrosi kar je res in kar ne.
Ona ima sedaj noveda fanta, pou leta.
Kaj mi svetujete? Ali naj vse skupaj pustim pri miru ker je nemogoče in neprimerno, ali naj pač poskusam naprej?
Kaj bi ve storile?
Hvala za predloge, mnenej!
-
urska.pavlic - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2010
- Kraj: domzale
jaz imam drugač mnenje da nebi. ampak če bi se mi ravno to zgodilo pa če bi bila fulll zaljubljena.pa bi vstrajala. če je tvoja bivša prijateljica,se ne vziraj na to kaj si bojo drugi mislil. meni so recimo vsi govorili da naj grem stran od nekega fanta, da mi bo škodoval samo,bla bla bla. no jaz sem poslušala srce in glej ga zlomka sva skupi že skoraj sedem let. tko da ne glej na druge, če si zaljubljena in ti je kul, poslušaj svoje srce in razum. glej nase ne na ostale.
zvezdica
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:44, skupaj popravljeno 1 krat.
- Blair&Chuck
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2009
js bi se najprej začela pogovarjat iz nemu pa to da vidš če si mu ti tko ušeč čeprou sodeč po tem kar si rekla si mu
tko da naroč čaj, pol pa na račun napiš svojo telefonsko sam tko d jo nau spregledu D
tko da naroč čaj, pol pa na račun napiš svojo telefonsko sam tko d jo nau spregledu D
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
men je enkrat nehote uspel tko, da sm na usak način hotla sred zime za posladk jest jagode in pol po par minutnem pregovarjanju sm šla na wc on je pa za mano pršu pa prosu za telefonsko,..luštn jagod sicer nism dobila, hodila tut nisva, sva bla pa kolega neki časa
sicer pa mal na hec obrni vse skupaj, pa bod direktna, če bo dojev kul, če pa ne se ti ga pa itak ne splača zapecat
sicer pa mal na hec obrni vse skupaj, pa bod direktna, če bo dojev kul, če pa ne se ti ga pa itak ne splača zapecat
Zivljenje je piskotek!
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Joj, js sem včasih hodila pred faksom na kavo v en super lokal v Savskem naselju (Atelje), sama. Pa ponavad sem se usedla ven, skadila kakšen cigaret in brala kakšen časopis, revijo in spila tisto kavo v miru. No, enkrat sedim tam zunaj in waaaa, en uibr simpatičen kelnar dela tam... In gre čez vrata, pa govori kao kelnarci; Mam kle eno simpatično punco (al neki takega) -mi prinese tisto belo kavo in en rogljiček (k so bli res dobri btw), čez ene petnajst minut ga pa slišm spet zunaj, mi prinese še en rogljiček in tko kjut zmedeno reče; A so ti všeč rogljički, evo še enega sem ti prinesel in odjadra nazaj v lokal Maaaa je bil simpatičen res, škoda k si nisem upala kej rečt, zihr se ne bi upiral...
Anyway, mislm da kelnarja ni težko zapecat - kej se posmeješ, kej rečeš, pa je.
Anyway, mislm da kelnarja ni težko zapecat - kej se posmeješ, kej rečeš, pa je.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
večina natakarjev bo če mu je ženska fizično privlačna sprejela povabilo.Moj frend ful dobr zgleda in dela v precej znanem lokalu in dobi kar nekaj telefonskih na teden in večinoma sprejme povabila. Je pa res da išče prevsem neobvezujoč seks... Res pa je da bejbe k hodjo tja ful dobr zgledajo pa tud precej bl v easy so.
Prvi neprebran prispevek • 171 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov