kako zapecati natakarja :P
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 171 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
o jej, sorry.
sploh nism opazla, da je ta tema že tko..bolj stara
zmedena me
sploh nism opazla, da je ta tema že tko..bolj stara
zmedena me
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
pika911 napisal/-a:mala račka* napisal/-a:...prodajalec v h&m-u?
prosm reč da ni u lj u centru un ta blond
kaj pa je z unim narobe..un je res hud...
no js mam pa drgačn blem.en natakar mi je hud.in hodmo tko s kolegicam večx na kavico u tist kafič kjer on dela in se ful lpo obnaša do mene...(mislm ok sej se do ush tko prjazn obnaša)tko gdaj pa gdaj mi pomežikne p te scene..in zadnič grem js prej po opravkih, kolegica pa on sta pa v debato padla. in mu je ženska povedala da mi je simpatičn...in je on reku da nj ga na pijačko povabm...pa ga je prašala če bo sprejeu povabilo. pa je reku da nwe nj ga povabm pa bom vidla..in mu je rekla da pč bi blo grdo če bi pol zavrnu me, da bi bla js ful razočarana,...in pol je reku da itq da ja..da lhko gre na pijačko...sam nwem al je biu to sam tko bl smaltalk med njima al kko..
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
meni je to tudi kar nekaj pa na natakarje se ni preveč za zanašat, da kaj bo iz tega. vem iz lastnih izkušenj. veliko kelnarjev me je "lepo gledalo" pa ni bilo nič iz tega.
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
Joanfaca napisal/-a:Po mojem pijače zavrnu ne bo. Nimaš kej zgubit, če ga povabiš.
Amm..zakaj je morala pa prjatlca teren prpravlat pa sprašvat ga, če bi šu na pijačo al ne?? Tle pol ni več tiste fore...
nwem blo je u kontekstu pa prijatlca ve da sm js itak preveč sramežliva da bi mu kej omenla
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
jowko napisal/-a:Če ženska prvič pride k meni na pijačo in reče za številko ji rečem da bo mogla še kdaj priti da jo bo dobila. To je za une direktne punce. Če pa punca "ovinkari" in mi postane simpatična se zna zgoditi da dobi. Sigurno pa ne pokličem če mi pusti številko na listku in odide.
Tako je pri meni
jajaj jowko, kaj pa je to..ti maš punco, al nimaš več?
Hec
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Peony napisal/-a:Jaz bi tudi na tvojem mestu odšla v lokal sama ali pa samo z eno prijatlejico (vsekakor ne z večjo družbo, ker bi sigurno komu v družbi lahko ušla kakšna "vzpodbudna beseda", ki bi lahko situacijo pokvarila).
Sama vem, da direkt ne bi mogla pristopit in ga prositi za številko, zato bi se raje poslužila kakšnih lepih nasmehov in kakšne vljudne fraze. Verjetno bi mu ob odhodu, ko bi plačevala račun rekla:"Lepo se imej, saj se še kaj vidimo, ane?" in se ob tem široko zasmejala. (haha kar vidim se tu )
Pa večkrat bi prišla v lokal, pustila kakšno napitnino, ali pa ga vprašala, če bi še on kaj spil itd.
Vso srečo, pa poročaj!
men je tole najolšji način, naravn pa še moj stil če že.
tiste pocukrane z smetano, pa številko pa kaj bi on teb najbolš naredu(dobr če ej nočn lokal s koktejli že, recmo tm k majo kavo ap to je pa bz).
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
ryu10kyu napisal/-a:Moram pa priznati, da imam poniževalen odnos do natakarjev ki so starejših let...25+...to so ponavadi luzerji oziroma večni študenti, ki so v rosnih letih veliko hodili po diskotekah in lovili najstnice in so sedaj že iztrošeni "jebači" ki jim itak ne preostane drugega kot da nekje v kakšnem kafiču zaključijo svojo kariero in na ta način skušajo podaljšati to obdobje bluzenja.
vem, da ga ni več na forumu tega pa da je stara tema ampak vseeno pa moram tole povdarit... To ni res! Tud sam poznam nekatere, ki z zelo veliko strastjo opravljajo poklic natakarja in pač v tem uživajo. Vsakemu svoje.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Prvi neprebran prispevek • 171 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov