kako zapecati natakarja :P

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pika911 » 04. Jun. 2008 19:27

emmmm... zdej je že mim to! kako nej ti rečm ne slišva se več... :? tko da ne bit weč tok navdušena :lol:
Uporabniški avatar
veneficus pupa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a veneficus pupa » 04. Jun. 2008 19:28

o jej, sorry.
sploh nism opazla, da je ta tema že tko..bolj stara :lol:
zmedena me :D
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pika911 » 04. Jun. 2008 19:29

ej ne sekiri se :lol: sej jst sm bla tut navdušena dokler sva se še slišala ker je biu res nice in use sam zdej pa je tko ništa :?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 04. Jun. 2008 19:37

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pika911 » 04. Jun. 2008 19:46

kje pa delaš? :roll: da nism to slučajno jst :eek: ne zajebavam se ta model ni mel bejbe pa vedno ns je hotu strežt :oops:
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2005
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunnydayka » 07. Mar. 2009 14:27

pika911 napisal/-a:
mala račka* napisal/-a:...prodajalec v h&m-u?

prosm reč da ni u lj u centru un ta blond :?

kaj pa je z unim narobe..un je res hud...

no js mam pa drgačn blem.en natakar mi je hud.in hodmo tko s kolegicam večx na kavico u tist kafič kjer on dela in se ful lpo obnaša do mene...(mislm ok sej se do ush tko prjazn obnaša)tko gdaj pa gdaj mi pomežikne p te scene..in zadnič grem js prej po opravkih, kolegica pa on sta pa v debato padla. in mu je ženska povedala da mi je simpatičn...in je on reku da nj ga na pijačko povabm...pa ga je prašala če bo sprejeu povabilo. pa je reku da nwe nj ga povabm pa bom vidla..in mu je rekla da pč bi blo grdo če bi pol zavrnu me, da bi bla js ful razočarana,...in pol je reku da itq da ja..da lhko gre na pijačko...sam nwem al je biu to sam tko bl smaltalk med njima al kko..
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 07. Mar. 2009 15:14

najbolš da ga vprašaš, zavrnil pomoje ne bo.pol boš pa vidla na pijaački če si mu tud tko všeč al se bo stvar iztekl bolj v smislu prijateljstva
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 07. Mar. 2009 16:07

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2009
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Joanfaca » 08. Mar. 2009 11:30

Po mojem pijače zavrnu ne bo. Nimaš kej zgubit, če ga povabiš.

Amm..zakaj je morala pa prjatlca teren prpravlat pa sprašvat ga, če bi šu na pijačo al ne?? :eek: Tle pol ni več tiste fore... :? :oops: :oops:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 08. Mar. 2009 11:59

meni je to tudi kar nekaj pa na natakarje se ni preveč za zanašat, da kaj bo iz tega. vem iz lastnih izkušenj. veliko kelnarjev me je "lepo gledalo" pa ni bilo nič iz tega.
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2005
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunnydayka » 08. Mar. 2009 12:12

Joanfaca napisal/-a:Po mojem pijače zavrnu ne bo. Nimaš kej zgubit, če ga povabiš.

Amm..zakaj je morala pa prjatlca teren prpravlat pa sprašvat ga, če bi šu na pijačo al ne?? :eek: Tle pol ni več tiste fore... :? :oops: :oops:

nwem blo je u kontekstu pa prijatlca ve da sm js itak preveč sramežliva da bi mu kej omenla
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 09. Mar. 2009 20:54

jowko napisal/-a:Če ženska prvič pride k meni na pijačo in reče za številko ji rečem da bo mogla še kdaj priti da jo bo dobila. To je za une direktne punce. Če pa punca "ovinkari" in mi postane simpatična se zna zgoditi da dobi. Sigurno pa ne pokličem če mi pusti številko na listku in odide.

Tako je pri meni :D

jajaj jowko, kaj pa je to..ti maš punco, al nimaš več? :P

Hec
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 09. Mar. 2009 20:55

Peony napisal/-a:Jaz bi tudi na tvojem mestu odšla v lokal sama ali pa samo z eno prijatlejico (vsekakor ne z večjo družbo, ker bi sigurno komu v družbi lahko ušla kakšna "vzpodbudna beseda", ki bi lahko situacijo pokvarila).

Sama vem, da direkt ne bi mogla pristopit in ga prositi za številko, zato bi se raje poslužila kakšnih lepih nasmehov in kakšne vljudne fraze. Verjetno bi mu ob odhodu, ko bi plačevala račun rekla:"Lepo se imej, saj se še kaj vidimo, ane?" in se ob tem široko zasmejala. (haha kar vidim se tu :lol: )

Pa večkrat bi prišla v lokal, pustila kakšno napitnino, ali pa ga vprašala, če bi še on kaj spil itd.

Vso srečo, pa poročaj!

men je tole najolšji način, naravn pa še moj stil če že.

tiste pocukrane z smetano, pa številko pa kaj bi on teb najbolš naredu(dobr če ej nočn lokal s koktejli že, recmo tm k majo kavo ap to je pa bz).
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 23. Maj. 2010 8:31

ryu10kyu napisal/-a:Moram pa priznati, da imam poniževalen odnos do natakarjev ki so starejših let...25+...to so ponavadi luzerji oziroma večni študenti, ki so v rosnih letih veliko hodili po diskotekah in lovili najstnice in so sedaj že iztrošeni "jebači" ki jim itak ne preostane drugega kot da nekje v kakšnem kafiču zaključijo svojo kariero in na ta način skušajo podaljšati to obdobje bluzenja.

vem, da ga ni več na forumu tega pa da je stara tema ampak vseeno pa moram tole povdarit... To ni res! Tud sam poznam nekatere, ki z zelo veliko strastjo opravljajo poklic natakarja in pač v tem uživajo. Vsakemu svoje.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 23. Maj. 2010 13:53

No če še kdaj ne bo katera vedela kako: greš vsak dan tja na pijačo in mu pustiš 10 eur napitnine. Zihr te bo opazil.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov